Hellpoint -scifi-kauhupelin julkaisu viivästyy koronaviruksen vuoksi Kommentit pois päältä artikkelissa Hellpoint -scifi-kauhupelin julkaisu viivästyy koronaviruksen vuoksi

Avaruusasemalle sijoittuva scifi-kauhupeli ilmestyy suunniteltua myöhemmin. Huhtikuinen julkaisupäivä siirtyy kesäkuun lopulle, joskin tarkkaa päivää ei peliyhtiö ole antanut. Muiden yritysten ja peliyhtiöiden tavoin Cradle Gamesin toimintaan vaikuttaa koronaviruksen aiheuttama poikkeustila. Kun Hellpoint ilmestyy, se on pelattavissa :lla, Onella, :lla ja Switchilla.

Peli sijoittuu avaruusasema Irid Novolle, jonne on hyökännyt vihamielisiä avaruusolentoja toisesta ulottuvuudesta ja tarkoituksena on tietenkin hävittää ne. Katso pelin teaseri tästä:

 

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Double Eleven Limited, joka tunnetaan mm. sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa PC:lle vuonna 2013 joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

saapuu ja Xbox One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & Bones on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi