Humble Bundlen uusin paketti tarjoaa 13 peliä pilkkahintaan – tuotto kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundlen uusin paketti tarjoaa 13 peliä pilkkahintaan – tuotto kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen

World War Z: Aftermath

Edullisista pelipaketeistaan tunnettu tarjoilee viimeisimmässä F*CK Cancer -kokoelmassa yhteensä 13 peliä ainostaan alle 9 eurolla. Mukana on mm. , sekää . Kaikki tuotto pakettien ostosta lahjoitetaan kokonaisuudessaan Ruotsin syöpäsäätiölle eli Cancerfondenille.

Paketti on kunnianosoitus edesmenneelle Starbreeze Studios -pelifirman johtajalle Mikael Nermarkille, joka menehtyi syöpään viime vuonna.

Tässä kaikki pelit, jotka tulevat paketin mukana.

Voit ostaa paketin aina helmikuun 18. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös ja Linux -alustoilla.

Humble Bundle tarjoaa Monster Hunter World & Rise Saga -pelipaketin edullisesti Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa Monster Hunter World & Rise Saga -pelipaketin edullisesti

Monster Hunter Rise

tarjoaa parhaillaan & Rise Saga -pakettia, joka sisältää Monster Hunter World -pelin Iceborne-lisäosalla sekä -pelin Sunbreak-lisäosalla. Paketti on loistava tilaisuus hankkia nämä kaksi suosittua peliä lisäosien kera edullisesti.

Paketti maksaa 27,86 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

 • Monster Hunter World julkaistiin vuonna 2018, ja se sisältää uusia metsästettäviä hirviöitä ja uusia pelin mekaniikoita. Peli on ollut suuri menestys, ja se on myyty miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti.
 • Monster Hunter World: Iceborne on Monster Hunter World -peliin julkaistu lisäosa, joka sisältää uusia hirviöitä, alueita, tehtäviä sekä muuta pelattavaa.
 • Monster Hunter: World – Deluxe Kit sisältää suojia, eleitä, tarrapaketteja, kasvomaaleja ja hiustyylejä.
 • Monster Hunter Rise on vuonna 2021 ilmestynyt pelisarjan viides osa, joka niin ikään tuo mukanaan uusia pelimekaniikkoja. Pelissä pelaajat pääsevät ratsastamaan ja taistelemaan uuden Palamute kumppanin kanssa.
 • Monster Hunter Rise: Sunbreak on Monster Hunter Rise -pelin lisäosa, joka sisältää uusia hirviöitä, alueita, uuden tarinan ja muuta pelattavaa.
 • Monster Hunter Rise: Sunbreak Deluxe Kit sisältää suojia metsästäjällesi, Palamute- ja Palico-seuralaisillesi, eleitä, kasvomaaleja ja hiustyylejä.
 • Monster Hunter Rise: Deluxe Kit sisältää suojia metsästäjällesi, Palamute- ja Palico-seuralaisillesi, eleitä, kasvomaaleja ja hiustyylejä.

Paketti on hankittavissa aina toukokuun 29. päivä asti. Pelit ja lisäosat ovat Steam -koodeja :lle.

Metroidvania faneille tarjolla edullinen pelipaketti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Metroidvania faneille tarjolla edullinen pelipaketti Humble Bundlessa

Axiom Verge

tarjoaa jälleen kerran edullista pelipakettia, joka sisältää erilaisia metroidvania-pelejä kuten , sekä .

Paketti maksaa 13,03 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

 • 9 Years of Shadows: tunnelmallinen metroidvania, jossa on goottilainen kauhuteema.
 • Axiom Verge: metroidvania-klassikko, joka on inspiroitunut peleistä kuten Metroid ja Super Metroid.
 • Axiom Verge 2: jatko-osa vuoden 2015 hitistä Axiom Verge.
 • Cookie Cutter: mustalla huumorilla höystetty metroidvania-peli, jossa pelaaja ohjaa piparkakkutaistelijaa. Peli on tunnettu käsin piirretystä taiteestaan.
 • Ghost Song: retrohenkinen metroidvania-peli, jossa on Lovecraftian-kauhuvaikutteita.
 • Death's Gambit: Afterlife: tyylikäs ja haastava 2D-toimintapeli, jossa on roolipelielementtejä.
 • The Knight Witch: metroidvania-peli, jossa pelaaja ohjaa noitaa, joka taistelee lentävällä laitteella.
 • Mukana on myös -50% alennuskuponki Death's Gambit: Afterlife – Ashes of Vados -lisäosaan.

Paketti on hankittavissa aina toukokuun 29. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linuxilla.