Huhu: Playstation 5 Pro markkinoille jouluksi 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Playstation 5 Pro markkinoille jouluksi 2024

PlayStation 5

Alan sisäpiiriläinen Tom Henderson on paljastanut Sonyn odotetun Pron mahdollisen julkaisun joulusesongin aikana vuonna 2024.

Tämä paljastus herättää jännitystä pelaajissa, jotka ovat odottaneet innokkaasti parannettua versiota hyvin vastaanotetusta konsolista.

Vuodetun PlayStation 5 Pron julkaisupäivän ohella Henderson paljasti myös Sonyn suunnitelmat tulevien lisälaitteiden suhteen. Näihin kuuluvat kannettava PS5-vaihtoehto, jonka on määrä tulla markkinoille ennen PS5 Prota, sekä irrotettavalla asemalla varustettu PS5-malli, joka esitellään kahden muun laitteen välissä. On tärkeää korostaa, että ei ole vielä vahvistanut näiden tietojen aitoutta.

Tulevana vuonna Sony pyrkii esittelemään ainakin kolme uutta pelilaitetta, mikä merkitsee jännittävää aikaa peliharrastajille. Vaikka Sonyn virallinen vahvistus on vielä tekemättä, huhuttu PlayStation 5 Pron julkaisupäivä joulukuussa 2024 lisää varmasti jännitystä ja odotusta pelimaailmassa.

Lähde: Guru3d ja Inside-gaming

Kommentoi

Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin

PlayStation 5

PlayStation Showcase -tapahtuma järjestetään viikolla 25. toukokuuta, kertoo GameSpotin sisarsivuston Giant Bombin toimittaja Jeff Grubb.

Tietysti suunnitelmat voivat aina muuttua, mutta Grubb sanoi tämän olevan tällä hetkellä totta. Toinen henkilö, Zuby Tech, sanoi Twitterissä, että tapahtuma tulisi tapahtumaan joko 25. toukokuuta tai 1. kesäkuuta. ei ole virallisesti ilmoittanut tapahtumasta. GameSpot on ottanut yhteyttä yritykseen saadakseen lisätietoja.

Tämä on ollut jo kuukausien ajan. Grubb raportoi helmikuussa, että suuri PlayStation-tapahtuma järjestettäisiin ennen kesäkuuta. Tuolloin raportti sanoi, että tapahtuma tapahtuisi E3 2023: n johdolla. Kyseinen näyttely on nyt peruttu, mutta kesän pelitapahtumat jatkuvat joka tapauksessa.

Jos PlayStation Showcase on totta, se järjestetään ennen kesäkuun suuria tapahtumia, kuten Summer Game Festia, Xbox Games Showcaseta ja Microsoftin Starfield Directia, Ubisoft Forwardia ja Gamescom Opening Night Livea, muiden tapahtumien joukossa. Tutustu GameSpotin Not-E3-aikatauluun saadaksesi lisätietoja.

PlayStation-brändi on tällä hetkellä erittäin suosittu. PS5-laitteiden myynti on noussut yli 38 miljoonaan kappaleeseen maaliskuun 31. päivään mennessä. Tammi-maaliskuun aikana myytiin 6,3 miljoonaa konsolia, mikä on enemmän kuin mitä mikään yritys on koskaan toimittanut tammi-maaliskuun neljänneksessä, ylittäen kaikki aiemmat PlayStation-konsolit, Xboxin ja Nintendon myyntiluvut.

Kommentoi

Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille

Sony PlayStation 5

Aiemmin tänä vuonna Insider Gamingin Tom Henderson väitti raportissaan, että työskentelee Pro -version parissa, ja että yrityksen nykyisen sukupolven konsolin tehokkaampi versio tavoittelee julkaisua vuoden 2024 lopulla. Toisessa uudessa raportissa Henderson on antanut lisää lyhyitä yksityiskohtia konsolin tuotannon etenemisestä kulissien takana.

Raportissaan Henderson toistaa, että on tällä hetkellä työn alla ”100% varmuudella”, ja raportin mukaan konsolin prototyyppikehityspaketit lähetetään ensimmäisen osapuolen PlayStation-studioille seuraavan muutaman kuukauden aikana, kun taas kolmannen osapuolen kehittäjät saavat ne tämän vuoden loppuun mennessä.

Kommentoi