Kutistuuko ja halpeneeko Nintendo Switch Kommentit pois päältä artikkelissa Kutistuuko ja halpeneeko Nintendo Switch

Huhut uudesta Nintendo Switchistä ovat kierrelleet jo loppuvuodesta 2018, mutta nyt se mylly on ottanut muutaman lisäkierroksen. Alunperin Wall Street Journal kertoi uudesta konsolista puhuen mystisesti sisäpiirin tiedoistaan, mutta mitään virallista varmistusta ei saatu. Tammikuussa 2019 analyytikko Serkan Toto ennusti tälle vuodelle uuden konsolin, mikä myös tiputtaisi alkuperäisen hintaa. Hän myös maalasi kuvia uudesta Litestä.

Maaliskuussa huhut jatkuivat nyt hehkuttaen, että Nintendo olisi tekemässä jopa kahta uutta konsolia. Wall Street Journal kertoo, että toinen malli olisi entistä tehokkaampi ja toinen keskittynyt enemmän kannettaviin ominaisuuksiin.

Nikkei hyppäsi mukaan huhuilijoiden ryhmään aavistellen, että kannettaviin ominaisuuksiin tähtäävä Nintendo Switch voisi tulla tänä vuonna, mutta tehokkaampi malli viivästyisi, tai ei ilmestyisi koskaan.

Huvittavaa on, että huhuja kiertää eri lähteissä, mutta Nintendo ei ole meidän tietomme mukaan näistä mitään vahvistanut – tai kieltänytkään. Hirveän ovela ei tarvitse näiden huhujen alullepanoon olla, sillä se ei ole mitenkään uutta, että konsoleista tulee pienempiä ja jopa tehokkaampia versioita niiden elinkaaren aikana. Onhan Nintendo Switch jo kaksi vuotta vanha.

Ja onhan E3 tulossa, jospa sieltä saisi sen virallisen tiedotuksen.

Lähteet: Business Insider, Wall Street Journal, Nikkei

Turtle Beachin pelikuulokkeiden lippulaivamalli Stealth Pro on nyt saatavilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beachin pelikuulokkeiden lippulaivamalli Stealth Pro on nyt saatavilla

Turtle Beach Stealth Pro

Turtle Beachin uusin langattomattomien pelikuulokkeiden lippulaivamalli Stealth Pro on nyt saatavilla maailmanlaajuisesti.

Pelikuulokkeiden uuden kuninkaan kruunajaiset ovat alkaneet, ja kriitikot ovat jo ylistäneet Stealth Pron huippuluokan äänenlaatua, luokkansa parasta aktiivista melunvaimennusta ja lukuisia erittäin korkealuokkaisia ominaisuuksia pelaamiseen Xboxilla, PlayStationilla, Windows :llä, Macilla, Nintendo Switchillä ja mobiililaitteilla.

Kuulokkeet tarjoavat parhaan mahdollisen äänielämyksen suurilla, käsin sovitetuilla 50 mm:n Nanoclear-ajureilla, jotka tuottavat laajan äänimaailman, sekä luokkansa parhaan aktiivisen melunvaimennuksen.

“Stealth Pro on kruunattu ultrapremium-pelikuulokkeiden uudeksi kuninkaaksi. Se tarjoaa huippuluokan peliäänikokemuksen, sillä sen äänenlaatu, melunvaimennus, rakennelaatu ja käyttömukavuus ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla. on ollut pelikuulokkeiden markkinajohtaja jo 13 vuoden ajan, mikä perustuu korkealaatuiseen ääneen ja pelien voittamiseen tähtääviin ominaisuuksiin, joita tarjoamme kaikissa hintaluokissa.

Stealth Pron myötä olemme tuoneet tämän asiantuntemuksen ja johtoaseman esiin, ja toimittaneet ylivoimaisen ultrapremium-pelikuulokkeen. Tunnusomaiset 50 mm:n Nanoclear-ajurimme ovat suuremmat ja tehokkaammat parempaa ääntä varten; Stealth Pron säädettävä aktiivinen melunvaimennus poistaa enemmän ulkoista melua kuin kilpailijat; ja TruSpeak-puomimikrofonimme vähentää enemmän taustamelua, jotta äänesi kuuluu selvästi.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Stealth Pron Designed for Xbox- ja PlayStation-versiot ovat saatavilla valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa 345,99 € hintaan.

