HAVU voitti ylivoimaisesti Boomerien peliturnauksen Kommentit pois päältä artikkelissa HAVU voitti ylivoimaisesti Boomerien peliturnauksen

Battle of Boomers

Maailman ensimmäinen viihteellinen ja aikuisyleisölle suunnattu Battle of Boomers & Engineers -kilpapeliturnaus pelattiin viime lauantaina ja turnauksen voittajaksi selviytyi ylivoimaisesti HAVU.

Turnauspäivän ensimmäiset välierät pelattiin ENCEn ja Insinööriopiskelijoiden sekä HAVUn ja Amatöörien kesken. Molemmat alkuottelut olivat yllättävänkin tasaisia ja jännittäviä, mutta ja HAVU veivät lopulta voitot odotetusti tuloksin 9-6 ja 10-8. HAVUn ja Amatöörien välinen ottelu meni yllättäen jatkoajalle.

Päivän kolmantena otteluna pelattiin pronssiottelu Insinööriopiskelijoiden ja Amatöörien välillä. Peli oli hermoja raastavan tasainen ja päättyi lopulta Amatöörien 11-9 voittoon huikean jatkoajan jälkeen. Amatöörien kolmas sija palkittiin 750 euron rahapalkinnolla.

Turnauksen 4 minuutin koostevideo

Ennakkoon jännittävän tasaiseksi finaaliksi odotettu ENCEn ja HAVUn kohtaaminen päättyi todella harvinaisesti, kun HAVU voitti pelin poikkeuksellisen nopeasti tuloksella 16-0. Turnauksen sankariksi kohosi ilmiömäisellä pelisuorituksellaan pelaajalegenda Taneli ”diSTURBED” Veikkola. HAVU kuittasi voitostaan rahapalkintona 3 000 euroa ja kakkossijastaan 1 250 euroa.

Battle of Boomers & Engineers -kilpapeliturnaus pelattiin viime lauantaina poikkeuksellisilla pelaajilla ja erikoisilla pelisäännöillä. Global Offensive -peliturnaukset pelataan useimmiten viiden hengen tiimeillä ja kahdella karttavoitolla, jolloin pelit voivat kestää kolmekin tuntia. Battle of Boomers & Engineers -turnauksessa pelattiin kolmen hengen tiimeillä ja yhdellä karttavoitolla, jolloin ottelut kestivät vain noin puoli tuntia kerrallaan. Näin pelistä saatiin huomattavasti viihdyttävämpää niillekin katsojille, jotka eivät ole valmiita seuraamaan turnauksia koko päivää tai koko iltaa.

Turnauksessa pelasivat Suomen kovimmat -tiimit eli ja HAVU. ENCE-tiimissä pelasivat pelaajalegenda Joona “natu” Leppänen, tunnettu somevaikuttaja Eetu “Eeddspeaks” Pesonen ja ja insinööripelaajana Jonne Vornanen. HAVU-tiimissä pelasivat pelaajalegenda Taneli ”diSTURBED” Veikkola, tunnettu somevaikuttaja Rasmus ”Rapsu” Virtanen ja insinööripelaajana Lassi ”LRZ” Halkosaari.

Turnauksen finaaliottelu kokonaisuudessaan

-tiimien lisäksi turnauksessa pelasivat aikakarsinnalla valitut insinööriopiskelijat ja amatööripelaajat omilla kokoonpanoillaan. Opiskelijatiimissä olivat Ville Rinne, Santeri Saarela ja Anton Almio. Amatööritiimissä pelasivat 20-vuotiaat Samuel Arffman, Pauli Marjamäki ja Kasimir Alamäki.

Turnauksen mahdollisti nimikumppani Insinööriliitto ja heitä tuki turnauksen toisena kumppanina vakuutusyhtiö Turva.

Kilpapelitapahtumien järjestäjä Finnish League (FEL) vastasi finaaliturnauksen varsinaisesta toteutuksesta. Finaaliturnaus pelattiin etäyhteyksin ja se striimattiin suorana lähetyksenä Ilta-Sanomien Twitch-, ISTV- ja Ruutu-videopalvelujen kautta.

Jälkitallenne on katsottavissa kokonaisuudessaan Twitchissä.

