Henry Cavilin tähdittämä Highlander reboot ilmestyy vuonna 2026 Kommentit pois päältä artikkelissa Henry Cavilin tähdittämä Highlander reboot ilmestyy vuonna 2026

Kauan odotettu -uusintaversio, jossa pääosassa on The Witcher- ja Man of Steel -tähti , saapuu jossain vaiheessa vuonna 2026.

Vahvistus tulee Lionsgate Motion Picture Groupin puheenjohtajan Joe Draken talouspuhelusta, jossa Highlander oli yksi yhtiön vuoden 2026 odotetuimmista julkaisuista. Highlander-elokuvan kuvaukset, jonka ohjaana toimii John Wickistäkin tunnettu Chad Stahelski, on määrä aloittaa pian Hollywood-näyttelijöiden lakon päättymisen jälkeen, lisäsi Drake.

Elokuun aikana Stahelski vihjaili, että Highlander-uusintaversio voisi olla suuri alku jollekin suurelle.

”Mielestäni meillä on nyt joitain erittäin hyviä elementtejä. Olemme tuoneet mukaan elementtejä kaikista TV-sarjoista ja yritämme tehdä jonkinlaisen ”esiosan”

Alkuperäinen Highlander on kulttiklassikoksi muodostunut toimintaelokuva, joka julkaistiin vuonna 1986. Elokuva on ohjannut Russell Mulcahy ja pääosaa esittää Christopher Lambert. Highlander sekoittaa toimintaa, fantasiaa ja sci-fi-elementtejä luoden ainutlaatuisen tarinan ikuisten sotureiden taistelusta.

Highlander -leffojen uusinto tuloillaan John Wick -ohjaajalta – Henry Cavill alustavasti pääosassa Kommentit pois päältä artikkelissa Highlander -leffojen uusinto tuloillaan John Wick -ohjaajalta – Henry Cavill alustavasti pääosassa

Highlander

80-luvun elokuva on saamassa uuden tulkinnan -ohjaaja Chad Stahelskin toimesta. Parhaillaan (, Man of Steel) on keskusteluissa leffan pääosan näyttelijäksi.

Alkuperäinen Highlander -elokuva ilmestyi vuonna 1986 ja siinä pääosaa näytteli Christopher Lambert. Elokuvassa kuolemattomat miekkamiehet kohtaavat toisensa ja taistelevat tarunomaisesta palkinnosta. Elokuva ei saavuttanut suurta menestystä myynnin osalta tai kriitikoiden ylistystä, mutta se onnistui saavuttamaan kulttielokuvan maineen. Elokuvasta julkaistiin kuitenkin useita jatko-osia, tv-sarja, pelejä ym.

Aiheesta kertoi ensimmäisen Deadline -verkkojulkaisu.