Huhtikuun neljäs on vuoden virallinen Star Wars -päivä. Battlefront I uusintajulkaisu ja EA Originsille paljon valosapelisisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun neljäs on vuoden virallinen Star Wars -päivä. Battlefront I uusintajulkaisu ja EA Originsille paljon valosapelisisältöä

Alunperin vuonna 2004 julkaistu Battlefront on saapunut Steamiin ja GOGiin ostettavaksi. Vaikka Battlefrontista on jo toinen osa ollut hyvän tovin pelattavana, kannattaa silti tsekata ensimmäinenkin. Vaikka peli onkin 15-vuotta vanha, se tarjoaa silti hieman erilaisen pelikokemuksen – varsinkin kartoissa. Ja koska peliä nyt mainostetaan hyvin ympäri nettiä uudelleenjulkaisuna, varmasti varsinkin ensi viikonloppuna peliseuraa pitäisi löytyä helposti.

Tietysti Battlefront 2:een voi ladata alkuperäiset kartat Conversion Pack modella, mutta onko se sama asia?

Jos peli vaatii hieman säätöä varsinkin nettiin pääsyn osalta, tässä oivat ohjeet:

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1729567818

EA hyppää mukaan lisäämällä seuraavat pelit Origin Accessin kuukausittaiseen pelipalveluunsa:

 • : Jedi Knight – Jedi Academy
 • Star Wars: Battlefront II (Classic, 2005)
 • Star Wars: Republic Commando
 • Star Wars: Rogue Squadron 3D
 • Star Wars: Dark Forces
 • Star Wars: Shadows Of The Empire
 • Star Wars: X-Wing Alliance
 • Star Wars: Jedi Knight – Mysteries Of The Sith
 • Star Wars: Galactic Battlegrounds Saga
 • Star Wars: Starfighter
 • Star Wars: Episode I Racer
 • Star Wars: Rebellion

Star Wars Knights of the Old Republicin remake on peruttu? – Pelin virallinen traileri on poistettu YouTubesta Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars Knights of the Old Republicin remake on peruttu? – Pelin virallinen traileri on poistettu YouTubesta

Star Wars: Knights of the Old Republic

Jo vuonna 2021 PlayStation Showcase -tapahtumassa julkistettiin Knights of the Old Republic -pelin uudelleenversiointi. Alkuperäistä peliä on ylistetty yhtenä kaikkien aikojen parhaimmista roolipeleistä, ja fanit odottivat innolla pelin paluuta.

Knights of the Old Republic -remaken tie on ollut kaikkea muuta kuin helppo. Kehitystiimien vaihdokset ja huhut viivästyksistä ovat olleet ainoita keskustelunaiheita sen julkistamisen jälkeen.

Tänään 29. syyskuuta tilanne on se, että pelin traileri on poistettu julkisista YouTube-näkymistä ja useita peliä käsitteleviä tweettejä on poistettu. Twitterissä fanit spekuloivat, että Knights of the Old Republic -remake on mahdollisesti kuollut projekti.

Aika näyttää, mutta toivoa sopisi, että näin ei todellisuudessa olisi päässyt käymään

EA Sports UFC 5 ilmestyy lokakuun lopulla moderneille konsoleille – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa EA Sports UFC 5 ilmestyy lokakuun lopulla moderneille konsoleille – katso traileri

EA Sports UFC 5

ja ovat julkaisemassa uutta -taistelupeliä uuden sukupolven konsoleille lokakuun lopulla. Peli on kehitetty Frostbite Engine -pelimoottorilla ja sisältää uuden ”Real Impact Systemin”.

UFC:n puheenjohtaja Dana White kuvailee peliä ”realistisimmaksi MMA-kokemukseksi Octagonin ulkopuolella”. Pelissä hyödynnetään 60 fps:n -nopeudella toimivaa Frostbite Engine -moottoria, ja siinä on realistinen vahingonmallinnus sekä taistelijat heikkenevät realistisesti ottelun edetessä.

Pelin kanteen ovat päässeet UFC:n keskisarjan mestari Israel Adesanya Deluxe Editionissa sekä UFC:n höyhensarjan mestari Alexander Volkanovski ja entinen UFC:n kärpässarjan mestari Valentina Shevchenko Standard Editionissa.

Uuden Real Impact System -ominasiuuden ja yhteisön toiveiden perusteella toteutettujen päivitysten myötä UFC 5 tarjoaa entistä realistisemman taistelukokemuksen. Pelissä on myös uusia ominaisuuksia, kuten Cinematic K.O. Replay, lääkärintarkastukset ja tauot vammojen vuoksi, uusia iskuja, reaktioita, lukkoja sekä Fight Week ja Alter Egos -tilat.

UFC 5 lupaa tuoda pelaajilleen intensiivisen ja realistisen taistelukokemuksen, joka hyödyntää uusinta teknologiaa ja Frostbite-moottorin voimaa.

EA SPORTS UFC 5 ilmestyy lokakuuta 2023 ja sekä S -konsoleille.