Humble Bundlen uusi pelipaketti tarjoaa avoimen maailman pelejä pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen uusi pelipaketti tarjoaa avoimen maailman pelejä pikkurahalla

Kingdom Come: Deliverance

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa Out In The Open World -pelipakettia, joka sisältää mm. Kingdom Come: Deliverance, sekä GOTY Enhanced -pelit. Luonnollisesti osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

  • Maksamalla ainoastaan 1 euron saat AER Memories of Old -pelin.
  • Jos maksat 9,59 euroa saat aiemman lisäksi myös Hurtworld, Supraland sekä Yooka-Laylee -pelit.
  • Mikäli maksat vähintään 9,81 euroa saat kaikkien edeltä mainittujen lisäksi myös Kingdom Come: Deliverance, Tom Clancy’s sekä Enhanced -pelit.

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 25. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja ja toimivat :llä. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.

Kommentoi

Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet Kommentit pois päältä artikkelissa Deathloop sai ensimmäisen ison päivityksen – mukana DLSS -tuki ja DualSense äänet

Deathloop

Arkane Studiosin aikasilmukkaseikkailu on saanut ensimmäisen ison päivityksen, jonka myötä peliin saadaan mm. DLSS -tuki ja DualSense äänet :lle. Päivitys tuo mukanaan myös monia bugikorjauksia.

Peli on aiemmin tukenut AMD:n FSR-ominaisuutta, mutta nyt peliin on saatu myös Nvidian vastine eli DLSS. Ominaisuus parantaa pelin grafiikoita tekoälyn avulla.

Päivitys tuo mukanaan myös parannuksia NPC:iden käyttäytymiseen ja reaktioihin. :llä on saatavilla myös -ominaisuuden kalibrointityökalu. Voit lukea tarkemmat tiedot päivitykset täältä.

:llä pelaajat voivat nauttia PlayStation 5 -konsolin DualSense:n ääniominaisuudesta.

Pelissä pelaajat heräävät Black Reef saarelta ja heidän tehtävänään on suorittaa tietty määrä palkkamurhia ennen kuin päivä loppuu. Päivän loppuessa aikasilmukka alkaa uudestaan ja päivä alkaa jälleen alusta. Pelaajat saavat peräänsä myös kilpailevan salamurhaajan Julianan. Moninpelitilassa toiset pelaavat voivat toimia Julianan roolissa.

ilmestyy syyskuun 14. päivä 2021 yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille ja :lle. Peli saapuu myöhemmin myös X -konsolille.

Kommentoi

Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin Kommentit pois päältä artikkelissa Path of Exilen uusi Scourge -liiga vie pelaajat demoniseen Wraeclastiin

Path of Exile: Sourge

Path of Exile on saamassa uuden Scourge -liigan, joka vie pelaajat vaihtoehtoiselle demonien valtaamalle Wraeclastille. Luvassa on haastavia vastuksia, mutta samalla myös arvokkaita palkintoja.

Samalla uusi liiga tuo muutoksia loppupeliin, passiiviseen taitopuuhun sekä uusia taitoja. Luvassa on myös muita pienempiä tasoitusmuutoksia sekä parannuksia kiltoihin.

Path of Exile: Scourge ilmestyy lokakuun 22. päivä. Peli on saatavilla PC:lle sekä PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille.

Kommentoi