Hogwarts Legacy -tuottaja eroaa tehtävästään – syynä hänen ylläpitämän YouTube-kanavan kyseensalaiset videot Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy -tuottaja eroaa tehtävästään – syynä hänen ylläpitämän YouTube-kanavan kyseensalaiset videot

Hogwarts Legacy

-nimikkeessä työskennellyt Troy Leavitt on irtisanoutunut -studiosta keskustelun jyrähdettyä käyntiin hänen -kanavan Anti-Social Justice -videoista.

Kaikki lähti siitä llikkeelle kun Did You Know Gamingille videoita tekevä Liam Robertson nosti aiheen pinnalle kiinnittäen huomioa Laevittin historiassa tehtyihin pro-GamerGate ja antifeministisiin videoihin.

Leavitt kirjoitti Twitterissä olleensa hyvin tyytyväinen hänen ja WB Gamesin väliseen suhteeseen ja on hyvin innoissaan heidän tulevasta pelistään. Hän myös kertoo päättäneensä eroamisestaan ihan itse ja aikoo valottaa siihen liittyviä syitään tarkemmin tulevalla YouTube-videolla.

Hogwarts Legacyn on määrä saapua kauppoihin ostettavaksi ensi vuoden aikana.

Hogwarts Legacy murskaa myyntiennätyksiä – jatkoa on luvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy murskaa myyntiennätyksiä – jatkoa on luvassa

Hogwarts Legacy

. Interactive Entertainmentin kovasti odotettu -avoin maailma toimintaroolipeli, , on ylittänyt kaikki odotukset ja noussut yhdeksi vuoden 2023 parhaiten myyneistä peleistä.

Peli on myynyt uskomattomat 22 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti sen julkaisusta alkuvuodesta 2023 lähtien, tuottaen merkittäviä tuloja ja pelaajien osallistumista. Warner Bros:n mukaan noin 2 miljoonaa kappaletta myytiin pelkästään joulukuisen lomakauden aikana.

Tämä huomattava menestys on nostanut Hogwarts Legacyn kärkipaikalle myyntilistoilla haastaen pitkäaikaisten franchising-jättien, kuten Call of Dutyn ja Rockstar-pelien, valta-aseman. Se merkitsee ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2009, kun mikään näiden franchising-sarjojen peli ei ole hallinnut vuosittaisia myyntilistoja.

Hogwarts Legacyn immersiivinen avoimen maailman pelattavuus, kiehtova tarina ja lumoava ympäristö ovat resonoineet fanien keskuudessa ympäri maailmaa, niin nuorten kuin vanhojenkin. Peli kyky kuljettaa pelaajat taianomaiseen maailmaan, Hogwartsin maailmaan, on vanginnut monien mielikuvituksen, johtaen laajaan kriittiseen kiitokseen ja kaupalliseen menestykseen.

Warner Bros. Interactive Entertainment on jo vihjaillut Harry Potter -universumin syvemmästä tutkimisesta, suunnitelmissa kehittää Quidditch-peli ja muita mahdollisia projekteja. Hogwarts Legacyn menestyksen toimiminen mittarina lupaa valoisaa tulevaisuutta Harry Potter -pelien maailmassa.

Lähde: Variety

Mikä teki pelaamisesta 80- ja 90-luvuilla niin taianomaista? – huikea video aiheesta nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Mikä teki pelaamisesta 80- ja 90-luvuilla niin taianomaista? – huikea video aiheesta nyt katsottavissa

1980- ja 1990-luvut olivat kultakausi pelaamiselle, kun ikoniset pelisarjat kuten Contra, Castlevania, Zelda, Mario, Mega Man ja Sonic laittoivat dominoiden. Nämä pelit lumosivat miljoonien pelaajien mielikuvitukset ympäri maailmaa, ja ne ovat edelleen suosittuja tänä päivänä.

Mutta mikä teki pelaamisesta niin taianomaista tuona aikana?

Otahan haltuun loistava Gaming in the 80s and 90s video alta, jonka on tehnyt suosittu Tubettaja Shmup Junkie: