Huhu: Mortal Kombat 11 saamassa vielä 11 lisähahmoa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Mortal Kombat 11 saamassa vielä 11 lisähahmoa

Twitter-käyttäjä thetiny on kaivanut datasta tiedon, jonka perusteella peli olisi saamassa jopa 11 lisähahmoa tulevaisuudessa. Olettamus perustuu pelin tietorakenteen samankaltaisuuteen aiemman :n kanssa.

Muutama päivä sitten julkaistu Spawn oli pelin 31. hahmo ja todennäköisesti seuraava, järjestyksessään 32. hahmo, tulee olemaan -elokuvasarjan 1992 julkaistusta Army of Darknessista.

Ash elokuvassa Army of Darkness (1992)

Julkaisun puolesta puhuu vahvasti sähköpostiviesti, jonka lopussa todetaan että, Ash olisi lisensoitu hahmo Metro-Goldwyn-Mayer Studiosille ja Army of Darkness elokuva taasen Orion Picturesille. Samassa sähköpostissa näkyy Jokerin ja Spawnin lisensointitiedot ja nämä hahmot ovatkin jo pelissä mukana.

Myös Ashin näyttelijä on ajoittain myöntänyt ja ajoittain kieltänyt hahmonsa päätyvän peliin. Alla näyttelijän pari hieman vanhempaa twiittiä aiheesta, joista voi jokainen koittaa päätellä onko Ash tulossa seuraavan Kombat Packin mukana peliin:

Lähitaistelupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Lähitaistelupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Mordhau

tarjoilee parhaillaan edullisesti lähitaistelupelejä sisältävää Melee Mayhem -pelipakettia. Mukana on mm. keskiaikainen lähimäiskintä , taistelupeli sekä eeppisiä taisteluita sisältävä .

Paketti maksaa yhteensä 23,71 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Chivalry 2
  • Mortal Kombat 11
  • Mortal Kombat 11 Ultimate Add-On Bundle (-90% alennuskuponki)
  • Nickelodeon All-Star Brawl
  • Song of Iron
  • River City Girls
  • River City Girls Zero (-10% alennuskuponki)
  • River City Girls 2 (-10% alennuskuponki)
  • Mordhau
  • Chronicon

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina lokakuun 26. päivä asti.

Lokakuun PS Plus -pelit selvillä – Hell Let Loose, Mortal Kombat X ja PGA Tour 2K21 Kommentit pois päältä artikkelissa Lokakuun PS Plus -pelit selvillä – Hell Let Loose, Mortal Kombat X ja PGA Tour 2K21

Hell Let Loose

Kuten syyskuun -pelien kanssa kävi aiemmin, myös lokakuun pelit vuotivat ennakkoon ja nyt niistä on saatu virallinen varmistus. Luvassa on räiskintäpeli , taistelupeli sekä golfpeli .

-omistajat pääsevät nauttimaan Hell Let Loose -pelistä, joka on ensimmäisen persoonan moninpeliräiskintä. Peli sijoittuu Toisen maailmansodan läntiselle ja itäiselle taistelurintamalle. Peli ilmestyi alunperin :lle vuonna 2019.

-pelaajat puolestaan saavat Mortal Kombat X -taistelupelin sekä golf-faneille on luvassa PGA Tour 2K21.

Pelit tulevat ladattavaksi ensi viikon tiistaina lokakuun 5. päivä.