Hikoaako takamus? – Noblechairs Black Edition tarjoaa ratkaisun Kommentit pois päältä artikkelissa Hikoaako takamus? – Noblechairs Black Edition tarjoaa ratkaisun

Noblechairs

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, on tuonut myyntiin hengittävät ja hiostamattomat Black Edition -pelituolit.

Black Edition on menestykkään noblechairs-malliston kruununjalokivi”, kommentoi Jimm’s -storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Noblechairs on onnistunut määrittämään huipputason pelituolien pelikentän uusiksi yli puolella miljoonalla myydyllä tuolillaan.”

Black Edition -pelituolien myötä ICON-, EPIC- ja HERO-mallistot päivittyvät sekä visuaalisen ilmeensä että materiaaliensa puolesta. Ainutlaatuinen verhoilu on uuden sukupolven hengittävää istuinmateriaalia. Tämä Saksassa kehitetty hybridimateriaali koostuu nerokkaasta vinyylin ja polyuretaanin sekoituksesta, jossa yhdistyy molempien parhaimmat puolet. Tuloksena on ensiluokkaisen pehmeä pintamateriaali, joka on samalla erittäin kestävä. Myös pelituolien ensiluokkainen ilme on saanut päivityksen käsinojien parannellulla muotoilulla ja säätövipujen teräksisillä kahvoilla.

Innovatiiivinen keinonahka tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden ja parannetun kestävyyden. Verhoilussa käytetään pelkästään liuotinvapaita raaka-aineita sekä korkealuokkaisia, vesiliukoisia PU-yhdisteitä ja pintakäsittelyaineita. Valmistusprosessissa tapahtuvan, vallankumouksellisen kemiallisen reaktion ansiosta materiaalin sisään syntyy mikrohuokosia, jotka päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä. Tämän ansiosta istuinmukavuus pitkällä aikavälillä on täysin omaa luokkaansa. Pinta on suunniteltu tarttumattomaksi ja miellyttävän tuntuiseksi riippumatta siitä, miten pitkään tuolilla istuu. Lisäksi pinta on ensiluokkaisen kestävä, joten se näyttää hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Verhoilu on repäisyluja ja kestää myös kovaa hankausta. Lisäksi se on erittäin helppo pitää puhtaana.

Black Edition -pelituolit ovat väritykseltään täysin mustia ja istuinosien kaikki pinnat, selkänoja mukaan lukien, on verhoiltu huippulaadukkaalla ja kestävällä keinonahalla. Saksassa kehitetty ja valmistettu keinonahkalaatu on erityisen pehmeää. Mikrohuokoinen rakenne maksimoi ilmankierron, joten hengittävän ja pehmeän keinonahan ja huokoisen kylmävaahtomuovipehmusteiden yhdistelmä mahdollistaa ainutlaatuisen istuinmukavuuden myös pitkien pelisessioiden ajaksi.

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta -pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja tervettä. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan. Urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Kaikkien tuolien selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

-pelituolit eivät ole pelkästään pelaajien suosiossa, vaan niitä käyttävät myös muut paljon istumatyötä tekevät, jotka arvostavat työtuolin ensiluokkaista mukavuutta ja ergonomiaa.

Voit tutustua Black Edition -pelituoleihin täältä.

Kommentoi

Noblechairs julkaisi uusia laadukkaita Legend -pelituoleja Kommentit pois päältä artikkelissa Noblechairs julkaisi uusia laadukkaita Legend -pelituoleja

Noblechairs Legend

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store tuo myyntiin korkealaatuiset LEGEND -pelituolit.

LEGEND -tuolimallisto on suunniteltu sekä saadun käyttäjäpalautteen että aikaisempien tuolimallien pohjalta. LEGEND-pelituolien ainutlaatuisessa tyylissä yhdistyvätkin aiemmat piirteet, kuten EPIC-malliston sporttisuus, ICON-tuolien linjakkaampi muotoilu sekä HERO-mallien alaselän tuki ja jämäkkä rakenne. Nämä kaikki pidetyt ominaisuudet kohtaavat toisensa LEGEND-tuolien suunnittelufilosofiassa, joka mahdollistaa ensiluokkaisen istumiskokemuksen mukavuutta ja laatua tarjoten.

Uusi muotoilu sekä näyttää että tuntuu hyvältä. Ainutlaatuinen ulkoasu on saanut innoitusta superautojen korkealaatuisista istuimista. Niskatuessa on viilennysaukko, joka mahdollistaa paremman ilmanvaihdon niskan ja hartioiden alueelle. Niskatuki tuntuu mukavalta sekä sellaisenaan että lisätyynyllä.

Pelituolin pehmusteet ja verhoiluvaihtoehdot ovat ensiluokkaista laatua. Saumoitus on silmiä hivelevän kaunista jälkeä ja työn jälki korostuu yksityiskohdissa. Monipuolisesti säädettävät käsituet liikkuvat neljään eri suuntaan. Se mahdollistaa sopivan istuinasennon löytymisen vaivatta. Jämäkän alaselän tuen ansiosta istuminen tuntuu miellyttävältä pitkissäkin pelisessioissa ilman väsymistä.

LEGEND -pelituoli on saatavana viidellä eri värivaihtoehdolla ja kolmella eri materiaalivaihtoehdolla. Harmaassa LEGEND TX Edition -mallissa verhoiluna on klassinen kangas, joka tuntuu miellyttävältä ja pehmeältä. Ruskea LEGEND Java Edition ja musta LEGEND Black Edition on verhoiltu korkealaatuisella saksalaisella keinonahkalla, joka on miellyttävä ja hengittävä. Ajotunnelma puolestaan korostuu punaisen, valkoisen ja mustan värin yhdistävässä Black/White/Red-mallissa, jossa verhoiluna on myös laadukas keinonahka.

