Hunting Simulator 2 -metsästyssimulaatio saapui Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Hunting Simulator 2 -metsästyssimulaatio saapui Switchille

Hunting Simulator 2

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema -metsästyssimulaatio on julkaistu -pelikonsolille.

Hunting Simulator 2 on virtuaalinen metsästyskokemus, joka mallintaa luontoa ja eläimiä mahdollisimman aidosti. Peli kuljettaa pelaajan metsästysreissuille ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja luonnonkauniisiin maisemiin. Pelaaja ohjastaa metsästäjää, jota auttaa kyvykäs metsästyskoira. Se osaa jäljittää eri eläimiä näiden jättämien jälkien ja liikkeiden perusteella. Ympäröivä kasvillisuus ja monipuolinen eläinkunta luovat tuntemuksen aidosta metsästysreissusta.

Pelin monet eläimet ja kasvit on myös mallinnettu yksityiskohtaisen tarkasti. Tätä korostavat realistiset äänet ja kaunis peligrafiikka. Näiden ansiosta pelaaja pääsee kokemaan metsästyksen jännityksen ja viehätyksen kuitenkaan vahingoittamatta eläimiä oikeasti tai kuluttamatta varusteisiin rahaa.

Mukana on 33 erilaista eläinlajia, joista jokainen käyttäytyy omalla luonnollisella tavallaan. Virallisesti lisensoituja aseita ja metsästysvarusteita on peräti 75 erilaista vaihtoehtoa. Tunnetuista merkeistä ovat mukana esimerkiksi Winchester, Browning, Sako, Tikka, Verney-Carron, Barrett, Bear Archery ja Beretta. Myös erilaisia vaatetusvaihtoehtoja on 90 erilaista, joten vaihtoehtoja löytyy oman maun ja tarpeiden mukaan.

Hunting Simulator 2 on nyt saatavana sekä :lle, että Nintendo Switch-, - ja -konsoleille.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

Microsoft on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen Android ja iOS -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft xCloud -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi

P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla Kommentit pois päältä artikkelissa P.T. -kauhupelidemo ei tule toimimaan Playstation 5 -konsolilla

P.T.

Keskeytyneen Silent Hills -pelin pelattava demo P.T. (Playable Teaser) ei tule olemaan saatavilla seuraavan sukupolven Playstation 5 -konsolilla. Konami on varmistanut asian GamesRadar -sivustolle.

P.T. ilmestyi alunperin vuonna 2014 -konsolille ja sen oli tarkoitus toimia tulevan Silent Hills -pelin demona. Pelin kehityksestä vastasi Kojima Productions salanimellä 7780s Studio ja julkaisu piti tapahtua Konamin kautta. Mukana projektissa olivat myös Death Stranding -pelissä nähdyt elokuvaohjaaja Guillermo Del Toro sekä näyttelijä Norman Reedus.

Projekti kuitenkin keskeytyi kun Kojiman ja Konamin tiet erkaantui vuonna 2015. Samalla Konami yritti myös kieltää pelin olemassaolon poistamalla viitaukset siihen.

Pelejä pystyy siirtämään Playstation 4 -konsolilta Playstation 5 -konsolilta, mutta tämä ei kuitenkaan tule toimimaan P.T. -pelin tapauksessa.

Kommentoi