Hikoaako takamus? – Noblechairs Black Edition tarjoaa ratkaisun Kommentit pois päältä artikkelissa Hikoaako takamus? – Noblechairs Black Edition tarjoaa ratkaisun

Noblechairs

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s -Store on tuonut myyntiin hengittävät ja hiostamattomat Black Edition -pelituolit.

Black Edition on menestykkään noblechairs-malliston kruununjalokivi”, kommentoi Jimm’s -storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Noblechairs on onnistunut määrittämään huipputason pelituolien pelikentän uusiksi yli puolella miljoonalla myydyllä tuolillaan.”

Black Edition -pelituolien myötä ICON-, EPIC- ja HERO-mallistot päivittyvät sekä visuaalisen ilmeensä että materiaaliensa puolesta. Ainutlaatuinen verhoilu on uuden sukupolven hengittävää istuinmateriaalia. Tämä Saksassa kehitetty hybridimateriaali koostuu nerokkaasta vinyylin ja polyuretaanin sekoituksesta, jossa yhdistyy molempien parhaimmat puolet. Tuloksena on ensiluokkaisen pehmeä pintamateriaali, joka on samalla erittäin kestävä. Myös pelituolien ensiluokkainen ilme on saanut päivityksen käsinojien parannellulla muotoilulla ja säätövipujen teräksisillä kahvoilla.

Innovatiiivinen keinonahka tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden ja parannetun kestävyyden. Verhoilussa käytetään pelkästään liuotinvapaita raaka-aineita sekä korkealuokkaisia, vesiliukoisia PU-yhdisteitä ja pintakäsittelyaineita. Valmistusprosessissa tapahtuvan, vallankumouksellisen kemiallisen reaktion ansiosta materiaalin sisään syntyy mikrohuokosia, jotka päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä. Tämän ansiosta istuinmukavuus pitkällä aikavälillä on täysin omaa luokkaansa. Pinta on suunniteltu tarttumattomaksi ja miellyttävän tuntuiseksi riippumatta siitä, miten pitkään tuolilla istuu. Lisäksi pinta on ensiluokkaisen kestävä, joten se näyttää hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Verhoilu on repäisyluja ja kestää myös kovaa hankausta. Lisäksi se on erittäin helppo pitää puhtaana.

Black Edition -pelituolit ovat väritykseltään täysin mustia ja istuinosien kaikki pinnat, selkänoja mukaan lukien, on verhoiltu huippulaadukkaalla ja kestävällä keinonahalla. Saksassa kehitetty ja valmistettu keinonahkalaatu on erityisen pehmeää. Mikrohuokoinen rakenne maksimoi ilmankierron, joten hengittävän ja pehmeän keinonahan ja huokoisen kylmävaahtomuovipehmusteiden yhdistelmä mahdollistaa ainutlaatuisen istuinmukavuuden myös pitkien pelisessioiden ajaksi.

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta -pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja tervettä. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan. Urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Kaikkien tuolien selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

-pelituolit eivät ole pelkästään pelaajien suosiossa, vaan niitä käyttävät myös muut paljon istumatyötä tekevät, jotka arvostavat työtuolin ensiluokkaista mukavuutta ja ergonomiaa.

Voit tutustua Black Edition -pelituoleihin täältä.

Kommentoi

Jimm’s PC-Store ja EXEN Esports yhteistyöhön – vievät e-urheilun Ruisrockiin Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store ja EXEN Esports yhteistyöhön – vievät e-urheilun Ruisrockiin

Jimm's PC Store x EXEN Esports

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, aloittaa yhteistyön jyväskyläläisen EXEN Esports -kilpapeliorganisaation kanssa.

tunnetaan suomalaisessa e-urheilussa erinomaisesti, sillä yritys on jo pitkään tehnyt yhteistyötä useiden alan organisaatioiden kanssa. Nyt alkava yhteistyö EXEN Esportsin kanssa tuo uudenlaisia mahdollisuuksia molemmille osapuolille. Tulossa on muun muassa e-urheiluun keskittyvä pelipiste Ruisrock-festivaaleille sekä valmennus- ja pelikerhotoimintaa lapsille ja nuorille.

”On mahtavaa aloittaa yhteistyö tuomalla osaksi yhtä Suomen suurinta ja vanhinta rockfestivaalia. Uskomme, että festarikansa on kiinnostunut näkemään myös e-urheilua ja etenkin omat kotimaiset tähtemme. Näin saamme levitettyä e-urheilun ilosanomaa myös musiikkimaailmaan.”

toteaa EXEN Esportsin toimitusjohtaja Patrik Falck

Heinäkuussa Ruisrock-alueelle rakennettavaan Sisu Esports Lounge -pelipisteeseen tulee yhteistyön myötä paikalle muun muassa EXEN Esportsin huippustriimaaja Anssi ”AndyPyro” Huovinen ja -pelin Suomen mestari Arttu ”Artuzio” Mustila. Näin festarikansa pääsee haastamaan hallitsevan NHL-mestarin sekä seuraamaan livestriimiä ammattilaisen vetämänä.

