Huhu: Levyasematon Xbox One julkaistaan tänä keväänä Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Levyasematon Xbox One julkaistaan tänä keväänä 18

Uusien huhujen mukaan One -konsolista oltaisiin julkaisemassa asematonta versiota nimellä . Aiemmin kyseisestä laitteesta on käytetty koodinimeä ”Maverick”. Laitteen ennakkotilaukset alkaisivat huhtikuun puolessa välissä ja toimitukset toukokuun alussa. Huhujen mukaan laite ilmestyisi samaan aikaan maailmanlaajuisesti.

Laitteen hinta ei ole vielä selvillä, mutta sen enteillään olevan halvempi kuin nykyiset -mallit. Luonnollisesti puuttuva levyasema toisi laitteen hintaa alas ja sillä pystyisi pelaamaan vain digitaalisesti hankittuja pelejä.

Microsoftin on huhuttu myös paljastavansa seuraavan sukupolven Xbox -konsolin, koodinimeltään ”Project Scarlet” tulevilla E3-messuilla kesäkuussa.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Windows Central.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Retropelien suoratoistopalvelu Antstream saapui Kickstarteriin Kommentit pois päältä artikkelissa Retropelien suoratoistopalvelu Antstream saapui Kickstarteriin 20

Antstream on uusi retropelien suoratoistopalvelu, joka kerää parhaillaan rahoitusta Kickstarterin kautta. Palvelu ilmestyy palvelua rahoittaneille ennakkokokeiluun jo toukokuun lopulla ja se tulee olemaan saatavilla Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Beta-versio saapuu myöhemmin tänä vuonna PC ja Mac -koneille, -konsoleille sekä Android laitteille.

Palvelu sisältää aluksi yli 400 klassista peliä 70, 80 ja 90 -luvuilta. Mukana on pelejä jotka ovat tuttuja mm. Amiga, C64, Spectrum -konsoleilta sekä kolikkopeleistä. Palvelu mahdollistaa myös pelaajien välisen moninpelin.

Täydellisen listan peleistä voi katsoa Antstreamin kotisivuilta. Voit tutustua hankkeen Kickstarter -sivuun täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Red Dead Online sai jälleen uuden pelimuodon – peli edelleen beta-vaiheessa Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Online sai jälleen uuden pelimuodon – peli edelleen beta-vaiheessa 28

Red Dead Redemption 2 -pelin moninpeli Red Dead Online on saanut jälleen uuden pelitilan. Plunder niminen tila on osa Showdown -moodia ja siinä joukkue joutuu kisaamaan toista vastaan samalla tarvikkeita keräten. Tarvikkeet on vietävä vielä oman joukkueen tukikohtaan. Tarvikkeet voi myös varastaa toisen joukkueen tukikohdasta.

Peliin on tuotu myös uusia vaatteita: Owanjila -hattu, Porter -takki sekä Concho -housut. Pelaajille tarjotaan myös mahdollisuus hankkia aiemmin yli 40 tason vaativia takkeja, pistoolikoteloita, bootseja ja hanskoja alhaisemmilla tasoilla. Myös osa hevosista ja erikois panoksista ja räjähteistä on saatavilla aiemmin alhaisemmilla tasoilla.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Borderlands 3 julkaistaan syyskuussa: Katso pelin uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands 3 julkaistaan syyskuussa: Katso pelin uusi esittelyvideo 20

Gearbox julkaisee odotetun Borderlands 3 -pelin syyskuun 13. päivä PlayStation 4:lle, Onelle sekä PC:lle. Yhtiö paljasti julkaisutietojen yhteydessä uuden esittelyvideon, jossa nähdään uusia hahmoja sekä maisemia. Lähikuukausien selviää tarkemmin pelin sisältöä, kun Gearbox paljastaa sankareiden voimia ja taustatietoja.

Kommentoi