Huhu: Xbox Series X -konsolin hinta saattaa ylittää PS5:n Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Xbox Series X -konsolin hinta saattaa ylittää PS5:n

Xbox Series X

Huhujen mukaan Microsoftin tulevan -konsolin hinta saattaa yltää jopa 500 euroon. Huhujen taustalla on jälleenmyyjä, joka paljasti hinnan Kinda Funny XCast -tubekanavalla.

Aiemmin konsolin hinnan on arveltu olevan huomattavasti alhaisempi, lähempänä 350 euroa. Samoihin aikoihin ilmestyvän -konsolin hinnaksi on arveltu puolestaan olevan 400 euron luokkaa.

Paperilla Xbox Series X on tehokkaampi 12 teraflopsin laskentatehollaan, verraten PS5:n 10,28 teraflopsiin. Näin olleen korkeampi hinta olisi perusteltua.

Vaikka konsolin hinta olisikin kalliimpi, ei ja Phil Spencer ole huolissaan konsolin myynnistä. Sillä yritys panostaa suurempaan Xbox -ekosysteemiin johon kuuluvat Xbox Game Pass ja xCloud -pelistriimaus, konsolisukupolvien välinen pelaaminen sekä PC-pelaaminen.

Kommentoi

Neste Rally Finland erikoiskokeet saapuvat WRC 9 -rallipeliin Kommentit pois päältä artikkelissa Neste Rally Finland erikoiskokeet saapuvat WRC 9 -rallipeliin

WRC 9

WRC 9 -rallipelin uusin päivitys tuo peliin lisää pelattavaa ja täysin ilmaiseksi. Mukana on kuusi erikoiskoetta suomalaisille tutusta Neste Rally Finlandista! Lisäksi laajennus tuo mukanaan virtaviivaisen Hyundai i20 -ralliauton ja kuljettaja Hayden Paddonin Uudesta-Seelannista. Laajennuspaketin kirsikkana toimii upea valokuvatila, jolla pelaaja voi napsia talteen ikimuistoisia hetkiä rallin tiimellyksestä.

WRC-tunnelmista voi pian nauttia myös -pelikonsolilla. Se tarjoaa upeaa rallikokemusta sulavalla 60 kuvan päivitystahdilla ultrateräväpiirtoisella 4k-tarkkuudella. -version esittelyvideon voi katsoa osoitteessa.

Suositulle WRC 8 -rallipelille jatkoa tuova WRC 9 tuo mukanaan paljon tuttuja ominaisuuksia sekä tukkukaupalla uudistuksia. WRC 9 laajentaa hyväksi todettua urapelitilaa entistä monipuolisemmaksi sisällyttäen siihen uusia tapahtumia ja tarjoamalla mahdollisuuden kehittää omaa tiimiään. Rallipeli laajentaa sisältöään tuomalla mukanaan ikonisen Safari-rallin, mutkittelevia ratoja sisältävän Japanin-rallin ja kauniiden maisemien täplittämän Uuden-Seelannin rallin. Uusittujen ratojen ja entistä monipuolisempien rallien lisäksi ajoneuvojen ajofysiikkaan ja realismiin on kehitetty entistä suurempaa huomiota. WRC 9 sisältää yhteensä 50 virallista ajotiimiä WRC-, WRC 2-, WRC 3- ja Junior WRC -sarjoista. Virallisten kisa-autojen lisäksi autovalikoima sisältää 15 historiallista klassikkoautoa WRC-kisojen värikkäästä historiasta.

WRC 9 -rallipeli julkaistiin syyskuussa sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC:lle. Peli tulee saataville myös uusille PlayStation 5- sekä ja S -sarjan pelikonsoleille niiden julkaisun yhteydessä.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -pelin julkaisu viivästyy joulukuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -pelin julkaisu viivästyy joulukuulle

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves

Jo useampaan otteeseen myöhästynyttä Cyberpunk 2077 -peliä joudutaan odottamaan vielä hieman pidempään. Peli ilmestyy nyt joulukuun 10. päivä.

Alunperin pelin oli määrä ilmestyä huhtikuussa, mutta sitä viivästettiin syyskuulle. Sittemmin pelin julkaisu siirrettiin marraskuulle, mutta sitä joudutaan nyt odottamaan 21 päivää enemmän. Syyksi viivästymiselle on monille eri alustoille toimittamisesta johtuvat haasteet.

Vain kuukausi sitten pelin kehittäjä CD Projekt Red myönsi että työntekijät paiskivat töitä pelin parissa kuusi päivää viikossa julkaisupäivään asti. Se myös vakuutteli aiemmin, että pelin julkaisua ei tulla enää viivästyttämään.

Cyberpunk 2077 ilmestyy joulukuun 10. päivä , Playstation 4, Xbox Series ja Xbox One -konsoleille, PC:lle Epic Games Store ja GOG -kauppapaikkojen kautta sekä Google Stadia -pelipalveluun.

Kommentoi