Kommentoi

Boomer-titteli ratkaistaan lauantaina – mukana ENCE ja HAVU Kommentit pois päältä artikkelissa Boomer-titteli ratkaistaan lauantaina – mukana ENCE ja HAVU

Battle of Boomers

Teknologia- ja pelialaan keskittyneen viestintätoimisto Visionistin kehittämä maailman ensimmäinen viihteellinen ja aikuisyleisölle suunnattu Battle of Boomers & Engineers -kilpapeliturnaus pelataan tulevana lauantaina suosittujen -tiimien, tunnettujen tubettajien, insinöörien, opiskelijoiden ja amatööripelaajien voimin.

Vauhdikas turnaus pelataan neljällä kolmen hengen joukkueella yleisön äänestämillä pelikartoilla. Mukana ovat Suomen kovimmat -tiimit eli ja HAVU. ENCE-tiimissä pelaavat pelaajalegenda Joona “natu” Leppänen, tunnettu somevaikuttaja Eetu “Eeddspeaks” Pesonen ja ja insinööripelaajana Jonne Vornanen. HAVU-tiimissä pelaavat pelaajalegenda Taneli ”diSTURBED” Veikkola, tunnettu somevaikuttaja Rasmus ”Rapsu” Virtanen ja insinööripelaajana Lassi ”LRZ” Halkosaari.

-tiimien lisäksi turnauksessa pelaavat aikakarsinnalla valitut insinööriopiskelijat ja amatööripelaajat omilla kokoonpanoillaan. Opiskelijatiimissä pelaavat Ville Rinne, Santeri Saarela ja Anton Almio. Ville on 26-vuotias Lahden LAB-ammattikorkeakoulussa energia- ja ympäristötekniikan opiskelija. Hän on pelannut eri joukkueissa ja osallistunut erilaisiin amatööriturnauksiin ja liigoihin. Santeri on puolestaan 24-vuotias konetekniikan opiskelija, joka on säännöllisesti pelannut Counter-Strikea vuodesta 2016 alkaen. Myös hänellä on taustalla muutamia amatööriturnauksia. Anton on 24-vuotias turkulainen rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriopiskelija. Hän on pelannut aktiivisesti joitain vuosia, mutta aiempaa kokemusta kilpapelaamisesta hänellä ei ole.

Amatööritiimissä pelaavat 20-vuotiaat Samuel Arffman, Pauli Marjamäki ja Kasimir Alamäki. Samuel on tamperelainen opiskelija, jolla on -kokemusta muutaman hyvänmielen turnauksen verran. Pauli on Hämeenkyröstä kotoisin oleva pitkän linjan pelaaja, joka on pelannut Counter-Strikea huvikseen ala-asteelta lähtien ja kilpailullisesti pari vuotta. Kasimir on alun perin Keuruulta, mutta muuttanut Turkuun opiskelemaan. Hän on pelannut CS:ää noin 7,5 vuotta ja 5000 tuntia.

”Mahtavaa saada uudistettu peliturnauksemme finaaliin asti hienosti sujuneen karsintavaiheen jälkeen. Olemme saaneet huikeaa palautetta jo nyt ja turnauspäivästä odotamme ikimuistoista kokemusta. Hienoa, että olemme saaneet kaikenlaiset pelaajat liikkeelle, ja erityisen hienoa on nähdä legendojen, somevaikuttajien, insinöörien, opiskelijoiden ja amatöörien pelaavan sulassa sovussa ja omista tiimeistään innostuneena.”

kommentoi Viestintätoimisto Visionistin perustaja Jiri Koivuniemi

Kaikki neljä finaalissa nähtävää tiimiä kisaavat merkittävästä 5 000 euron palkintopotista. Turnauksen mahdollistaa nimikumppani Insinööriliitto ja heitä tukee turnauksen toisena kumppanina vakuutusyhtiö Turva.

Kilpapelitapahtumien järjestäjä Finnish League (FEL) vastaa finaaliturnauksen varsinaisesta toteutuksesta. Finaaliturnaus pelataan etäyhteyksin ja se striimataan suorana lähetyksenä 3. joulukuuta kello 14.00 alkaen Ilta-Sanomien Twitch-, ISTV– ja Ruutu-videopalvelujen kautta.

