Kutistuuko ja halpeneeko Nintendo Switch Kommentit pois päältä artikkelissa Kutistuuko ja halpeneeko Nintendo Switch

Huhut uudesta Switchistä ovat kierrelleet jo loppuvuodesta 2018, mutta nyt se mylly on ottanut muutaman lisäkierroksen. Alunperin Wall Street Journal kertoi uudesta konsolista puhuen mystisesti sisäpiirin tiedoistaan, mutta mitään virallista varmistusta ei saatu. Tammikuussa 2019 analyytikko Serkan Toto ennusti tälle vuodelle uuden konsolin, mikä myös tiputtaisi alkuperäisen hintaa. Hän myös maalasi kuvia uudesta Litestä.

Maaliskuussa huhut jatkuivat nyt hehkuttaen, että olisi tekemässä jopa kahta uutta konsolia. Wall Street Journal kertoo, että toinen malli olisi entistä tehokkaampi ja toinen keskittynyt enemmän kannettaviin ominaisuuksiin.

Nikkei hyppäsi mukaan huhuilijoiden ryhmään aavistellen, että kannettaviin ominaisuuksiin tähtäävä voisi tulla tänä vuonna, mutta tehokkaampi malli viivästyisi, tai ei ilmestyisi koskaan.

Huvittavaa on, että huhuja kiertää eri lähteissä, mutta ei ole meidän tietomme mukaan näistä mitään vahvistanut – tai kieltänytkään. Hirveän ovela ei tarvitse näiden huhujen alullepanoon olla, sillä se ei ole mitenkään uutta, että konsoleista tulee pienempiä ja jopa tehokkaampia versioita niiden elinkaaren aikana. Onhan Nintendo jo kaksi vuotta vanha.

Ja onhan E3 tulossa, jospa sieltä saisi sen virallisen tiedotuksen.

Lähteet: Business Insider, Wall Street Journal, Nikkei

Kommentoi

Turtle Beach laajensi Stealth 600 -tuoteperhettä uusilla kuulokkeilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach laajensi Stealth 600 -tuoteperhettä uusilla kuulokkeilla

Turtle Beach Stealth 600 MAX

Pelitarvikevalmsitaja Turtle Beach Corporation on paljastanut uudet mallit suosittuun langattomien Stealth 600 -sarjaan.

Uusimman viiveettömän ja häviöttömän langattoman liitäntätekniikan avulla Stealth 600 Gen 2 MAX tarjoaa monialustakyvyn, jonka avulla voit käyttää entistä useampia pelijärjestelmiä, kuten PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch, että PC.

Stealth 600 Gen 2 MAX nostaa myös akun keston uusiin ulottuvuuksiin, sillä se kestää yli 48 tuntia per lataus. Stealth 600 Gen 2 USB tarjoaa mukaansatempaavan langattoman peliäänikokemuksen yli 24 tunnin akunkestolla. Nämä päivitykset täydentävät kuulokkeiden kykyä tuottaa tehokasta 3D-paikkatilaääntä ja vertaansa vailla olevaa käyttömukavuutta, jotka ovat tehneet Stealth 600 -kuulokkeista myydyimpiä tuotteita niiden julkaisusta lähtien.

”Olemme uudistaneet erittäin suositut langattomat Stealth 600 Gen 2 -kuulokkeemme, jotta pelaajat voivat liittää useampia laitteita ja pelata pidempään säilyttäen samalla tehokkaan äänen, kristallinkirkkaan keskustelun ja pehmeän mukavuuden, joka on tehnyt näistä kuulokkeista myydyimmät. Kuuntelemme aina faniemme ja yhteisömme palautetta, ja nykyään pelaajat pelaavat enemmän pelejä kuin koskaan ennen ja useilla eri järjestelmillä. Uuden Stealth 600 Gen 2 MAX:n avulla pelaajat voivat helposti vaihtaa eri alustojen välillä ja käyttää Turtle Beachin omia ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing -ääniasetusta, pysyäkseen hengissä pidempään ja voittaakseen enemmän pelejä.”

kertoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Elokuussa 2020 tapahtuneesta lanseerauksestaan lähtien Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 on ollut kaikkein myydyin kuulokesarja. Lisäksi marraskuussa 2021 TechRadar nimesi Xboxin Stealth 600 Gen 2:n yhdeksi parhaista Xbox One -pelikuulokkeista ja totesi: ”Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja vankkojen ominaisuuksiensa ansiosta poikkeuksellisen paljon vastinetta rahoillesi.”