Yhteistyön myötä EXEN Esportsin toimipisteeseen Jyväskylään luodaan huipputason puitteet ammattimaisen e-urheilutoiminnan harjoittamiseen. Kilpapelipisteiden lisäksi paikalle rakennetaan Jimm’s Room, josta EXEN Esportsin sisällöntuottajat pääsevät tekemään huippusisältöjä.

Laitteet eivät suinkaan jää vain organisaation pelaajien ja striimaajien käyttöön. Myöhemmin syksyllä järjestettävät valmennukset, avoimet peli-iltamat sekä akatemia- ja kerhotoiminta antavat lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua e-urheiluun ja pelaamiseen huippulaitteilla turvallisessa ympäristössä. Kerran kuukaudessa EXEN Esportsin toiminnassa mukana olevista pelaajista valitaan kuukauden Jimm’s -pelaajaksi nimetty henkilö, joka on osoittanut rehtiä e-urheiluhenkeä.

”Haluamme jatkaa e-urheilun saralla pitkäjänteistä työtämme paikallisten peliyhteisöjen, vastuullisen pelaamisen ja nuorisotyön kehittämisessä. Niin isot festivaalit kuin paikalliset pienemmät tapahtumatkin ovat aina olleet meille tärkeitä, joten jatkamme niiden tukemista tulevaisuudessakin. Festarikansa on myös pelaajakansaa, joten olemme taatusti oikeassa paikassa ja tapaamme festariviikonloppuna varmasti monia nykyisiä ja uusia fanejamme.”

kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula

Kommentoi

Noblechairs -valikoima laajenee Darth Vader -pelituolilla Kommentit pois päältä artikkelissa Noblechairs -valikoima laajenee Darth Vader -pelituolilla

Noblechairs Darth Vader

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s -Store tuo myyntiin noblechairs STAR WARS -teemamallistoon kuuluvan Darth Vader -pelituolin.

noblechairs HERO STAR WARS Darth Vader Edition -pelituolin avulla pelaaja voi uppoutua STAR WARS -universumiin Lord Vaderin tyylillä. Tuolin etupuolen tumma ulkoasu mukailee Darth Vaderin haarniskaa. Darth Vaderin hengityslaitetta muistuttava kuviointi tuo ripauksen väriä tuolin etupuolelle ja PU-keinonahka sekä veluuriset elementit muistuttavat rintapanssaria. Erikoisleveät tikkaukset tuolin sivuilla muodostavat ristikkäisen kuvion, joka on saanut inspiraationsa haarniskan jalka- ja käsipanssareiden tekstuureista.

Syvänmusta veluuri korostaa selkämystä ja täydentää tuolin ilmeen, joka todella on Mustan Sith Lordin arvon mukainen. Takaosaa koristaa suurikokoinen, veluurinen kohokuvio, joka esittää Darth Vaderin majesteettista kypärää. Takaa löytyvät lisäksi STAR WARS -tekstilogo sekä huomaamaton noblechairs -brändäys. Tämän pelituolin avulla pelaajan on helppo astua mukavuuden pimeälle puolelle.

c

noblechairs HERO -pelituolit on suunniteltu yhteistyössä elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa. HERO-mallisto onkin erityisesti paljon pelaaville suunniteltu pelituoli ja samalla noblecharsin ergonomisin vaihtoehto. HERO-pelituolit ovat muita malleja leveämpiä ja näin sopivat erinomaisesti myös isommille pelaajille. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa. noblechairs HERO -pelituolien korkeus ja käyttökulma ovat vapaasti säädettävissä. Istuinosien asennot ovat lukittavissa eri kallistuskulmiin. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Tuolien jalustojen hydrauliset männät tarjoavat alansa parasta luotettavuutta ja turvallisuutta. Viiden jalustapyörän ansiosta tuolit liikkuvat helposti eri lattiapinnoilla. Tuolien pehmusteet ovat ensiluokkaisia ja päällysteiden viimeistelyt huokuvat arvokkuutta sekä kestävät kulutusta.

Jimm’s -Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Hinta ja saatavuus

Noblechairs HERO STAR WARS Darth Vader Edition on saatavana välittömästi 489,90 euron kuluttajahintaan. Samaan noblechairs HERO STAR WARS -pelituolisarjaan kuuluvat myös aiemmin julkistetut noblechairs HERO ST Stormtrooper Edition- ja noblechairs HERO STAR WARS Boba Fett -pelituolit.

Kommentoi