Hugh Grant liitetty mukaan Dungeons & Dragons -elokuvaan Kommentit pois päältä artikkelissa Hugh Grant liitetty mukaan Dungeons & Dragons -elokuvaan

Romanttisista komedioista tunnettu ja vuoden 2017 It-elokuvasta tuttu

Deadlinen

ja .

Gamespot epäilee vahvasti, ettei elokuva valmistu edes tämän vuoden aikana. Sillä aikaa voidaan muistella esimmäistä klassikkopöytäroolipelin jo 20-vuotiasta filmatisointia, jonka trailerin voitte nähdä alta.

Kommentoi

Pian ilmestyvä Dungeons & Dragons-elokuva saa ylistystä ennakkoon Kommentit pois päältä artikkelissa Pian ilmestyvä Dungeons & Dragons-elokuva saa ylistystä ennakkoon

saapuu elokuvateattereihin tulevana perjantaina 31.3.

Elokuvan ohjaa Jonathan Goldstein ja John Francis Daley, jotka ovat aiemmin ohjanneet mm.elokuvat Game Night ja Vacation. Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat muun muassa , , ja . Elokuvan virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavanlaisesti:

Hurmaava varas ja joukko seikkailijoita suunnittelee eeppisen ryöstön saadakseen käsiinsä kadonneen muinaisesineen. Asiat menevät kuitenkin vaarallisella tavalla pieleen, kun he suututtavat väärät ihmiset. : Honor Among Thieves tuo legendaarisen roolipelin rikkaan maailman ja leikkisän hengen elokuvateattereihin huumorin ja toiminnan täyteisen seikkailuelokuvan muodossa.

Leffan ennakkoarviot ovat saapuneet ja tällä hetkellä näyttää siltä, että pelisarjan filmatisoinnissa on onnistuttu. Elokuvajulkaisu Empire on mm. antanut elokuvalle neljä tähteä viidestä.

Tällä hetkellä elokuvan Tomatometer näyttää 91% tuoreutta.

Kommentoi

Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Dungeons & Dragons -elokuvan virallinen nimi paljastettiin

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Paramount ja eOne ovat julkaisemassa elokuvaa ja nyt sen koko nimi on paljastettu.

Muita elokuvaan kiinnitettyjä näyttelijöitä ovat mm.

Elokuvan ohjaajina ja käsikirjoittajina toimivat Jonathan Goldstein ja John Francis Daley, jotka tunnetaan mm. Spider-Man: Homecoming ja Game Night -elokuvista.

Kommentoi