Huhu: Spyro 4 on tulossa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Spyro 4 on tulossa

kääri taannoin osuutensa Activision Blizzardin irtisanomisista ja on nyt täten tämän vuoksi täysin itsenäinen indie-studio. Viimeisin väite maailmalta on nyt sitten se, että Microsoft julkaisee Toys for Bobin seuraavan pelin, joka on vahvojen huhujen mukaan uusi .

Yksityiskohdat ovat vielä harvassa, mutta artikkelin alla olevan videon perusteella kehitys on aloitettu jossain vaiheessa tammikuuta 2024. Ottaen huomioon Toys for Bobin hiljattaisen eron Activisionista, spekuloidaan, että tämä uusi Spyro-nimike saattaa olla se julkistamaton projekti, jota studio työstää yhdessä Microsoftin kanssa.

on varmasti peli, jota fanit ovat pitkään odottaneet. Nyt odotetaan virallista julkistusta, mikäli huhu osoittautuu todeksi.

Lähde: Eurogamer

Pussirotan kujanjuoksu – Crash Bandicoot 4 on myynyt huimia määriä Kommentit pois päältä artikkelissa Pussirotan kujanjuoksu – Crash Bandicoot 4 on myynyt huimia määriä

Crash jatkaa

Kaikkien rakastama pussirotta on taas uutisissa, tällä kertaa murskaavan saavutuksen ansiosta! Crash Bandicoot 4: It's About Time, hullunkulkurimainen tasohyppelypeli joka toi Crashin takaisin parrasvaloihin, on ylittänyt huimat 5 miljoonaa myytyä kappaletta!

Varsin vakuuttava etappi on peräisin pelin design-johtaja Toby Schadtilta, joka paljasti tiedon LinkedIn-profiilissaan. Vuonna 2020 - ja -konsoleille julkaistu peli sai yleisesti positiivisen vastaanoton.

Vaikka Crash saattaa pitääkin ansaittua taukoa, on selvää, että hänen viimeisin seikkailu on ollut hitti fanien keskuudessa. Toivotaan, että jatkaa hauskan ja innovatiivisen pelattavuuden tarjoamista, joka teki 4: It's About Timesta niin suuren menestyksen!

Lähde: NintendoLife

Uudet prototyypit klassisista PlayStation 1 -peleistä Spyro: The Year of the Dragon ja Crash Bash paljastettu Kommentit pois päältä artikkelissa Uudet prototyypit klassisista PlayStation 1 -peleistä Spyro: The Year of the Dragon ja Crash Bash paljastettu

Crash Bandicoot

Kaksi aiemmin julkaisematonta prototyyppiä klassisista 1 -peleistä, : The Year of the Dragon ja Crash Bash, on löydetty verkosta.

Nämä prototyypit, jotka löydettiin Spyro-sisällöntuottaja Hwd405:n toimesta, tarjoavat kiehtovan katsauksen näiden rakastettujen pelien kehitysprosessiin.

Erityisen mielenkiintoinen on Spyro: The Year of the Dragonin prototyyppi, joka on peräisin 4. syyskuuta 2000. Vain 10 päivää ennen lopullista versiota prototyypissä on edelleen huomattavia eroja verrattuna vähittäiskauppaversioon. Näihin eroihin kuuluvat täysin erilainen ääniraita, puuttuvat äänitehosteet, muutetut objektien sijoittelut ja muutokset välivideoihin. Prototyypissä on myös tietoja aikaisemmista versioista, mukaan lukien testitaso kenguruhahmo Sheilalle, näyttäen hänen alkuperäisen konseptitaiteensa sarvineen.

Mikäli upotus ei näy, voit tarkastaa sen täältä.