Stealth 600 Gen 2 MAX

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 MAX -langattomat monialustaiset pelikuulokkeet tarjoavat uskomattoman akunkeston ja laadukkaan peliäänen. Yli 48 tunnin akunkesto pitää kuulokkeet toiminnassa päiväkausia, kun taas Turtle Beachin oma 2,4 GHz:n langaton USB-lähetin huolehtii matalalla viiveellä toimivasta, häviöttömästä yhteydestä pelijärjestelmään. Yksinkertaisella kytkimen kääntämisellä pelaajat voivat valita suosikkipelijärjestelmänsä ja kokea immersiivisen 3D-paikkatilaäänen suurten ja tehokkaiden 50 mm:n kaiuttimien kautta sekä kristallinkirkkaan keskustelun Gen 2:n mykistettävän mikrofonin avulla. Pehmeät, silmälasien kanssa yhteensopivat ProSpecs™-korvatyynyt tarjoavat pehmeää mukavuutta, ja helppokäyttöisten säätimien avulla pelaajat voivat säätää asetuksiaan ja aktivoida Superhuman Hearingin kaltaisia ominaisuuksia, jotka tuovat todistetusti kilpailuetua. Saatavana mustana, Midnight Red -värisenä tai Arctic Camo -värisenä hintaan 147,99 euroa.

Stealth 600 Gen 2 USB

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 USB:n langattomat vahvistetut kuulokkeet tarjoavat laadukkaan peliäänen ja keskustelun Xboxilla tai PlayStationilla. Pitkäkestoinen, yli 24 tuntia kestävä akku tarkoittaa vähemmän lataamista ja enemmän pelaamista, kun taas matalan viiveen ja häviöttömän yhteyden hoitaa Turtle Beachin oma viiveetön 2,4 GHz:n langaton USB-lähetin. Pelaajat kokevat 50 mm:n kaiuttimien kautta vaikuttavan 3D-paikkatilaäänen ja Gen 2:n käännettävän ja mykistettävän mikrofonin kautta tapahtuvan kristallinkirkkaan keskustelun. Pehmeät, ProSpecs-korvatyynyt, jotka sopivat yhteen lasien kanssa, tarjoavat pehmeää mukavuutta, ja helppokäyttöiset säätimet antavat pelaajille mahdollisuuden säätää asetuksiaan ja aktivoida ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing -ominaisuuden, joka tuo todistetusti kilpailuetua. Saatavana mustana tai valkoisena 105,99 euron hintaan.

Kommentoi

Valve tulee tarjoamaan Steam Deckin varaosia iFixitin kautta Kommentit pois päältä artikkelissa Valve tulee tarjoamaan Steam Deckin varaosia iFixitin kautta

Steam Deck

Valven odotetun kädessä pideltävän Steam Deck -peli-PC:n odotetaan lähtevän ennakkotilaajille tämän kuun lopulla. Nyt Valve on varmistanut, että se tulee tarjoamaan varaosia laitteeseen iFixit -sivuston kautta.

Varaosien saaminen tarkoittaa, että käyttäjät voivat korjata laitteitaan kotioloissa. Aiemmin Valve julkaisi laitteen CAD-tiedostot, jotka mahdollistavat laitteen ulkokuorien tulostamisen tai muokkaamisen.

Samalla iFixit tulee tarjoamaan varaosia myös Valven Index VR-laseille. Viestin mukaan varaosia tulee myymään iFixitin lisäksi myös muut tahot.

Steam Deckissä tulee olemaan ainakin vaihdettavat ohjaintatit, jotka voi vaihtaa ilman kolvaamista. Kaikki laitteen komponentit on myös merkattu selkeästi, joten sen uudelleen kokoaminen on helpompaa. Myös laitteen akku tulee olemaan vaihdettavissa, mutta mitä ilmeisimmin hieman hankalasti.

Viime vuonna lanseerattu Steam Deck noudattelee Nintendo Switch -käsikonsolin ulkonäköä ja sillä pystyy pelaamaan Steam -kirjaston pelejä. Kädessä pideltävästä peli-PC:stä on kolme eri versiota ja saatavilla tulee olemaan myös erillinen telakka.

Steam Deck -laitteiden odotetaan lähtevän ennakkotilaajille helmikuun lopulla.

Kommentoi