Hideo Kojima haluaa tehdä paluun kauhupelien pariin Kommentit pois päältä artikkelissa Hideo Kojima haluaa tehdä paluun kauhupelien pariin

P.T.

Nyt kun Death Stranding on julkaistu, sen kehittäjä on ilmaissut haluavansa tehdä paluun kauhupelien pariin. Tarkemmin mies haluaa tehdä pelottavimman kauhupelin koskaan.

Kauhupelien ja erityisesti P.T. -lyhytpelin fanit varmasti iloitsevat uutisesta. P.T. eli playable teaser oli vuonna 2014 ilmestynyt pelin pelattava demo.

pelin kehityksestä vastasi ja julkaisu piti tapahtua Konamin kautta. Mukana projektissa olivat myös Death Strandingissä nähdyt elokuvaohjaaja sekä näyttelijä Norman Reedus. Projekti kuitenkin keskeytyi kun Kojiman ja Konamin tiet erkaantui vuonna 2015.

Kojima kertoi Twitter -viestissään saaneen inspiraatiota Silent Hills -peliin The Eye -kauhuelokuvasta, jota mies ei kuitenkaan uskaltanut aikoinaan katsoa loppuun.

Kommentoi

eFootball 2022 saapuu mobiililaitteille kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa eFootball 2022 saapuu mobiililaitteille kesäkuussa

eFootball 2022

Konamin eFootball 2022 -jalkapallopeli on saapumassa mobiililaitteille kesäkuun 2. päivä. Uusi versio korvaa aiemman 2021 -pelin.

Pelin piti ilmestyä mobiililaitteille jo viime vuoden lopulla, mutta julkaisua viivästettiin. Mobiiliversion päivitys tuo mukanaan uutta pelimekaniikkaa sekä Dream Team -tilan.

Varsinainen ilmestyi kesäkuussa 2021 ja on saamassa myöskin kesäkuussa uuden 1.1.0 päivityksen PC:lle ja konsoleille. Konsoliversiossa moninpelin voitto ja tappio päätöksentekoon sekä palvelimiin on luvassa parannuksia.

Tulossa on myös mobiililaitteiden ja konsoliversioiden välinen tietojen jakaminen.

Konsoliversiopäivitys lisää parannuksia voitto/tappio-päätöksentekoon online-otteluissa ja palvelinparannuksia. Tietojen jakaminen konsoli- ja mobiiliversioiden välillä on myös työn alla.

Kommentoi

Klassiset mutanttikilpikonna Turtles -pelit tulossa PC:lle ja konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Klassiset mutanttikilpikonna Turtles -pelit tulossa PC:lle ja konsoleille

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection

Konami, sekä Digital Eclipse ovat tuomassa klassisia Teenage Mutant Ninja Turtles -pelejä yksiin kansiin :lle ja konsoleille myöhemmin tänä vuonna.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection -kokoelma sisältää 13 klassista kolikkopeli, NES, MegaDrive, SNES sekä Game Boy -peliä:

Teenage Mutant Ninja Turtles (kolikkopeli)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time (kolikkopeli)
Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: The Arcade Game (NES)
Teenage Mutant Ninja Turtles 3: The Manhattan Project (NES)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (NES)
Teenage Mutant Ninja Turtles 4: Turtles in Time (SNES)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (SNES)
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Hyperstone Heist ( MegaDrive)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Tournament Fighters (Sega MegaDrive)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of The Foot Clan (Game Boy)
Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Back From The Sewers (Game Boy)
Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Radical Rescue (Game Boy)

ilmestyy 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi