Hyppää Guybrush Threepwoodin saappaisiin: Telltale Gamesin Tales Of Monkey Island -pelisarja jälleen saatavilla digitaalisen kaupan valikoimasta Kommentit pois päältä artikkelissa Hyppää Guybrush Threepwoodin saappaisiin: Telltale Gamesin Tales Of Monkey Island -pelisarja jälleen saatavilla digitaalisen kaupan valikoimasta

Suosittu merirosvomaailmaan sijoittuva seikkailupeli Tales of Monkey Island -pelisarja on mahdollista hankkia PC:lle, jopa hyvän alennuksen kera. Telltalen pelisarja hävisi pelimaailman tarjonnasta vuonna 2018, kun yhtiö ajautui konkurssiin. Mutta nyt pelit on saatavilla GOG:n ja Steamin kautta 50 % -alennuksella heinäkuun 9. päivään saakka.

Koko viiden pelin sarja on saatavilla alennuksen myötä alle 10 eurolla. Sarja ilmestyi vuonna 2009 Wii:lle, PlayStation 3:lle sekä mobiiliversiona, joskin nyt se on mahdollista ladata ainoastaan PC:lle. Pakettiin kuuluvat Launch of the Screaming Narwhal, The Siege of Spinner Cay, Lair of the Leviathan, The Trial and Execution of Guybrush Threepwood sekä Rise of the Pirate God -pelit.

Tales Of Monkey Island -pelien kehittäjänä toimi ja julkaisijana . Telltale Gamesin mukana tarjonnasta hävisi useita muita pelejä, joita ei ole uudelleen julkaistu. Niiden saatavuudesta säätää LCG Entertainment.

Alkuperäinen The Secret of Monkey Island -peli ilmestyi vuonna 1990 LucasArtsin toimesta PC:lle. Telltalen seurasi uudemmalla sarjallaan uskollisesti naljailujen ja kepeän huumorin maailmaa.

 

Kommentoi

Iso kasa julkistuksia Switchille – mukana Borderlands ja BioShock -kokoelmat Kommentit pois päältä artikkelissa Iso kasa julkistuksia Switchille – mukana Borderlands ja BioShock -kokoelmat

Bioshock: The Collection

Nintendo julkaisi eilen Direct Mini-esityksessään melkoisen kasan päivityksiä, uudelleenjulkaisuja, ladattavia sisältöjä sekä tulevia pelejä. Kaikki videolla esitellyt julkistukset ovat tarkoitus saada Switchille vielä tämän vuoden aikana. Katso aikaleimat nostoihin videon alapuolelta.

2K Games julkaisee toukokuun 29. päivä pelit XCOM 2 Collection sisälten kaikki lisäsisällöt ja laajennukset, Borderlands Legendary Collection sisältäen Borderlands, Borderlands 2 ja Borderlands: The Pre-Sequel ja kaikki BioShock pelisarjan pelit joko yhdessä tai erikseen ostettuna. Aikaleima 04:26.

julkaisi Star Wars Jedi Knight: Jedi Academyn eilen ja 90-luvun N64-klassikko Star Wars Episode I: Racer saapuu Switchille myöhemmin tänä vuonna. Racer sisältää 25 pelattavaa hahmoa ja vain Switchille rakennetun lähiverkon moninpelin. Aikaleima 22:47.

Viime vuonna PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle julkaistu Burnout Paradise Remastered saapuu Switchille myöhemmin tänä vuonna. Täysin optimoitu versio lupaa kuvan päivitysnopeudeksi 60 ruutua sekunnissa.

Kommentoi

Mutta missä Lepakkomies? Batman Telltale Seriesin läpipeluu, Episodi 1 Kommentit pois päältä artikkelissa Mutta missä Lepakkomies? Batman Telltale Seriesin läpipeluu, Episodi 1

Tässä pelissä ei juurikaan pelata ja leffanakin todella tylsä kokemus.

