Huhumylly jatkuu: PS5 Pro ja PS5 Slim julkistetaan kesäkuussa? Kommentit pois päältä artikkelissa Huhumylly jatkuu: PS5 Pro ja PS5 Slim julkistetaan kesäkuussa?

Sony PlayStation 5


Huhut
uusista -malleista jatkuvat jauhamistaan. Uusimpien ”kylähuhujen” mukaan valmistautuu esittelemään PS5 Slimin ja PS5 Pron hyvinkin pian.

Tämän hetkinen tarina kertoo, että Slim-malli saattaa ilmestyä hitusen ennen paljon puhuttua Pro-mallia. Merkittävää suorituskyvyn parannusta ei ole odotettavissa, mutta uusi modulaarinen muotoilu irrotettavalla asemalla on tulossa. Spekulaatiot kertovatkin, että tämä ulkoisella asemalla varustettu PS5 tullaan esittelemään PS5 Sliminä.

Nyt näyttää siltä, että Sony valmistautuu uuteen tapahtumaan, joka voisi toimia alustana näiden mallien esittelylle.

Tunnetun toimittajan Jeff Grubbin mukaan Sony suunnittelee PlayStation Showcase -tapahtumaa kesäkuussa. Tapahtumalla ei ole vielä tarkkaa päivämäärää, mutta se järjestetään ennen Summer Game Fest -tapahtumaa, joka alkaa 8. kesäkuuta. Itse asiassa Sony oli suunnitellut tapahtuman E3-kaudelle, mutta yhtiö ei osallistu konferenssiin, sillä se jätti E3-tapahtuman muutama vuosi sitten, mutta aikoi silti käyttää tätä ajankohtaa ”PS5:n seuraavan vaiheen” esittelyyn. E3 2023 on joka tapauksessa peruttu, mutta Summer Game Fest ottaa sen paikan ja Sony on valmis siihen.

Kommentoi

Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin Kommentit pois päältä artikkelissa Sonylta tulossa iso Showcase-lähetys piakkoin

PlayStation 5

PlayStation Showcase -tapahtuma järjestetään viikolla 25. toukokuuta, kertoo GameSpotin sisarsivuston Giant Bombin toimittaja Jeff Grubb.

Tietysti suunnitelmat voivat aina muuttua, mutta Grubb sanoi tämän olevan tällä hetkellä totta. Toinen henkilö, Zuby Tech, sanoi Twitterissä, että tapahtuma tulisi tapahtumaan joko 25. toukokuuta tai 1. kesäkuuta. ei ole virallisesti ilmoittanut tapahtumasta. GameSpot on ottanut yhteyttä yritykseen saadakseen lisätietoja.

Tämä on ollut huhu jo kuukausien ajan. Grubb raportoi helmikuussa, että suuri PlayStation-tapahtuma järjestettäisiin ennen kesäkuuta. Tuolloin raportti sanoi, että tapahtuma tapahtuisi E3 2023: n johdolla. Kyseinen näyttely on nyt peruttu, mutta kesän pelitapahtumat jatkuvat joka tapauksessa.

Jos PlayStation Showcase on totta, se järjestetään ennen kesäkuun suuria tapahtumia, kuten Summer Game Festia, Xbox Games Showcaseta ja Microsoftin Starfield Directia, Ubisoft Forwardia ja Gamescom Opening Night Livea, muiden tapahtumien joukossa. Tutustu GameSpotin Not-E3-aikatauluun saadaksesi lisätietoja.

PlayStation-brändi on tällä hetkellä erittäin suosittu. PS5-laitteiden myynti on noussut yli 38 miljoonaan kappaleeseen maaliskuun 31. päivään mennessä. Tammi-maaliskuun aikana myytiin 6,3 miljoonaa konsolia, mikä on enemmän kuin mitä mikään yritys on koskaan toimittanut tammi-maaliskuun neljänneksessä, ylittäen kaikki aiemmat PlayStation-konsolit, Xboxin ja Nintendon myyntiluvut.

Kommentoi

Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Tom Henderson: PS5 Pro:n kehityspaketit pian ensimmäisen osapuolen kehittäjille

Sony PlayStation 5

Aiemmin tänä vuonna Insider Gamingin Tom Henderson väitti raportissaan, että työskentelee -version parissa, ja että yrityksen nykyisen sukupolven konsolin tehokkaampi versio tavoittelee julkaisua vuoden 2024 lopulla. Toisessa uudessa raportissa Henderson on antanut lisää lyhyitä yksityiskohtia konsolin tuotannon etenemisestä kulissien takana.

Raportissaan Henderson toistaa, että Pro on tällä hetkellä työn alla ”100% varmuudella”, ja raportin mukaan konsolin prototyyppikehityspaketit lähetetään ensimmäisen osapuolen PlayStation-studioille seuraavan muutaman kuukauden aikana, kun taas kolmannen osapuolen kehittäjät saavat ne tämän vuoden loppuun mennessä.

Kommentoi