Hideo Kojima haluaa tehdä paluun kauhupelien pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Hideo Kojima haluaa tehdä paluun kauhupelien pariin

P.T.

Nyt kun on julkaistu, sen kehittäjä on ilmaissut haluavansa tehdä paluun kauhupelien pariin. Tarkemmin mies haluaa tehdä pelottavimman kauhupelin koskaan.

Kauhupelien ja erityisesti -lyhytpelin fanit varmasti iloitsevat uutisesta. P.T. eli playable teaser oli vuonna 2014 ilmestynyt pelin pelattava demo.

Silent Hills pelin kehityksestä vastasi ja julkaisu piti tapahtua Konamin kautta. Mukana projektissa olivat myös Death Strandingissä nähdyt elokuvaohjaaja Guillermo Del Toro sekä näyttelijä Norman Reedus. Projekti kuitenkin keskeytyi kun Kojiman ja Konamin tiet erkaantui vuonna 2015.

Kojima kertoi Twitter -viestissään saaneen inspiraatiota Silent Hills -peliin The Eye -kauhuelokuvasta, jota mies ei kuitenkaan uskaltanut aikoinaan katsoa loppuun.

iPhone 15 Pro muuttaa pelaamisen säännöt – useita huippupelejä saapuu mobiilipelaamisen maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa iPhone 15 Pro muuttaa pelaamisen säännöt – useita huippupelejä saapuu mobiilipelaamisen maailmaan

Applen viimeisimmässä iPhone-tapahtumassa pelaajille tarjoiltiin herkullisia uutisia: suositut pelit, kuten :n uusintaversio, ja Assassin's Creed Mirage ovat saapumassa Pro:lle myöhemmin tänä vuonna ja alkuvuodesta 2024. Pilvipelaamisen nousu tekee suurten PC- ja konsolipelien pelaamisen mobiililaitteilla mahdolliseksi, mutta pelaajien on varauduttava riippuvaisuuteen nettiyhteyden nopeudesta.

Vaikka on korostanut uusimpien piirien, kuten M1- ja M2-sarjan, tehoja pelikäytössä, monet pelikehittäjät ovat olleet hitaita hyväksymään Applen väitteitä Mac-pelaamisen potentiaalista. Kuitenkin iPhone on toinen juttu: ihmiset pelaavat sillä lukuisia pelejä, aina Genshin Impactista Fortniteen. Tämä siirto mahdollistaa pelaajille paitsi perinteiset mobiilipelit myös AAA-luokan pelit.

Ajatus, että voit pelata suurta peliä, kuten Assassin's Creed Miragea iPhonella jo alkuvuodesta 2024 ilman merkittäviä graafisia ongelmia, on merkittävä saavutus. Lisäksi lisälaitteet, kuten Razerin Kishi-ohjain, tekevät puhelimella pelaamisesta entistä helpompaa.

Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri

Silent Hill: Ascension

Lokakuussa 2022 paljasti Silent Hill: Ascensionin, joka on uudenlainen interaktiivinen suoratoistokokemus, jossa katsojat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen. Nyt tulevasta sarjasta on saatu ensimmäinen traileri.

Kokemuksen taustalla on yhteistyössä Konamin ja Bad Robot Gamesin kanssa. Kehittäjän mukaan kyseessä on MILE (Massively Interactive Live Event) eli massiivisesti interaktiivinen live-tapahtuma. Genvid on aiemmin julkaissut samantyyppisen -kokemuksen, joka toimi Facebookin kautta.

Sarjassa katsojat voivat auttaa päättämään henkilöhahmojen kohtaloista. Tarinan edetessä yleisö voi vaikuttaa siihen, kuka selviää, kuka pelastuu tai tuomitaan tekojensa perusteella ja kuka kärsii seuraamuksista.

sisältää uusia hahmoja, hirviöitä ja paikkoja Silent Hillin universumissa. Sarja alkaa myöhemmin vuonna 2023 ja jokainen päivä on erilainen yleisön vuorovaikutuksen perusteella.