Heinäkuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa jalkapalloa ja retrokaahailua Kommentit pois päältä artikkelissa Heinäkuun PS Plus ilmaispelit selvillä – luvassa jalkapalloa ja retrokaahailua

Tässä kuussa Plus -tilaajia hemmotellaan kahdella uudella ilmaispelillä. Jaossa on tällä kertaa Pro Evolution Soccer 2019 ja Horizon Chase Turbo -retrokaahailussa.

Pro Evolution Soccer 2019

Konamin pitkän linjan arvostettu jalkapallopeli Pro Evolution Soccer 2019 (tunnetummin PES 2019) tarjoilee laajan valikoiman oikeita liigoja ja sadoittain tuttuja pelaajia. Kehitä pelajien taitoja tai aloita oma joukkueesi. Pelata voi yhdessä neljän pelaajan kanssa lokaalisti tai verkossa.

tarjoilee aimon annoksen 90-luvun nostalgiaa ja arcade -henkistä ajamista. Pelin kehittäjä AQURIS Game Studio vangitsee 16-bittisen ajan klassikkoiden kuten Out Run, sekä fiiliksen modernissa ulko-asussa. Pelata voi yksin tai enintään kolmen kaverin kanssa.

Heinäkuun PS Plus pelit tulevat ladattavaksi PS Storeen ensi viikon tiistaina heinäkuun 2. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä kesäkuun pelit sekä Sonic Mania.

Kommentoi

Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Crash Bandicoot 4 ja Man of Medan Kommentit pois päältä artikkelissa Heinäkuun PS Plus -pelit selvillä – luvassa Crash Bandicoot 4 ja Man of Medan

Crash Bandicoot 4

Kuten jo useampana aiempana kuukautena, myös heinäkuun PS Plus -pelit paljastuivat ennakkoon onnistuneesti. Luvassa on tasohyppelypeli Crash Bandicoot 4, kauhupeli The Pictures Anthology: Man of Medan sekä co-op moninpeli Arcadegeddon.

Crash Bandicoot 4

Crash Bandicoot 4: It’s About Time on vuonna 2020 ilmestynyt tasohyppelypeli, joka on järjestyksessään pelisarjan kahdeksas virallinen osa. Pelissä Crash Bandicoot ja tämän sisko Coco yrittävät saada takaisin voimakkaita Quantum maskeja estääkseen Doctor Neo Cortex ja Doctor Nefarious Tropyn aikeet vallata multiversumi. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 ja PS5 -konsoleille.

The Pictures Anthology: Man of Medan

Man of Medan on vuonna 2019 ilmestynyt selviytymistä, draamaa sekä kauhua yhdistelevä peli. Peli on ensimmäinen osa The Pictures Anthology sarjaa, johon on kaavailtu kahdeksan osaa. Pelissä neljä opiskelijaa ja kapteeni etsivät toisen maailmansodan aikaista lentokonetta eteläiseltä Tyyneltämereltä. He saavat kuitenkin kimppuunsa merirosvoja ja ajautuvat etsimään Mantšurialaisten kulta-aarretta. Peli tulee olemaan saatavilla PS4 konsoleille.

on viime vuonna ilmestynyt co-op moninpeli, jossa pelaajat pääsevät taistelemaan erilaisissa biomeissa. Pelistä löytyy myös erilaisia minipelejä, piilotettuja aarrearkkuja sekä monenlaisia vastustajia ja loppupomoja. Pelata voi joko yksin tai enintään kolmen kaverin kanssa. Peli tulee olemaan saatavilla PS5 -konsoleille.

Pelit tulevat olemaan saatavilla heinäkuun 5. päivästä aina elokuun 2. päivään asti.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

Sony on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden InZone brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti :lle, mutta tukevat myös PlayStation 5 ja Xbox Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin InZone tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi