Huhtikuun neljäs on vuoden virallinen Star Wars -päivä. Battlefront I uusintajulkaisu ja EA Originsille paljon valosapelisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun neljäs on vuoden virallinen Star Wars -päivä. Battlefront I uusintajulkaisu ja EA Originsille paljon valosapelisisältöä

Alunperin vuonna 2004 julkaistu Battlefront on saapunut Steamiin ja GOGiin ostettavaksi. Vaikka Battlefrontista on jo toinen osa ollut hyvän tovin pelattavana, kannattaa silti tsekata ensimmäinenkin. Vaikka peli onkin 15-vuotta vanha, se tarjoaa silti hieman erilaisen pelikokemuksen – varsinkin kartoissa. Ja koska peliä nyt mainostetaan hyvin ympäri nettiä uudelleenjulkaisuna, varmasti varsinkin ensi viikonloppuna peliseuraa pitäisi löytyä helposti.

Tietysti :een voi ladata alkuperäiset kartat Conversion Pack modella, mutta onko se sama asia?

Jos peli vaatii hieman säätöä varsinkin nettiin pääsyn osalta, tässä oivat ohjeet:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1729567818

hyppää mukaan lisäämällä seuraavat pelit Accessin kuukausittaiseen pelipalveluunsa:

 • Star Wars: Jedi Knight – Jedi Academy
 • Star Wars: Battlefront II (Classic, 2005)
 • Star Wars: Republic Commando
 • Star Wars: Rogue Squadron 3D
 • Star Wars: Forces
 • Star Wars: Shadows Of The Empire
 • Star Wars: X-Wing Alliance
 • Star Wars: Jedi Knight – Mysteries Of The Sith
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds Saga
 • Star Wars: Starfighter
 • Star Wars: Episode I Racer
 • Star Wars: Rebellion

Kommentoi

Hiippailun taikaa – Splinter Cell -pelisarja täyttää 20 vuotta Kommentit pois päältä artikkelissa Hiippailun taikaa – Splinter Cell -pelisarja täyttää 20 vuotta

Splinter Cell

Ubisoft julkisti viime vuonna tekevänsä uusversion maineikkaasta Splinter Cell -toimintapelistä. Tämä hiippailua, agenttitoimintaa ja salakavalia toimia toisiinsa yhdistävä klassikkopeli toisi legendaarisen Sam Fisherin myös nykysukupolven pelikoneilla koettavaksi.

Alkuperäinen julkaistiin tasan 20 vuotta sitten. Nyt näitä pyöreitä vuosia juhlistetaan luomalla silmäys tuon pelin tunnelmiin ja sen odotettuun uusversioon.

Uutta versiota ovat tekemässä monet alan kokeneet nimet. Heistä neljä istutettiin alas kertomaan uuden version tekemisestä ja alkuperäisen pelin merkityksestä. Mukana ovat taiteellinen ohjaaja Chris Auty, tekninen ohjaaja Christian Carriere, vanhempi pelisuunnittelija Andy Schmoll ja kenttäsuunnittelun apulaisohjaaja Zavian Porter.

tunnetaan erikoisagentti Sam Fisherin hiljaisesta ja salakavalasta toiminnasta. Hän hoitaa hommat, joihin muut eivät pysty. Lukuisista Splinter Cell -peleistä tuttu Fisher tekee odotetun paluun, kun alkuperäinen peli saa nykypäivän pelikoneille tehdyn uusversion. Aikanaan ylistetty vallankumouksellinen agenttipeli esitteli upeat pelimekaniikat, persoonallisen agenttihahmon ja kiehtovat tehtävät, joissa maltti oli valttia ja vaivihkainen erikoisvälineiden käyttö oli tärkeämpää kuin suora toiminta.

Toronto -pelistudio työskentelee uuden Splinter Cell -pelin parissa ja hyödyntää Ubisoftin omaa Snowdrop-pelimoottoria. Samainen pelimoottori on käytössä muun muassa tulevassa Avatar: Frontiers of Pandora -pelissä sekä vielä nimeämättömässä Star Wars -peliprojektissa.

Muistathan myös ladata alkuperäisen Splinter Cell -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä.

Kommentoi

NHL 23 ilmestyy lokakuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NHL 23 ilmestyy lokakuussa – katso uusi traileri

NHL 23

Electronic Arts on julkaisemassa uutta NHL 23 -peliä lokakuun 14. päivä. Samalla on paljastettu pelin kansitaide sekä virallinen traileri, jonka voit katsoa alta.

Tulevan pelin kerrotaan olevan koko pelisarjan historian autenttisin kokonaisuus. Kannessa nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa myös nainen – Kanadaa edustava Sarah Nurse. Hänen vierellään kannessa esiintyy Anaheim Ducksin Trevor Zegras.

Peliin saadaan myös ensimmäistä kertaa koskaan alustojenvälinen vastuksenhaku. Ominaisuus ilmestyy kuitenkin myöhemmin tänä vuonna julkaistavassa päivityksessä. Saman sukupolven konsolipelaajat voivat kohdata toisensa Ultimate Teamissä ja World of Chelissä.

Kokoa maailman parhaat pelaajat yhteen huippukokoonpanoon Ultimate Team -tilaan lisättyjen naisten ja miesten sekajoukkueiden avulla.

Uutena ominaisuuten saadaan myös kompuroimistoiminnot, joiden avulla voi muuttaa harhalaukauksen maalitilaisuudeksi tai pitää kiekon pois omasta maaliverkosta.

Upouusien tuuletusvaihtoehtojen avulla voit juhlia jokaista tärkeää hetkeä aina Stanley Cup -pokaalin nostamisesta tuoreisiin maalin jälkeisiin valoesityksiin. NHL-joukkueiden, maajoukkueiden ynnä muut heijastukset jäässä tempaavat sinut hetkeen mukaan jopa offline-tiloissa.

Pidä asiat tuoreina HUT-tilassa vaihtuvan HUT Rivals -pelilistan ja kolmen uuden voittoihin ja voittoputkiin perustuvien palkintotasojen avulla. Seuratilasta tulee entistäkin vankempi, sillä ennen näkemätön mukauttaminen tarjoaa sinulle uusia tapoja luoda dynastiasi.

ilmestyy lokakuun 14. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille.

Kommentoi