HBO:n The Last of Us -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of War tv-sovitukselle Kommentit pois päältä artikkelissa HBO:n The Last of Us -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of War tv-sovitukselle

God of War

:n The Last of Us -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of Warin tv-sovitukselle, myöntää pelin suunnittelija Cory Barlog.

-yhtiön ylistettyyn Last of Us -videopeliin perustuva -sovitus sai tammikuun ensi-iltansa jälkeen laajalti ylistystä ja se on laajentanut katsojakuntaansa jokaisen jakson myötä. The Last of Us -sarjaa on mainostettu sovituksena, joka on vihdoinkin murtanut niin sanotun videopelien kirouksen ja se on asettanut riman uskomattoman korkealle tuleville videopelisovituksille, kuten Prime Videon God of War -sarjalle joka viime vuonna ilmoitettiin olevan kehitteillä.

Kun jatkoi huomion herättämistä menestyksellään, ja God of War -kirjoittaja Cory Barlog kertoi Twitterissä reaktioistaan ylistettyyn -sovitukseen.

Barlog kuvaili :n The Last of Us -sarjaa ”todella hämmästyttäväksi, nöyryyttäväksi, inspiroivaksi ja monumentaaliseksi”. Ja samalla hän myös myönsi, että sen sarjan menestys asettaa ”melkoisessa määrin painetta” Prime Videon God of War -sovitukselle, jossa Barlog on mukana.

The Last of Us
:n on osoittautunut valtaisaksi menestykseksi niin yleisön, kuin myös kriitikoidenkin silmissä

Voisiko God of War olla jopa parempi kuin The Last of Us?

Tällä hetkellä yhdeksästä osasta useilla eri alustoilla koostuva God of War -pelisarja seuraa spartalaisen soturi Kratosin kostoretkeä sen jälkeen, kun hänen isäntänsä Ares huijaa hänet tappamaan perheensä. ilmoitti viime vuonna God of War -sarjan olevan työn alla, ja siinä ovat mukana The Expanse -sarjan luojat Mark Fergus ja Hawk Ostby sekä The Wheel of Time -sarjan showrunner Rafe Judkins. Vaikka sarja on vasta hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa ja edistymisestä on tullut vain muutamia päivityksiä, niin sarjasta on jo muutamia lupaavia ennusmerkkejä.

Samalla tavoin kuin :n teki Neil Druckmannin kanssa The Last of Us -sarjan tapauksessa, Prime Videon God of War on ottanut mukaan yhden pelisarjan aivoista, Cory Barlogin, toimeenpanevaksi tuottajaksi. Amazonin johtoporras on myös luvannut, että myös God of War -sarja tulee olemaan uskollinen sovitus, mikä on ollut merkittävä syy siihen, että :n on menestynyt niin hyvin. Vaikkakin Druckmann ja toinen luoja Craig Mazin ovat laajentaneet tarinaa ja poikenneet lähdemateriaalista, silloin kun se on ollut sarjan kannalta kannattavaa.

Koska :n asettaa riman niin uskomattoman korkealle, joten vain aika näyttää, pääseekö God of War -sarja lähellekään vastaavaa.

Kommentoi

Rachel Weiszin tähdittämästä Dead Ringers -minisarjasta saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rachel Weiszin tähdittämästä Dead Ringers -minisarjasta saatiin ensimmäinen traileri

Dead Ringers

Prime Video on julkaissut ensimmäisen trailerin huhtikuun lopulla starttaavasta Dead Ringers -minisarjasta, jota tähdittää Rachel Weisz.

Kyseessä on moderni versio David Cronenbergin Erottamattomat -trilleristä vuodelta 1988. Weisz nähdään kaksosten Elliotin ja Beverly Mantlen rooleissa, jotka jakavat kaiken keskenään: huumeet, rakastajat sekä anteeksipyytelemättömän asenteen.

Sarjan näyttelijäkaartiin kuuluvat lisäksi myös Britne Oldford (The Umbrella Academy, American Horror Story: Asylum), Poppy Liu (Hacks, Better Call Saul), Michael Chernus (Severance, Orange is the New Black), Jennifer Ehle (Zero Dark Thirty, Saint Maud) Rebeccana ja Emily Meade (The Deuce, The Leftovers) Susania.

Dead Ringers saapuu Prime Video -suoratoistopalveluun huhtikuun 21. päivä.

Kommentoi

Sukupuolirooleja ravisteleva scifisarja The Power alkaa perjantaina – Toni Collette tähdittää Prime Videon yhtä kevään odotetuinta sarjaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sukupuolirooleja ravisteleva scifisarja The Power alkaa perjantaina – Toni Collette tähdittää Prime Videon yhtä kevään odotetuinta sarjaa

The Power

Kirjailija Naomi Aldermanin New York Timesin bestseller-romaaniin perustuva vallankumouksellinen scifitrilleri The Power saa ensi-iltansa Prime Videolla 31. maaliskuuta. Sarja on Amazon Studiosin ja SISTER-studion (Chernobyl) yhteistuotantoa, jonka showrunnerina toimii Raelle Tucker (True Blood).

The Power -sarjan maailma on kuin omamme, mutta pienellä erolla: yhtäkkiä ja täysin odottamatta teini-ikäisille tytöille kehittyy sähköinen voima, jonka he voivat suunnata muihin ihmisiin. Sarjassa seurataan hahmoja maailman kaikista kolkista aina Lontoosta Seattleen ja Nigeriasta Itä-Eurooppaan – samalla kun teini-ikäisten solisluista kehittyvä voima kääntää maailman valtasuhteet täydellisesti päälaelleen.

“Tarinassa tarkastellaan mahdollista ja jokseenkin välitöntä voimatasapainoa sukupuolten välillä. Olemme kaikki syntyneet maailmaan, jossa on yhteiskunnallista sukupuolten välistä epätasa-arvoa. Tässä [sarjassa] asetelmat kääntyvät päälaelleen.”

“Margot on tasapainoinen, suoraviivainen, rehellinen, älykäs ja intohimoinen nainen. Hän on myös kolmen lapsen äiti, jonka tukena on elämään yhtä intohimoisesti suhtautuva aviomies. Molemmat uskovat sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen ja tasa-arvoon. Margot on myös Seattlen pormestari, ja koska hän on totuudenetsijä ja -kertoja, asettaa hän epävarmoina aikoina itsensä ja työnsä alttiiksi paljastaakseen sen, mitä todella tapahtuu.”

kertoo Toni Collette, joka nähdään Seattlen pormestarin Margot Cleary-Lopezin roolissa

Sarjan päärooleissa nähdään lisäksi John Leguizamo (Rob Lopezin roolissa), Auli’i Cravalho (Jos Cleary-Lopezin roolissa), Toheeb Jimoh (Tunde Ojon roolissa), Josh Charles (Daniel Dandonin roolissa), Eddie Marsan (Bernie Monken roolissa), Ria Zmitrowicz (Roxy Monken roolissa), Zrinka Cvitešić (Tatiana Moskalevin roolissa), Halle Bush (Allie Montgomeryn roolissa) sekä monia muita huippunäyttelijöitä.

The Power sarja saapuu Prime Videolle 31. maaliskuuta.

Kommentoi