Huhu: Test Drive -ajopelisarja tekee paluun – julkaisu toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Test Drive -ajopelisarja tekee paluun – julkaisu toukokuussa

Test Drive Unlimited 2

Huhujen mukaan aikoinaan suosittu ajopelisarja olisi tekemässä paluuta tänä vuonna Test Drive Unlimited 3 -pelin muodossa. Pelisarjan edellisestä osasta avoimeen maailmaan sijoittuvasta Test Drive Unlimited 2 -pelistä on ehtinyt kulua jo yhdeksän vuotta.

osti pelisarjan oikeudet Atarilta vuonna 2016 ja viime kuussa yrityksen Benoit Clerc paljasti, että tuloillaan olisi uusi Unlimited -peli. Nyt käyttäjä nimeltään BACK TO BACK on laittanut liikkelle huhun, että pelin paljastus tapahtuisi toukokuussa. Samainen käyttäjä on aiemmin ollut oikeassa mm. tulevasta Crysis uusinnosta.

Kommentoi

Zorro miekkailee perheystävällisessä toimintapelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Zorro miekkailee perheystävällisessä toimintapelissä

Zorro The Chronicles

Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Zorro The Chronicles -toimintaseikkailupeli on nyt saatavana PC:lle ja konsoleille.

on jännittävä ja toiminnantäyteinen toimintaseikkailupeli, joka on tehty suositun samannimisen animaatiosarjan pohjalta. Perheystävällinen peli tarjoaa huikeita seikkailuja, joissa yhdistyvät kiivaat miekkataistelut, jännittävän pelimaailman tutkiminen ja hermoja vaativa hiipiminen.

tarjoaa pelaajille monenlaisia hahmoja, mukaan lukien päähenkilö Diego eli Zorro ja hänen peloton sisarensa Ines. Jokaisella sankarilla on erityiskykyjä, joita he voivat käyttää tuodakseen oikeutta 1800-luvun espanjanlaiseen Kaliforniaan.

Ennen jokaista tehtävää pelaajat voivat valita kartalta aloituspaikan, mikä vaikuttaa suoraan pelin tyyliin. Paikka voi johtaa varovaiseen hiipimiseen tai suoraan taisteluun. Zorro voi käyttää erilaisia tekniikoita voittaakseen pahat Monasterion sotilaat. Näitä keinoja ovat muun muassa äänen käyttäminen hämäyksenä, korkeille paikoille singahtaminen kuuluisan ruoskan avulla tai ympäristön hyödyntäminen monin eri tavoin. Kokemuspisteitä voi ansaita jokaisesta onnistuneesta torjunnasta ja liikeyhdistelmästä samalla, kun riisuu vihollisia aseista.

Pelin päähenkilö on teini-ikäinen Don Diego eli Zorro, joka kohtaa elämänsä suurimmat haasteet taistellessaan oikeuden puolesta lukuisia häikäilemättömiä ja hyvin aseistettuja sortajia vastaan. Toimintaa täynnä oleva peli sisältää roistojen ilkeitä juonia sekä Zorron ovelia temppuja ja hänen huumoriaan.

Zorro The Chronicles -peli on tehty Cyber Group Studiosin samannimisestä suositusta animaatiosarjasta, joka on tuotettu yhteistyössä Zorro Productions Inc:n kanssa. Menestyssarja on myyty yli 100 maahan ja sitä on tehty kaikkiaan 26 jaksoa.

on saatavilla PlayStation 5, ja ja S, Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

The Lord of the Rings: Gollum ilmestyy PC:lle ja konsoleille syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa The Lord of the Rings: Gollum ilmestyy PC:lle ja konsoleille syyskuussa

The Lord of the Rings: Gollum

PAN Visionin jakelema ja NACONin ovat vihdoin julkaisemassa The Lord of the Rings: Gollum -toimintaseikkailua :lle ja konsoleille syyskuun 1. päivä.

Maailman tunnetuin fantasiakirja ja siihen pohjautuva elokuvasarja Taru sormusten herrasta ovat viihdyttäneet sukupolvien ajan miljoonia fantasiatarinoiden faneja ympäri maailman. Aiheesta on nähty myös useita erilaisia videopelejä, mutta yleensä joko sankareiden tai suurten armeijoiden katsantokannasta. Pian yksi tarinan suosituimmista sivuhahmoista, Klonkku, saa vihdoin oman videopelinsä. Siinä pelaaja pääsee ohjastamaan tätä traagisen tarinan hahmoa kirjoja ja elokuvia edeltävällä aikakaudella.

Gollum eli Klonkku tunnetaan yksinäisenä ja monessakin mielessä omituisena hahmona, joka kaihtaa päivänvaloa ja suosii pimeitä luolia. Hän kaihtaa yhtäältä ihmisiä ja hobitteja kuin toisaalta Sauronin armeijan örkkejä ja peikkoja. Klonkun omaperäisyys yhdessä hänen kiehtovan tarinansa kanssa tekevät hänestä sekä sympaattisen että samaistuttavan hahmon. Klonkku ei ole missään mielessä perinteinen sankari, vaan enemmänkin eräänlainen oman tien kulkija ja pikemminkin surullinen antisankari. Osin juuri tästä syystä Klonkku on erinomainen pelihahmo.

Pelin tarina sijoittuu vuosia ennen Taru sormusten herran tarinaa. Koska Klonkku ei olisi kaltaisensa olento ilman sormuksen pitkäaikaisia vaikutuksia, pelin tarina sijoittuu aikakauteen, jota ei kirjassa tai elokuvissa kuvailla. Monet pelin paikoista ovat kuitenkin teemallisesti ja ympäristöllisesti tuttuja tai ainakin tutunoloisia, sillä ne muodostavat yhtenäisen maailman peliä seuraavan ajanjakson kanssa.

Pelimaailman osin avoin luonne mahdollistaa Klonkun vapaan ohjaamisen, hiippailun ja taistelun pelimaailman vaaroja kohdaten. Pelissä hyödynnetäänkin runsaasti Klonkun hiiviskely- ja piileskelytaitoja, sillä etenkin suuremmat vastustajajoukot ovat liian vaikeita Klonkun rajallisille kyvyille ja resursseille. Myös Klonkun oma käytös vaikuttaa pelin luonteeseen. Moraaliset valinnat ohjaavat Klonkun kehittymistä, mikä tekee seikkailusta kutkuttavan ja jännittävän pelikokemuksen.

Peli ei kuitenkaan tarjoa pelkkiä vastustajia, vaan matkan varrella nähdään myös ystävällismielisiä hahmoja. Ennen kaikkea The Lord of the Rings: Gollum pyrkii tarjoamaan syvällisen ja yksityiskohtaisen toimintaseikkailun kirjailija J.R.R. Tolkienin luomaan fantasiamaailmaan, mutta ennennäkemättömästä kuvakulmasta.

The Lord of the Rings: Gollum julkaistaan sekä 5- ja sekä S -pelikonsoleille että PC:lle syyskuun 1. päivä. Peli on tulossa myöhemmin myös Switch -konsolille.

Kommentoi