Highlander -leffojen uusinto tuloillaan John Wick -ohjaajalta – Henry Cavill alustavasti pääosassa Kommentit pois päältä artikkelissa Highlander -leffojen uusinto tuloillaan John Wick -ohjaajalta – Henry Cavill alustavasti pääosassa

Highlander

80-luvun elokuva on saamassa uuden tulkinnan John Wick -ohjaaja Chad Stahelskin toimesta. Parhaillaan Henry Cavill (The Witcher, Man of Steel) on keskusteluissa leffan pääosan näyttelijäksi.

Alkuperäinen Highlander -elokuva ilmestyi vuonna 1986 ja siinä pääosaa näytteli Christopher Lambert. Elokuvassa kuolemattomat miekkamiehet kohtaavat toisensa ja taistelevat tarunomaisesta palkinnosta. Elokuva ei saavuttanut suurta menestystä myynnin osalta tai kriitikoiden ylistystä, mutta se onnistui saavuttamaan kulttielokuvan maineen. Elokuvasta julkaistiin kuitenkin useita jatko-osia, tv-sarja, pelejä ym.

Aiheesta kertoi ensimmäisen Deadline -verkkojulkaisu.

Kommentoi

Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade -maailma muuntuu elokuvaksi ja sarjaksi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Parhaillaan kehitteillä olevan ja useaan otteeseen viivästyneen Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 -pelin maailma on saamassa oman elokuvan ja tv-sarjan.

Varietyn julkaiseman artikkelin mukaan projektiin on kiinnitetty tuottaja-käsikirjoittaja Christine Boylan (The Punisher). Tuotantotalo Hivemind (The Witcher, The Expanse) tulee vastamaan tulevien World of Darkness -maailmaan sijoittuvien elokuvien ja sarjojen tuotannosta.

sai alkunsa vuonna 1991 Vampire: The Masquerade -lautapelistä. Sittemmin on julkaistu samaiseen maailmaan sijoittuvia spinoffeja kuten Werewolf: The Apocalypse ja Mage: The Ascension.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines -videopeli ilmestyi alunperin vuonna 2004 ja jatko-osan piti ilmestyä alunperin jo vuonna 2020. Sittemmin julkaisua on lykätty useaan otteeseen ja näillä näkymin julkaisu jyvittyisi ensi vuoden puolelle. Tuloillaan on myös samaiseen pelimaailmaan sijoittuva battle royale -peli.

Kommentoi

John Wick 4 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät potentiaalisesti tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa John Wick 4 -elokuvan kuvaukset käynnistyvät potentiaalisesti tänä vuonna

John Wick- elokuvasarjan neljännen osan kuvauksien odotetaan käynnistyvän potentiaalisesti vuoden 2021 aikana. Sekä neljännen että viidennen osan kuvauksien oli tarkoitus mahdollisesti alkaa jo hetki sitten, mutta koronavirus on tehnyt mahdollisen suunnittelun hankalaksi. Näyttelijä Ian McShanen mukaan kuvauksia ollaan kuitenkin käynnistämässä pikku hiljaa.

John Wick: Chapter 4 -elokuvan julkaisuajankohta on tällä hetkellä 27. toukokuuta 2022. Elokuvan oli määrä ilmestyä tänä vuonna. Elokuvan pääroolissa nähdään tuttuun tapaan Keanu Reeves.

Elokuvasarjasta on tiedettävästi tekeillä myös oma spin-off TV-sarjansa ”The Continental”, kuin myös spin-off elokuva ”Ballerina”.

Kommentoi