HyperX julkaisee uusia näyttöjä ergonomisen telineen kera Kommentit pois päältä artikkelissa HyperX julkaisee uusia näyttöjä ergonomisen telineen kera

HyperX Armada

:n pelioheislaitteita valmistava merkki on julkaissut kaksi pelaamiseen tarkoitettua Armada näyttöä. Erityisen näytöistä tekee niiden mukana tulevat ergonomiset telineet, jotka säästävät tilaa pöydältä.

Malleja on kaksi Full HD-tarkkuuden Armada 25 ja QHD-tarkkuuden Armada 27. Pienemmän näytön IPS-paneeli tarjoaa 240Hz:n nopeuden 1 ms vasteajalla. Suurempi näyttö tarjoaa 165 Hz:n nopeuden 1 ms vasteajalla.

Armada Single Gaming Mount -pöytäteline on valmistettu tukevasta metallista ja tukee enintään 32″ näyttöjä ja enintään 9 kg:n painoa. Lisäksi voi ostaa Gaming Mount Addon -lisävarren, jolla näyttöjä saa yhteen telineeseen kiinni enintään neljä.

Armada 25 -näyttö kustantaa 549,99 euroa ja suurempi Armada 27 puolestaan 599,99 euroa. Single Gaming Mount maksaa erikseen ostettuna 149,99 euroa ja sen lisäosa Gaming Mount Addon 99,99 euroa. Kaikki tuotteet tulevat saatavilla syyskuun aikana.

Kommentoi

Farming Simulator 22 -peli sai letkukaupalla päivityksiä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -peli sai letkukaupalla päivityksiä

Farming SImulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli on päivittynyt kattavalla letku- ja pumppulisäosalla. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Tänään ilmestynyt Pumps N’ Hoses Pack -laajennus tuo mukanaan peräti 30 erilaista pumppu- ja letkujärjestelmää erilaisine lisäosineen ja tarpeineen. Näihin lukeutuu muun muassa lannanerittelyjärjestelmä ja erilaiset ympäristöystävälliset lannoitustyökalut.

Uusien järjestelmien avulla onnistuvat muun muassa satojen metrien mittaiset lannoitusletkujen vedot ja näihin painetta tuovat korkeatehopumput. Näin suuretkin peltoaukeat voidaan helposti lannoittaa erilaisin pumpuin manuaalisen ajelun sijasta. Tämä jättää virtuaaliviljelijälle enemmän aikaa muille töille ja puuhille.

Mukana on yli 30 uutta aitoa konetta ja työkalua oman plantaasin rikastamiseen. Uusia merkkejä ovat muun muassa Schouten, Stallkamp, BvL ja 2G Energy, joten eri merkkien kokonaismäärä ylittää 150 tuotemerkkiä.

on saatavilla PlayStation 5, Series X ja S, sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja OSX:llä.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem -pelin mystinen saari esillä uudella videolla Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem -pelin mystinen saari esillä uudella videolla

A Plague Tale: Requiem

Finlandin jakelema ja Focus Entertainmentin julkaisema A Plague Tale: Requiem -seikkailupeli esittäytyy uuden tarinavetoisen videon voimin. Sisarkaksikko Amicia ja Hugo hakeutuvat salaperäiselle saarelle, josta pitäisi löytyä parannus Hugoa vaivaavaan kiroukseen. Uusi ympäristö muukalaisineen on kuitenkin pelottava, sillä vaaran tuntu on ilmassa eikä ole varmaa voiko tuntemattomiin ihmisiin luottaa. Kutsuva saariympäristö onkin yhtäältä kaunis kuin vaarallinenkin.

Pelin pc-versiota pelaavat pääsevät nauttimaan RTX -tekniikasta, joka tarjoaa alan kehittyneintä säteenseuranta- ja keinoälyteknologiaa. NVIDIAn kehittynyttä DLSS 3 -teknologiaa hyödyntävä peli näyttääkin äärimmäisen kauniilta, kun valonsäteet hyväilevät välimerellistä maisemaa valon ja varjojen kontrastissa.

A Plague Tale: Requiem on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin. Itsenäisen pelitarinan kertova A Plague Tale: Requiem on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia.

A Plague Tale: Requiem ilmestyy PlayStation 5, ja S- sekä Switch -konsoleille että PC:lle 18. lokakuuta 2022.

Kommentoi