Turtle Beach lanseerasi uudet Stealth Pro -pelikuulokkeiden lippulaivamallin Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach lanseerasi uudet Stealth Pro -pelikuulokkeiden lippulaivamallin

Turtle Beach Stealth Pro

Corporation on paljastanut uuden langattomien monialustaisien pelikuulokkeiden lippulaivamallin – Stealth Pro:n. Stealth Pro on käytettävissä Xboxilla, PlayStationilla, Windows-tietokoneilla, Macilla, Nintendo Switchillä ja mobiililaitteilla.

Stealth Pro -kuulokkeiden avulla pelaajat saavat kokea korkealaatuisen peliäänen käsin sovitettujen Turtle Beachin suurten ja tehokkaiden 50 mm:n Nanoclear™-ajureiden avulla – joissa on 56 % enemmän pinta-alaa kuin kilpailijoiden 40 mm:n ajureissa – ja jotka tuottavat enemmän bassoa ja laajan, mukaansatempaavan äänimaailman.

Stealth Pro tarjoaa myös pelikuulokkeiden tehokkaimman melunvaimennuksen, joka ulottuu täydellisestä melun läpinäkyvyydestä, jossa kuulet edelleen ympäristön taustamelun, 25 dB:n melunvaimennukseen, joka estää suurimman osan häiriötekijöistä, jotta voit keskittyä voittamiseen. Pelaajat voivat myös valita, haluavatko he käyttää Stealth Pron kahta sisäänrakennettua mikrofonia vai irrotettavaa TruSpeak™-puomimikrofonia, joka vähentää taustamelua 10 kertaa enemmän kuin kilpailijat. Molemmissa mikrofoneissa on Turtle Beachin S.M.A.R.T. (Sonic Measurement Audio Reduction Tuning) -mikrofonitekniikka, joka poimii vain äänesi eikä mitään muuta.

Ensiluokkainen keinonahka ja muistivaahtopehmusteet, joissa on Turtle Beachin patentoitu ProSpecs™-lasitekniikka, tarjoavat lisää käyttömukavuutta, ja teräsvahvistettu pääpanta ja runko takaavat, että Stealth Pro on rakennettu kestämään. Lisäominaisuudet, kuten muuttuva mikrofonimonitorointi, Superhuman Hearing®, äänen esiasetukset ja muut räätälöintisäädöt ovat käytettävissä Turtle Beach Audio Hub -sovelluksen kautta.

”Stealth Pro on peliäänentoiston ehdoton huippu, jonka äänenlaatu, melunvaimennus, rakennelaatu ja käyttömukavuus ovat yksinkertaisesti vertaansa vailla. Stealth Pron korkealaatuinen ääni ei ainoastaan päihitä kaikkea muuta markkinoilla olevaa, vaan kaikki asetuksesi tallentuvat suoraan kuulokkeisiin ja niitä ohjataan sovelluksessa, joten voit ottaa yksilöllisen äänesi mukaasi, kun olet liikkeellä.”

”Jo ensimmäisistä kehityspäivistä lähtien tiimimme on vertaillut Stealth Pron äänenlaatua ja melunvaimennusta muihin huippuluokan kuulokkeisiin ja suunnitellut sen niin, että se päihittää kilpailun kaikilla tasoilla. Lähes 50 vuoden kokemuksen huippuluokan innovaatioiden tuottamisesta - ja peliäänen alalla ansiosta Stealth Pro seisoo ylpeänä majakkana, jota muut voivat nyt seurata.”

sanoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Xbox ja PlayStation -konsoleille suunnitellut Stealth Pro -versiot ovat ennakkotilattavissa valmistajan kotisivuilta ja jälleenmyyjillä Suomessa 345,99 euron hintaan. Stealth Pro kuulokkeet ilmestyvät 23. huhtikuuta 2023.