Kommentoi

Boomerit taistelevat jälleen pelien parissa Kommentit pois päältä artikkelissa Boomerit taistelevat jälleen pelien parissa

Battle of Boomers

Teknologia- ja pelialaan keskittyneen viestintätoimisto Visionistin kehittämä viihteellinen Battle of Boomers -kilpapeliturnaus tekee paluun esports-tiimien, somevaikuttajien, insinöörien, opiskelijoiden ja amatöörien voimin.

”Tällä kertaa Battle of Boomers & Engineers -nimellä kulkeva peliturnauksemme jatkaa siitä mihin keväällä 2021 huomiota herättänyt pilottiturnauksemme päättyi. Boomers-nimitys pohjautuu nykyteinien nimittelyyn, jonka perusteella kaikki aikuiset ovat boomereita. Halusimme itseironisesta nimestämme huolimatta laajentaa kohderyhmää ja päätimme, että nyt on aika pelaajasukupolvien väliselle turnaukselle. Nimikumppanimme Insinööriliitto tarjosi tähän erinomaisen mahdollisuuden, koska heidän 70 000 jäsenestään löytyy kaikenikäisiä pelaajia.”

kommentoi Visionistin perustaja Jiri Koivuniemi

Battle of Boomers -turnauskonsepti tuo pelaajalegendoille mahdollisuuden pidentää peliuraansa mielekkäällä tavalla. Konseptin peliturnaukset ovat rennompia, mutta silti niissä on merkittävät rahapalkinnot. Samalla turnaukset tarjoavat katsojille taktisinta ja taitavinta kilpapelaamista entistä viihteellisemmässä muodossa.

Battle of Boomers & Engineers tuo yhä useammalle amatööripelaajalle mahdollisuuden osallistua oikeaan kilpapeliturnaukseen. Turnauskarsinnat alkavat 26.10.2022 ja lopulliseen 3. joulukuuta järjestettävään Counter-Strike-finaaliturnaukseen osallistuu neljä tiimiä, joissa kussakin pelaa kolme pelaajaa. Näistä tiimeistä kaksi kulkee Suomen tunnetuimpien CS:GO-organisaatioiden nimissä eli mukana olevat esports-ammattilaistiimit ovat ja HAVU.

-tiimissä pelaavat pelaajalegenda Joona “natu” Leppänen, tunnettu somevaikuttaja Eetu “Eeddspeaks” Pesonen ja insinööripelaaja. HAVU-tiimissä pelaavat pelaajalegenda Taneli ”diSTURBED” Veikkola, tunnettu somevaikuttaja Rasmus ”Rapsu” Virtanen ja insinööripelaaja.

Insinööriliiton jäsenille ja opiskelijajäsenille järjestetään kaksi eri karsintakisaa. Insinöörien kaksi parasta pelaajaa pääsee mukaan ammattilaistiimeihin, ja opiskelijoista kolme parasta muodostavat finaaliturnaukseen oman opiskelijatiimin. Samaan aikaan järjestetään myös kaikille amatööripelaajille avoin karsintakisa, jonka kolme parasta muodostavat finaalin neljännen tiimin. Kaikki kolme eri kohderyhmille suunnattua karsintaa järjestetään Battle of Boomers & Engineers -taitokartalla nopeuskisana 26.10.-20.11.2022 välisenä aikana. Taitokartalla omaa aikaansa voi yrittää parantaa itsenäisesti niin monta kertaa kuin haluaa itselleen sopivina ajankohtina. Lisätietoja kaikista karsinnoista löytyy tapahtuman sivustolta.

Kaikki neljä finaalissa nähtävää tiimiä kisaavat merkittävästä 5 000 euron palkintopotista yleisön ennakkoon äänestämillä pelikartoilla. Turnauksen mahdollistaa nimikumppani Insinööriliitto ja heitä tukee turnauksen toisena kumppanina vakuutusyhtiö Turva.

Kilpapelitapahtumien järjestäjä Finnish Esports League (FEL) vastaa finaaliturnauksen varsinaisesta toteutuksesta. Finaaliturnaus pelataan etäyhteyksin ja se striimataan suorana lähetyksenä ainakin Ilta-Sanomien Twitch-, ISTV- ja Ruutu-videopalvelujen kautta 3. joulukuuta kello 14.00 alkaen.

Kommentoi