Hikoaako takamus? – Noblechairs Black Edition tarjoaa ratkaisun Kommentit pois päältä artikkelissa Hikoaako takamus? – Noblechairs Black Edition tarjoaa ratkaisun

Noblechairs

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, on tuonut myyntiin hengittävät ja hiostamattomat Black Edition -pelituolit.

”Noblechairs Black Edition on menestykkään noblechairs-malliston kruununjalokivi”, kommentoi Jimm's PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Noblechairs on onnistunut määrittämään huipputason pelituolien pelikentän uusiksi yli puolella miljoonalla myydyllä tuolillaan.”

Noblechairs Black Edition -pelituolien myötä ICON-, EPIC- ja HERO-mallistot päivittyvät sekä visuaalisen ilmeensä että materiaaliensa puolesta. Ainutlaatuinen verhoilu on uuden sukupolven hengittävää istuinmateriaalia. Tämä Saksassa kehitetty hybridimateriaali koostuu nerokkaasta vinyylin ja polyuretaanin sekoituksesta, jossa yhdistyy molempien parhaimmat puolet. Tuloksena on ensiluokkaisen pehmeä pintamateriaali, joka on samalla erittäin kestävä. Myös pelituolien ensiluokkainen ilme on saanut päivityksen käsinojien parannellulla muotoilulla ja säätövipujen teräksisillä kahvoilla.

Innovatiiivinen keinonahka tarjoaa täydellisen istuinmukavuuden ja parannetun kestävyyden. Verhoilussa käytetään pelkästään liuotinvapaita raaka-aineita sekä korkealuokkaisia, vesiliukoisia PU-yhdisteitä ja pintakäsittelyaineita. Valmistusprosessissa tapahtuvan, vallankumouksellisen kemiallisen reaktion ansiosta materiaalin sisään syntyy mikrohuokosia, jotka päästävät lävitseen sekä ilmaa että vesihöyryä. Tämän ansiosta istuinmukavuus pitkällä aikavälillä on täysin omaa luokkaansa. Pinta on suunniteltu tarttumattomaksi ja miellyttävän tuntuiseksi riippumatta siitä, miten pitkään tuolilla istuu. Lisäksi pinta on ensiluokkaisen kestävä, joten se näyttää hyvältä vielä vuosienkin käytön jälkeen. Verhoilu on repäisyluja ja kestää myös kovaa hankausta. Lisäksi se on erittäin helppo pitää puhtaana.

Noblechairs Black Edition -pelituolit ovat väritykseltään täysin mustia ja istuinosien kaikki pinnat, selkänoja mukaan lukien, on verhoiltu huippulaadukkaalla ja kestävällä keinonahalla. Saksassa kehitetty ja valmistettu keinonahkalaatu on erityisen pehmeää. Mikrohuokoinen rakenne maksimoi ilmankierron, joten hengittävän ja pehmeän keinonahan ja huokoisen kylmävaahtomuovipehmusteiden yhdistelmä mahdollistaa ainutlaatuisen istuinmukavuuden myös pitkien pelisessioiden ajaksi.

Korkealuokkaisten valmistusmateriaalien ja huolellisen muotoilun ansiosta noblechairs-pelituolit tekevät istumisesta miellyttävää ja tervettä. Samalla pelituolit myös tuovat silmäniloa upealla muotoilullaan. Urheiluautojen istuimista innoituksensa saaneet noblechairs-pelituolit korostavat hyvää ergonomiaa, oikeanlaista istuma-asentoa, huippulaadukkaita materiaaleja ja eleganttia näyttävyyttä. Kaikkien tuolien selkäosat tukevat hyvin istumista ja ovat samalla tyylikkäitä. Nelisuuntaisesti säädettävät käsinojat takaavat aina sopivan tuen. Istuinosien kestävät pehmusteet tukevat vartaloa erinomaisesti.

Noblechairs-pelituolit eivät ole pelkästään pelaajien suosiossa, vaan niitä käyttävät myös muut paljon istumatyötä tekevät, jotka arvostavat työtuolin ensiluokkaista mukavuutta ja ergonomiaa.

Voit tutustua Black Edition -pelituoleihin täältä.

Kohu paisuu: Jimm’s PC-Store kauppasi huomattavan määrän droneja, joiden epäillään päätyneen Venäjälle Kommentit pois päältä artikkelissa Kohu paisuu: Jimm’s PC-Store kauppasi huomattavan määrän droneja, joiden epäillään päätyneen Venäjälle

on joutunut keskelle kohua, kun epäilykset droonien päätymisestä Venäjälle ovat paisuneet entisestään.

Menneillään oleva kohu paisuu entisestään, kun useat yhteistyökumppanit ovat katkaisseet yhteistyönsä PC-pelaajien suosiman elektroniikkaliikkeen kanssa . E-urheiluorganisaatiot, kuten Ence ja Havu Gaming, ovat päättäneet katkaista välit Jimm's PC-Storen kanssa.

Mikrobitti ja Iltalehti ovat käyneet toimituksissaan läpi Tullin esitututkintamateriaaleja, joista käy ilmi, että Jimm's PC-Store myi Luminor Oy:lle yhteensä 3466 dronea. Kyseisen yhtiön epäillään toimittaneen droonit Venäjälle.

Jimm's PC-Storen toimitusjohtaja kiistää väitteet vastineessaan.

