Huhu: Bethesdan odotettu avaruusroolipeli Starfield ilmestyy jo tänä vuonna? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Bethesdan odotettu avaruusroolipeli Starfield ilmestyy jo tänä vuonna?

Starfield

Näyttäisi siltä, että Bethesdan odotettu uusi avaruusroolipeli olisi ilmestymässä jo tämän vuoden puolella. Huhujen taustalla on tunnettu vuotaja NateDrake, joka kertoi aiheesta ResetEra -foorumilla.

Nähtäväksi jäänee onko kyseessä vain alustava julkaisuikkuna, jota on kaavailtu aikaa ennen koronavirusta. Viruksen aiheuttamat ongelmat ovat siirtäneet monien pelien julkaisuajankohtia tulevaisuuteen. Samassa on huhuiltu myös mahdollisesta ja Bethesdan yhteistapahtumasta, jossa saatettaisiin kuulla uutta tietoa tulevasta pelistä.

osti Bethesdan omistavan ZeniMaxin viime syksynä ja on hiljattain perustanut uuden -studion.

Kommentoi

Aliens: Fireteam -yhteistyöräiskintä sai 25-minuuttisen pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Aliens: Fireteam -yhteistyöräiskintä sai 25-minuuttisen pelivideon

Aliens: Fireteam

Aiemmin tällä viikolla Cold Iron Studios julkisti uuden Aliens: Fireteam -yhteistyöräiskintänsä. Nyt peli on saanut 25-minuuttisen uuden pelivideon IGN:n toimesta.

Kolmannesta persoonasta kuvatussa pelissä pelaajat asettuvat Colonial Marines sotilaiden saappaisiin ja yrittävät selviytyä hirviömäisten Xenomorph -legioonien aalloista ja Weyland-Yutanin synteettisistä vastustajista.

Pelata voi joko yksin tekoälyapureiden kanssa tai moninpelissä kahden kaverin kanssa. Oman soturin voi muokata haluamansa näköiseksi, hahmoluokan, aseiden, varusteiden ja taitojen myötä.

Fireteamin tarina sijoittuu 23 vuotta varsinaisen Alien -elokuvatrilogian jälkeen.

Aliens: Fireteam ilmestyy tänä kesänä PC:lle sekä PlayStation 4, PlayStation 5, One, että Xbox Series X ja S -konsoleille.

Kommentoi

Epic Games osti Fall Guys -pelin kehittäjän Mediatonicin Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games osti Fall Guys -pelin kehittäjän Mediatonicin

Fall Guys: Ultimate Knockout

Epic Games on ostanut Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys: Ultimate Knockout -pelin kehittäjä Mediatonic.

Kauppasummaa ei ole julkaistu, mutta osto on ensimmäinen sitten vuoden 2019 ostoja, jolloin firma hankki itselleen sosiaalisen videopalvelu Housepartyn ja Rocket League -pelin kehittäjän Psyonixin.

Kaupan myötä peli pyritään edelleen tuomaan ja Nintendo Switch -konsoleille. Tuloillaan on myös ristiinpelaamisen mahdollisuus.

Fall Guys on parhaillaan saatavilla PlayStation 4 -konsolille ja PC:lle.

Kommentoi