0 / 10
Batman Batman on siisti, joten jos jotain hyvää pitää nostaa esille, niin se on Batman. Paitsi, että Batmania ei kauheasti näe eikä Batmanina juurikaan pääse pelaamaan. Joten sekin, mikä tässä on hyvää on unohdettu. Guano Tarina on tylsä eikä sinäänsä varsinaisesti liity Batmaniin. Batmania näkee aivan liian vähän. Pelaamista on todella vähän ja suurin osa pelistä kuluu tylsän keskustelun seuraamiseen politiikkaan liittyen.
Xboxin Games With Goldilla tammikuussa ilmaiseksi jaossa oleva Batman lähti peluuseen, kun oli sellainen olo, että voisi katsoa leffaa tai pelata, mutta kumpaakaan ei oikein jaksanut. Ja uskon, että mahdollisimman moni pelistä kiinnostunut on jo sen ensimmäisen episodin tässä vaiheessa läpäissyt, joten lähdin sitä itse pelaamaan ja nauhoittelemaan. Koska vaihtoehtona oli tarjolla myös houkuttelevan kuuloinen ”Shadow edition”, ostin sen vajaan viiden euron lisähinnasta. Hinta oli todella kallis siihen nähden, että käytännössä suurin ero on harmaasävyinen väripaletti joillain satunnaisilla värikorostuksilla. Mielestäni tässä ei ole tarpeeksi haettu graafista eroavaisuutta, vaan kyseessä on halvin ja tylsin mahdollinen filtteri, mitä teknologialla ja pelikehityksellä voisi ikinä olla tarjottavana. Roskaa.
Saattoi olla virhe valita tämä sen pelin pelaamisen tai leffan katsomisen sijasta, sillä tämä tylsistytti minua totaalisesti vajaan kahden tunnin ajan.
Batman on sankari, joka kamppailee harmaalla alueella taistellen rikollisuutta vastaan yrittäen parhaansa mukaan pitää oman moraalinsa kunnossa. Siviilielämässä hän on röyhkeä ja särmikäs pelimies. Paitsi tässä pelissä. Telltale Gamesin tarinapelissä Bruce on raukka, jolta puuttuu kaikki särmä ja luonne. Batmania ei paljoa näy eikä hän paljoa tee. Ja äänensäkin on heikko – ainakin Christian Balen örinän jälkeen.
Siinä missä peli alkaa vauhdikkaalla ja toiminnantäyteisellä taistelulla Kissanaista vastaan, episodit kahdesta neljään ovat lähinnä turhanpäiväisen lätinän kuuntelua mafiapomosta, korrupriosta ja politiikasta. Batmanin pitäisi taistella Gothamin yössä sekopäitä vastaan, ei olla poliitikon siipimiehenä – ainakaan pelissä!
Hetkeksi tylsyys kaikkoaa, kun Bruce tapaa Kissanaisen siviilissä. Keskustelu on hauskan leikittelevää minkä tönkkö Brucen ääninäyttelijä latistaa. Sääli.
Jotain keinotekoisia pelillisiä elementtejäkin on, mutta ne eivät lisää mitään. Esimerkiksi rikospaikan tutkiminen olisi voinut olla mielenkiintoista salapoliisityötä, mutta onkin vain kömpelö asioiden yhdistäminen toisiinsa. Lopun taistelu tuntuu kovin laimealta siihen nähden miten paljon puuduttavaa pelaaja on joutunut jo kärsimään siihen asti.
Ensimmäinen episodi: lupaava alku, tylsää turhanpäiväistä epäbätmäniä, loppuhuipennus onkin pettymys. Arvosanaksi annan nolla, koska tämä on täyttä roskaa, eikä edes saa odottamaan seuraavaa episodia. Täydellinen epäonnistuminen pelinä, tarinana, kokemuksena ja Lepakkomiehenä.
Elokuvaksi tylsä. Peliksi turha. Saa nähdä mitä toinen episodi tarjoaa!

Kommentoi