Hitman 3 julkaistaan ensi tammikuussa — Tutut näyttelijät palaavat päärooleihin Kommentit pois päältä artikkelissa Hitman 3 julkaistaan ensi tammikuussa — Tutut näyttelijät palaavat päärooleihin

IO Interactive ilmoitti torstaina, että seuraava Hitman-peli julkaistaan vuoden 2021 tammikuussa. Twitterissä julkaistussa päivityksessä paljastettiin myös päähenkilöiden näyttelijät.

Sarjan fanit tuskin yllättyvät, että ikonisen agentti 47:n ääniroolin hoitaa seuraavassakin pelissä Etelä-Afrikassa syntynyt David Bateson. Bateson on ääninäytellyt kaljua tappajaa sarjan jokaisessa pelissä. Sarjan pääpahista Lucas Greytä taas näyttelee John Hopkins. Hopkins palaa pelissä samaan rooliin kuin vuosina 2016 ja 2018 peleissä Hitman ja Hitman 2, kuten myös Jane Perry.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Cyberpunk 2077 -pelin kartta

Cyberpunk 2077

CD Projekt Redin tulevaa Cyberpunk 2077 -peliä odotellaan kovasti ja nyt eräs fani on kasannut pelin kartan aiemmin julkaistujen materiaalien pohjalta.

The Districts of Night City from cyberpunkgame

Pelin Night City -kaupunki tulee koostumaan 15 eri alueesta ja oheisesta kuvasta nähdään myös miltä kyseiset alueet suunnilleen tulevat näyttämään.

Hiljattain pelistä julkaistiin 25-minuuttinen pelivideo, jossa nähdään osia Night Cityn alueista. Pelimaailman luvataan olevan yksi kaikkien aikojen tarkkaan mallinnetuista.

Cyberpunk 2077 ilmestyy marraskuun 19. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalveluun. Playstation 5 ja Xbox Series X -versiot ilmestyvät ensi vuoden puolella.

Kommentoi

SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa SnowRunner -ajosimulaatio sai uuden kartan sekä muuta kausikorttisisältöä

SnowRunner

Yli miljoonaa pelaajaa viihdyttävän SnowRunnerin ensimmäinen kausikorttiin liittyvä lisäsisältö on nyt saatavana. Se sisältää uusia talvikarttoja, uusia ajoneuvoja ja paljon muuta.

Kausikortin hankkineet pelaajat voivat nyt matkustaa Kovd-järvelle. Se on ensimmäinen kartta jäätävällä Kuolan niemimaalla Venäjällä. Siellä pelaajat voivat suorittaa uusia tehtäviä ajaen ohuella jäällä, joka voi pettää milloin tahansa. Mukana on myös kaksi uutta ajoneuvoa, TUZ 16 “Actaeon” ja ikoninen Ford 750 4×4 CrewCab.

Toinen uusi kartta ja monia muita uudistuksia on luvassa myöhemmin kesällä. Muista myös lukea Errorin arvostelu pelistä.

SnowRunner on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle.

Kommentoi