Jimm’s PC-Store tuo myyntiin vanhan ajan pelikabinetit modernilla tekniikalla Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store tuo myyntiin vanhan ajan pelikabinetit modernilla tekniikalla

Arcade1UP_Pacmania_3

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri tuo myyntiin ihastuttavan tyylikkäät ja hauskat -retropelikabinetit, jotka ovat täynnä klassikkopelejä ja nykyaikaista tekniikkaa.

Vuosikymmeniä sitten videopelien pelaamisesta ei nautittu tyypillisesti kotona, vaan pelejä pelattiin huoltoasemien ja ravintoloiden nurkissa sekä niin sanottujen ruotsinlaivojen pelihuoneissa. Myöhemmin kokonaiset kolikkopelihallit toivat upeat pelikabinetit isoon tilaan, jossa erilaisia pelejä saattoi helpommin pelata yhdessä ja samassa tilassa tuntitolkulla. Tuolloin pelaaminen kuitenkin oli kallista, sillä pelisessiot nielivät paljon kolikoita. Moni kuitenkin muistelee näitä lapsuus- ja nuoruusajan pelikabinettisessioita lämmöllä.

Niitä muistellaan syystäkin, sillä massiivisissa ja usein yhden tietyn pelin pelaamiseen omistautuneissa pelikabineteissa on oma tunnelmansa, jota ei tavoiteta nykyaikaisen pelikonsolin tai tietokoneen kanssa pelatessa. Pelikabinetit ovat paitsi näyttäviä sisustuselementtejä, myös ohjaukseltaan vertaansa vailla olevia laitteita. Ajopeleissä on omat rattinsa, ammuskelupeleissä omat ampuma-aseensa ja niin edelleen. Pelikabineteissa kulminoituu pelien nostalginen ote äänineen ja ajanmukaisine grafiikoineen. Näiden laitteiden olemuksessa on oma magiansa, jota ei nykyaikainen älypuhelin tai pelikone tavoita.

Jimm's tuo myyntiin valikoiman pelikabinetteja, joilla pääsee käsiksi aitoon pelitunnelmaan suoraan vuosikymmenten takaa. Arcade1Up-pelikabinetit vievät pelaajansa kuin aikamatkalle vuosikymmenien taakse. Merkittäviä eroja vanhoihin ja alkuperäisiin pelikabinetteihin ovat sekä laaja pelivalikoima että laitteiden kestävyys. Nykyaikaiset pelikabinetit ovat myös kevyempiä, edullisempia ja tarvitsevat vähemmän huoltoa ja ylläpitoa kuin vanhat esikuvansa.

Arcade1Up Star Wars Arcade Machine

Star Wars eli Tähtien sota räjäytti potin viimeistään 80-luvulle tultaessa ja toi mukanaan valikoiman videopelejä. Yli puolitoistametrinen Star Wars -pelikabinetti on vaikuttava tapaus jo ulkoasunsa puolesta. Sen 17-tuumaiselta LCD-näytöltä pelattuna kabinetin kaikki kolme Star Wars -teemaista peliä tuovat historian havinan eloon vaikuttavalla tavalla. Peleinä ovat elokuvien mukaan nimetyt kokemukset Star Wars, Star Wars: The Empire Strikes Back ja Star Wars: Return of the Jedi! Nämä mukailevat alkuperäisen Tähtien sota -trilogian elokuvia tapahtumiensa osalta unohtamatta uskomatonta äänimaailmaa, joka toistuu ilmoille kabinetin omista kaiuttimista. Virallisesti lisensoituna Star Wars -tuotteena kyseessä on vaikuttava kokonaisuus, joka on viimeistelty kolikkoaukoilla ja korkeatasoisella arcade-ohjauksella erilaisine painikkeineen.

Arcade1Up 2022 Countercade 1 Player Pac-Man

Pöytäkäyttöiset Countercade-pelikabinetit ovat pienempiä ja näin helpommin käyttöön otettavia pelikoneita. Legendaarisen Pac-Man-pelin mukaan nimetty pöytäpelikabinetti sisältää viisi peliä sekä ohjaussauvan ja asianmukaiset painikkeet. Kahdeksantuumaisella näytöllään pelikabinetti tavoittaa vanhojen aikojen pelitunnelman mainiosti. Kokonsa ansiosta (40 x 30 x 24 senttimetriä) laite on helppo sijoittaa vaikkapa työpöydän kulmalle. Kabinetin pelit tarjoavat hurmoksellisen kasaripelitunnelman vailla vertaa. Mukana olevat pelit ovat Pac-Man, Pac-Man Plus, Galaga, Dig Dug ja Rompers.

Lisää pelihallivalikoimaa

Jimm'sin valikoimassa on myös muita Arcade1Up-pelilaitteita, joilla omaa pelihallia tai pelikabinettivalikoimaa voi laajentaa monenlaisiin peleihin. Näitä ovat muun muassa Atarin, Capcomin, Midwayn ja Marvelin virallisesti lisensoidut useita pelejä sisältävät pelikabinetit. Lisäksi oman pelihuoneen voi viimeistellä Arcade1Up-baarijakkaroilla, joilla pelatessa jalat saavat levähtää pitkäksi venyneissä pelisessioissa.

Hinta ja saatavuus

Arcade1Up Star Wars Arcade Machine ja Arcade1Up 2022 Countercade 1 Player Pac-Man ovat saatavana välittömästi 713,90 ja 259,90 euron hintaan.