Kutistuuko ja halpeneeko Nintendo Switch Kommentit pois päältä artikkelissa Kutistuuko ja halpeneeko Nintendo Switch

Huhut uudesta Switchistä ovat kierrelleet jo loppuvuodesta 2018, mutta nyt se mylly on ottanut muutaman lisäkierroksen. Alunperin Wall Street Journal kertoi uudesta konsolista puhuen mystisesti sisäpiirin tiedoistaan, mutta mitään virallista varmistusta ei saatu. Tammikuussa 2019 analyytikko Serkan Toto ennusti tälle vuodelle uuden konsolin, mikä myös tiputtaisi alkuperäisen hintaa. Hän myös maalasi kuvia uudesta Switch Litestä.

Maaliskuussa huhut jatkuivat nyt hehkuttaen, että olisi tekemässä jopa kahta uutta konsolia. Wall Street Journal kertoo, että toinen malli olisi entistä tehokkaampi ja toinen keskittynyt enemmän kannettaviin ominaisuuksiin.

Nikkei hyppäsi mukaan huhuilijoiden ryhmään aavistellen, että kannettaviin ominaisuuksiin tähtäävä Switch voisi tulla tänä vuonna, mutta tehokkaampi malli viivästyisi, tai ei ilmestyisi koskaan.

Huvittavaa on, että huhuja kiertää eri lähteissä, mutta ei ole meidän tietomme mukaan näistä mitään vahvistanut – tai kieltänytkään. Hirveän ovela ei tarvitse näiden huhujen alullepanoon olla, sillä se ei ole mitenkään uutta, että konsoleista tulee pienempiä ja jopa tehokkaampia versioita niiden elinkaaren aikana. Onhan jo kaksi vuotta vanha.

Ja onhan tulossa, jospa sieltä saisi sen virallisen tiedotuksen.

Lähteet: Business Insider, Wall Street Journal, Nikkei

Kommentoi

Yhdet kuulokkeet kaikkeen – arviossa Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX Kommentit pois päältä artikkelissa Yhdet kuulokkeet kaikkeen – arviossa Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX

Turtle Beach 700 MAX

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX

7.5 / 10
Hyvää Yhteensopivuus yli laitevalmistajien rajojen
, akun kesto (keskimäärin 40 tuntia)
 sekä mikrofonin äänenlaatu (langattomaksi laitteeksi) yllättävän hyvä
. Huonoa 2.4Ghz yhteyden kantama on surkea
, ääni vuotaa melko pahasti
 sekä ei sovellu ihan kaikille "pääkopille". Isopäisimmille kavereille sopivuus voi olla todella tiukka.


Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX -kuulokkeet tulivat markkinoille alkukesästä 2022. Suomessa niiden hinnat liikkuvat, tätä kirjoittaessa, keskimäärin parissa sadassa eurossa. Mitä ihmettä siihen hintaan sitten saa?

Xboxille brändätyt kuulokkeet toimivat viimeisimpien boksi-sukupolvien lisäksi myös Playstationilla, Nintendo Switchillä, Playstationeilla (4 ja 5) ja mobiilipuolen (iOS, Android) lisäksi myös tietokoneella (PC, Mac). Sen massiiviset 50mm elementit sisältävät 7.1 surround äänen ja tietenkin myös näkymättömiin taittuva mikrofonin.

On selvää, että kuulokkeiden premium-hintaa perustellaan sillä, että ne käyvät useamman valmistajan laitteille ja ne ovat niin ikään päivitys Turtle Beachin aikaisemmille tuotteille. Yhdet kuulokkeet hallitsemaan kaikkea! Luvattu, yli 40 tunnin akunkesto, on vaikuttava ja keskimäärin pitää myös paikkansa, joten laitetta ei tarvitse jatkuvasti pitää latauksessa.

Katso Stealth 700 Gen 2 MAX -unboxaus video

Äänenlaatu on konsolikäytössä ongelmatonta ja hyvää, mutta :n kanssa voi törmätä ongelmiin esimerkiksi volyymitasojen kanssa. Positiivista on ollut huomata, että mikrofonin äänenlaatu verkkopelien parissa on yksi langattomien laitteiden parhaimmistoa. Musiikkia kuunnellessa laitteen äänenlaatu ei mitenkään erikoinen tai massasta erottuva ole.

Noin 400 grammaiset kuulokkeet eivät päässä tunnu painavilta, mutta aluksi ne tuntuvat jopa epämukavan tiukoilta. Memory foam -pehmustetut kuulokkeet tosin mukautuvat melko nopeasti pelaajan päähän. Kuulokkeiden isoin ongelma on kuitenkin se, että ne eivät Välttämättä kaikkein isopäisimmille kavereille sovellu.

Toisena ongelmana on pakko mainita, että kuulokkeet vuotavat todella paljon jos pelaajalla on mikrofoni käytössä ja volyymi suhteellisen kovalla kuulokkeissa niin pelikaveri saattaa kuulla oman äänensä kaikuna.

Turtle Beachin omalla Audio Hub -mobiilisovelluksella voi kuulokkeita säätää lennosta ja säätää haluamansa toiminnon kuulokkeiden mode-nappulalle ja ylimääräiselle rullalle. Hieman oudosti Audio Hub -softan tietokoneversiolla ei voi muuta kuin päivittää kuulokkeiden ja langattomaan yhdistämiseen käytettävän donglen firmware-laiteohjelmiston.

