Heinäkuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa jalkapalloa ja retrokaahailua Kommentit pois päältä artikkelissa Heinäkuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa jalkapalloa ja retrokaahailua

Tässä kuussa PlayStation Plus -tilaajia hemmotellaan kahdella uudella ilmaispelillä. Jaossa on tällä kertaa ja Horizon Chase Turbo -retrokaahailussa.

Konamin pitkän linjan arvostettu jalkapallopeli Pro Evolution Soccer 2019 (tunnetummin PES 2019) tarjoilee laajan valikoiman oikeita liigoja ja sadoittain tuttuja pelaajia. Kehitä pelajien taitoja tai aloita oma joukkueesi. Pelata voi yhdessä neljän pelaajan kanssa lokaalisti tai verkossa.

tarjoilee aimon annoksen 90-luvun nostalgiaa ja arcade -henkistä ajamista. Pelin kehittäjä AQURIS Game Studio vangitsee 16-bittisen ajan klassikkoiden kuten Out Run, Top Gear sekä Rush fiiliksen modernissa ulko-asussa. Pelata voi yksin tai enintään kolmen kaverin kanssa.

Heinäkuun PS Plus pelit tulevat ladattavaksi PS Storeen ensi viikon tiistaina heinäkuun 2. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä kesäkuun pelit Borderlands: The Handsome Collection sekä Sonic Mania.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja THQ Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 :lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui PlayStation 4 ja One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että Google Stadia -pelipalveluun.

Wreckfest on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Google Play, Samsung sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi

Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

Sony on odotetun Horizon Call of the Mountain -VR-pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella PSVR2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy PSVR 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi