Hylätty Simpsonit-peli näki päivänvalon tekniikkademon ilmestyttyä internetin foorumeille Kommentit pois päältä artikkelissa Hylätty Simpsonit-peli näki päivänvalon tekniikkademon ilmestyttyä internetin foorumeille

The Simpsons Bug Squad

Julkaisemattoman -pelin konseptidemo päätyi -fanifoorumiin kun eräs sivuston käyttäjistä latasi omistamansa pelinkehittäjille luodun Dreamcast-konsolin sisällön kaikkien nähtäville.

Tiedostojen seasta yhdeksi kiinnostavimmista löydöistä nousi Red Lemon Studiosin tekemä tekniikkademo Bug Squad -nimikkeelle. Demosta nähtävillä olevaa kuvamateriaalia on tallentanut DreamcasticChannel, jonka videon voitte nähdä alta.

Demossa pelaaja ohjaa ötökkää, joka voi seikkailla Simpsonien perheen keittiössä ja olohuoneessa Homerin hortoillessa huoneesta toiseen. Kehittäjien mukaan The Simpsons Bug Squad ei kehittäjien mukaan ollut missään vaiheessa virallinen työstössä oleva nimike vaan demo kehitettiin konseptin esittelyä varten Fox Interactivelle.

Edesmennyt rokkikukko Lemmy Kilmister oli intohimoinen videopelien ystävä – harvinaista videomateriaalia nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Edesmennyt rokkikukko Lemmy Kilmister oli intohimoinen videopelien ystävä – harvinaista videomateriaalia nyt katsottavissa

Videopelihistorioitsija Damiano Gerli on löytänyt pätkän italialaisesta televisiosta, jossa edesmennyt, mahtava ja suuri Motörheadin laulaja päästelee -pelin parissa.

Vuoden 1997 pätkässä legendaarista rock-miestä kysytään, pitääkö hän videopeleistä. Rokkikukon vastaus on melko voimakas ”Totta kai!”

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lemmy on puhunut rakkaudestaan videopeleihin, erityisesti Sonic-pelisarjaan. Retro Gamerin Nick Thropen mukaan hän antoi haastattelun lehdelle muutama vuosi sitten ja paljasti pitävänsä Knucklesin pelaamisesta Sonic-peleissä. Hän kertoi myös omistaneensa uransa aikana monia pelikonsolityyppejä, mukaan lukien Lynx, SNES, , ja . Lisäksi hän piti Strider-pelistä, mutta hän koki sen niin vaikeaksi, että jopa ”kahden helvetin kuukauden” pelaamisen jälkeen hän ei kyennyt kaatamaan Grandmaster Meioa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun otetaan huomioon Sonic 2:n julkaisun vuosi 1992 ja vuosi 1997, voisi olettaa, että Lemmy piti Mega Drive -konsoliaan bussissa säännöllisenä viihteenlähteenä.

Sega julkisti suunnitelmiaan – aikoo herättää henkiin viisi klassikkopelisarjaansa Kommentit pois päältä artikkelissa Sega julkisti suunnitelmiaan – aikoo herättää henkiin viisi klassikkopelisarjaansa

Sega Mega Drive Mini 2

yllätti pelimaailman ilmoittamalla -tapahtumassa, että aikoo herättää henkiin viisi klassikkopelisarjaansa: , , , ja Streets of Ragen.

Pelin virallinen traileri paljastaa, että Segalla on suunnitelmissa vieläkin enemmän herättämisiä. Tiedotteen mukaan yhtiöllä on meneillään useita eri genrejä edustavia kehityshankkeita, jotka julkaistaan lähivuosina.

Segan apulaistoimitusjohtaja ja Sega of American toimitusjohtaja Shuji Utsumi kommentoi ilmoitusta seuraavasti:

”Kaivamme perintöämme ja suunnittelemme uudelleen useita franchises-sarjan pelejä tuodaksemme nämä pelit yhä useammille ihmisille ympäri maailmaa. Tämä ilmoitus on vasta alkua. Ennen kaikkea tavoitteemme on luoda hyviä pelejä, joissa on ikimuistoisia hahmoja ja maailmoja. Toivomme, että kaiken ikäiset fanit odottavat tulevaisuuttamme innolla, kun julkaisemme nämä projektit lähivuosina.”

Sega lupaa kertoa lähitulevaisuudessa lisää jo julkistetuista peleistä, mukaan lukien viralliset pelinimet, julkaisupäivät ja alustat. Lisäksi raportit viittaavat siihen, että Virtua Fighter, suosittu taistelupelisarja, saattaa olla mukana uudelleensyntymissarjassa.

Segan sitoutuminen nostalgisten suosikkien palauttamiseen on valmis tekemään pelimaailmasta jännittävän muutoksen. Fanit voivat odottaa innolla uusien pelien paljastumista ja rakastetun franchises-sarjan herätystä, kun Sega lähtee perintöään uudelleen luomaan.