Valkoisen LEGEND White -mallin verhoiluna on ainutlaatuinen hybridikeinonahka. Tämä Saksassa kehitetty materiaali koostuu ainutlaatuisesta vinyylin ja polyuretaanin sekoituksesta, jossa yhdistyy molempien parhaimmat puolet. Tämän ansiosta pinta säilyttää hyvin värinsä ja on helppo pitää puhtaana.

Innovatiivinen keinonahka tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden ja parannetun kestävyyden. Verhoilussa käytetään pelkästään liuotinvapaita raaka-aineita sekä korkealuokkaisia, vesiliukoisia PU-yhdisteitä ja pintakäsittelyaineita. Valmistusprosessissa tapahtuvan kemiallisen reaktion ansiosta materiaalin sisään syntyy mikrohuokosia, jotka päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä. Näin istuinmukavuus on täysin omaa luokkaansa. Pinta on suunniteltu tarttumattomaksi ja miellyttävän tuntuiseksi riippumatta siitä, miten pitkään tuolilla istuu. Pinta on ensiluokkaisen kestävä, joten se näyttää hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Verhoilu ei repeä ja se kestää kovaa hankausta. Lisäksi se on erittäin helppo pitää puhtaana. Saksassa kehitetty ja valmistettu vegaaninen keinonahkalaatu on erityisen pehmeää eikä sen käytössä ole käytetty eläinpohjaisia materiaaleja. Mikrohuokoinen rakenne maksimoi ilmankierron, joten hengittävän ja pehmeän keinonahan ja huokoisen kylmävaahtomuovipehmusteiden yhdistelmä mahdollistaa ainutlaatuisen istuinmukavuuden.

LEGEND -pelituolien kokonaiskorkeus on säädöistä riippuen 132–142 senttimetriä. Painoa tuolilla on 30 kilogrammaa. Istuin sopii enintään 150 kilogrammaa painaville käyttäjille.

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta -pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja ergonomista. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan. Urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Tuolien selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

-pelituolit eivät ole pelkästään pelaajien suosiossa, vaan niitä käyttävät myös muut paljon istumatyötä tekevät, jotka arvostavat työtuolin ensiluokkaista mukavuutta ja ergonomiaa.

Hinta ja saatavuus

LEGEND -pelituolit on saatavilla 519,90–569,90 euron hintaan. Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Kommentoi

KOVA Esports ja Jimm’s PC-Store aloittavat yhteistyön Kommentit pois päältä artikkelissa KOVA Esports ja Jimm’s PC-Store aloittavat yhteistyön

KOVA Esports

Kilpapeliorganisaatio KOVA Esports ja teknologian verkkokaupan pioneeri Jimm’s PC-Store ovat aloittaneet yhteistyön.

”Huikea fiilis päästä tekemään yhteistyötä Jimm’sin kanssa. Heistä huokuu halu olla kehittämässä e-urheilua Suomessa. Yhteistyö tulee olemaan varmasti näkyvä osa KOVAn tekemistä ja siitä saa osansa varmasti koko Suomen peliyleisö. Erityisesti meillä mahdollistuu toiminnan järkevä laajentaminen sekä toiminnan keskittäminen yhteen tilaan, jossa voimme tuottaa sisältöä sekä harjoitella täysipäiväisesti.”

kommentoi toimitusjohtaja Tom Kaskinen

Yhteistyö tulee näkymään jo tulevana perjantaina 14.10.2022 klo 19.00 alkaen, kun Jimm’sin perinteiset striimivalvojaiset käynnistyvät jälleen. KOVA on mukana tapahtumassa vieraana. Luvassa on lisäksi huipputarjouksia, keskustelua, pelaamista ja rauta-aiheista ohjelmaa. Nämä pari kertaa vuodessa järjestettävät etätapahtumat nauttivat suurta suosiota tietokone- ja peliharrastajien keskuudessa ja niihin osallistuukin tuhannet Jimm’s PC-Storen seuraajat. Tapahtuman juontaa e-urheilupiireistä tuttu kommentaattori Matti “CastByCopter” Korvenmaa. Striimivalvojaisia voi seurata suorana lähetyksenä Jimm’s PC-Storen YouTube-kanavalla.

Striimivalvojaisten jälkeen yhteistyö näkyy KOVAn ja Jimm’sin arjessa. Luvassa on uusia striimaajia, monenlaista sisältöä sekä taustamateriaalia KOVAn uusista tiloista. Yhteistyö tuo mukanaan myös uudenlaista pelattavaa sekä säännöllisiä arvontoja, joissa kaikilla on mahdollisuus voittaa niin lahjakortteja kuin laadukkaita tuotepalkintojakin.

Jimm’s PC-Store tunnetaan suomalaisessa e-urheilussa erinomaisesti, sillä yritys on jo pitkään tehnyt yhteistyötä useiden alan organisaatioiden kanssa.

”Tuemme KOVAn myötä nyt kaikkia aktiivisimpia kotimaisia kilpapeliorganisaatioita. Teemme näiden tiimien kanssa pitkäjänteistä työtä suomalaisten peliyhteisöjen, vastuullisen pelaamisen ja nuorisotyön kehittämiseksi.”

kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula

Kommentoi