Laaturäiskintää ja näyttävää pulmanratkontaa – maaliskuun PS Plus ilmaispelit selvillä Kommentit pois päältä artikkelissa Laaturäiskintää ja näyttävää pulmanratkontaa – maaliskuun PS Plus ilmaispelit selvillä

on paljastanut maaliskuun Playstation Plus -tilaajien ilmaispelit. Pelien joukossa on Call of Duty: Modern Warfaren remasteroitu versio sekä tunnelmallinen pulmanratkontapeli The Witness.

Raven Softwaren uudelleenjulkaisema ilmestyi alunperin vuonna 2016. Pelin alkuperäinen versio ilmestyi vuonna 2007. Thekla -peliyhtiön julkaisema pulmanratkonta ilmestyi alunperin vuonna 2016.

Kyseessä on ensimmäinen PS Plus -ilmaispelien sarja joka ei sisällä enää pelejä Playstation 3:lle tai Playstation Vitalle.

Maaliskuun PS Plus pelit tulevat ladattavaksi ensi viikon tiistaina maaliskuun 5. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä latailla viime kuun pelit For Honorin sekä Hitman: The Complete First Seasonin.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi