Huhtikuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Conan Exiles ja The Surge Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus ilmaispelit selvillä – Conan Exiles ja The Surge

on julkaissut huhtikuun Plus -tilaajien ilmaispelit. Tällä kertaa jaossa on kaksi peliä: Alkuperäisiin barbaaritarinoihin perustuva selviytymispeli Exiles sekä sci-fi-toiminta The Surge.

Avoimen maailman selvitymispeli Exilesin on kehittänyt ja julkaissut Funcom. Se ilmestyi noin vuosi sitten ja on niittänyt keskinkertaisia arvosteluita. puolestaan ilmestyi vuonna 2017 ilmestynyt Deck13 Interactiven kehittämä ja Focus Home Interactiven julkaisema.

Huhtikuun PS Plus pelit tulevat ladattavaksi PS Storeen ensi viikon tiistaina huhtikuun 2. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä latailla viime kuun pelit. Uudet pelit tulevat olemaan saatavilla toukokuun 2. päivään asti.

Kommentoi

Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin

Farming Simulator 22

Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli täydentyi Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Yli 130 vuoden osaamisella menestynyt huippumerkki Kubota edustaa japanilaista näkemystä maatalouskaluston ja välineistön saralla. Kubotan arvostettu osaaminen on nyt saapunut osaksi Farming Simulator 22 -peliä. Pelilaajennus sisältää peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta täydentämään olemassa olevaa valikoimaa.

Valikoiman lippulaivamallina on Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa maaseutukonttorissa konsanaan. M8 on Kubotan tähän asti suurin traktorimalli ja sen valtava ohjaamo tarjoaa kattavan näköalan ympäristöön. Huippumallin ohella mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden vauhdikkaiden menopelien avulla matka taittuu nopeasti ja ketterästi haastavassakin maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-vaatteita ja asusteita. Tänään julkaistun Kubota Pack -lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä.

Kommentoi

NieR: Automata saapuu Switchille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa NieR: Automata saapuu Switchille lokakuussa

Nier Automata

Toimintaroolipeli on saapumassa Switch -konsolille lokakuun 6. päivä.

Kyseessä on The End of Yorha Edition, joka sisältää aiemmin julkaistut lisäosat sekä erityisiä asupaketteja ainoastaan Switch -konsolille.

Alkuperäinen Nier ilmestyi vuonna 2010 ja päivitetty versio Nier Replicant ver1.22474487139 ilmestyi viime vuonna PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä PC:lle.

Useita eri peligenrejä yhdistelevässä pelissä muukalaisten luomat koneet ja ihmisten tekemän androidit sotivat keskenään. Pelin tarinassa seurataan taisteluandroidi 2B, skanneriandroidi 9S sekä A2 -prototyypin haasteita.

saapuu Nintendo Switchille lokakuun 6. päivä 2022.

Kommentoi