Jokaisesta kuulokemikrofonista mitä markkinoilla löytyy aina ne hyvät ja huonot puolensa. Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 MAX -kuulokkeet varmasti saavat kritiikkiä hintansa puolesta, sillä halvemmalla saa parempaa äänenlaatua, mutta ei laitesoveltuvuutta. Täysin langattomaksi ratkaisuksi pelaajalle, joka haluaa yhdistää laitteen nopeasti konsolista toiseen Turtle Beachit ovat mainio valinta.

Kommentoi

Turtle Beach laajensi Stealth 600 -tuoteperhettä uusilla kuulokkeilla Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach laajensi Stealth 600 -tuoteperhettä uusilla kuulokkeilla

Turtle Beach Stealth 600 MAX

Pelitarvikevalmsitaja Turtle Beach Corporation on paljastanut uudet mallit suosittuun langattomien Stealth 600 -sarjaan.

Uusimman viiveettömän ja häviöttömän langattoman liitäntätekniikan avulla Stealth 600 Gen 2 MAX tarjoaa monialustakyvyn, jonka avulla voit käyttää entistä useampia pelijärjestelmiä, kuten PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Switch, että PC.

Stealth 600 Gen 2 MAX nostaa myös akun keston uusiin ulottuvuuksiin, sillä se kestää yli 48 tuntia per lataus. Stealth 600 Gen 2 USB tarjoaa mukaansatempaavan langattoman peliäänikokemuksen yli 24 tunnin akunkestolla. Nämä päivitykset täydentävät kuulokkeiden kykyä tuottaa tehokasta 3D-paikkatilaääntä ja vertaansa vailla olevaa käyttömukavuutta, jotka ovat tehneet Stealth 600 -kuulokkeista myydyimpiä tuotteita niiden julkaisusta lähtien.

”Olemme uudistaneet erittäin suositut langattomat Stealth 600 Gen 2 -kuulokkeemme, jotta pelaajat voivat liittää useampia laitteita ja pelata pidempään säilyttäen samalla tehokkaan äänen, kristallinkirkkaan keskustelun ja pehmeän mukavuuden, joka on tehnyt näistä kuulokkeista myydyimmät. Kuuntelemme aina faniemme ja yhteisömme palautetta, ja nykyään pelaajat pelaavat enemmän pelejä kuin koskaan ennen ja useilla eri järjestelmillä. Uuden Stealth 600 Gen 2 MAX:n avulla pelaajat voivat helposti vaihtaa eri alustojen välillä ja käyttää Turtle Beachin omia ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing -ääniasetusta, pysyäkseen hengissä pidempään ja voittaakseen enemmän pelejä.”

kertoo Jürgen Stark, Turtle Beach Corporationin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja.

Elokuussa 2020 tapahtuneesta lanseerauksestaan lähtien Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 on ollut kaikkein myydyin kuulokesarja. Lisäksi marraskuussa 2021 TechRadar nimesi Xboxin Stealth 600 Gen 2:n yhdeksi parhaista Xbox One -pelikuulokkeista ja totesi: ”Turtle Beachin Stealth 600 Gen 2 tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja vankkojen ominaisuuksiensa ansiosta poikkeuksellisen paljon vastinetta rahoillesi.”

Stealth 600 Gen 2 MAX

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 MAX -langattomat monialustaiset pelikuulokkeet tarjoavat uskomattoman akunkeston ja laadukkaan peliäänen. Yli 48 tunnin akunkesto pitää kuulokkeet toiminnassa päiväkausia, kun taas Turtle Beachin oma 2,4 GHz:n langaton USB-lähetin huolehtii matalalla viiveellä toimivasta, häviöttömästä yhteydestä pelijärjestelmään. Yksinkertaisella kytkimen kääntämisellä pelaajat voivat valita suosikkipelijärjestelmänsä ja kokea immersiivisen 3D-paikkatilaäänen suurten ja tehokkaiden 50 mm:n kaiuttimien kautta sekä kristallinkirkkaan keskustelun Gen 2:n mykistettävän mikrofonin avulla. Pehmeät, silmälasien kanssa yhteensopivat ProSpecs™-korvatyynyt tarjoavat pehmeää mukavuutta, ja helppokäyttöisten säätimien avulla pelaajat voivat säätää asetuksiaan ja aktivoida Superhuman Hearingin kaltaisia ominaisuuksia, jotka tuovat todistetusti kilpailuetua. Saatavana mustana, Midnight Red -värisenä tai Arctic Camo -värisenä hintaan 147,99 euroa.

Stealth 600 Gen 2 USB

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 USB:n langattomat vahvistetut kuulokkeet tarjoavat laadukkaan peliäänen ja keskustelun Xboxilla tai PlayStationilla. Pitkäkestoinen, yli 24 tuntia kestävä akku tarkoittaa vähemmän lataamista ja enemmän pelaamista, kun taas matalan viiveen ja häviöttömän yhteyden hoitaa Turtle Beachin oma viiveetön 2,4 GHz:n langaton USB-lähetin. Pelaajat kokevat 50 mm:n kaiuttimien kautta vaikuttavan 3D-paikkatilaäänen ja Gen 2:n käännettävän ja mykistettävän mikrofonin kautta tapahtuvan kristallinkirkkaan keskustelun. Pehmeät, ProSpecs-korvatyynyt, jotka sopivat yhteen lasien kanssa, tarjoavat pehmeää mukavuutta, ja helppokäyttöiset säätimet antavat pelaajille mahdollisuuden säätää asetuksiaan ja aktivoida ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing -ominaisuuden, joka tuo todistetusti kilpailuetua. Saatavana mustana tai valkoisena 105,99 euron hintaan.

Kommentoi