IKEA julkaisi 3D-tulostettuja lisätarvikkeita pelaajille Kommentit pois päältä artikkelissa IKEA julkaisi 3D-tulostettuja lisätarvikkeita pelaajille

on lyöttäytynyt yhteen ortopedisiä tarvikkeita suunnittelevan UNYQin kanssa ja lanseerannut 3D-tulostetun tuotelinjan pelaajille.

Tuotelinja kantaa nimeä Uppkoppla ja se sisältää tällä hetkellä kolme tuotetta; hiirijohdonpidike, kuvioidut näppäimet sekä rannetuen. Tuotteet ovat muokattavissa käyttäjän tarpeisiin erillisellä applikaatiolla, joka mittaa biometriikkaa. Tuotteiden on tarkoitus vähentää pelaamisesta aiheutuvaa rasitusta ja parantaa ergonomiaa.

Hiirijohdonpidike estää johdon takertumista ja parantaa liikkuvuutta.

Uppkoppla-tuoteperheen on määrä ilmestyä ensi vuoden puolella ja tulossa on myös muita tuotteita kuten pöytiä, pöytien tukia sekä tuoleja.

Kuvioitujen näppäinten on tarkoitus parantaa otetta.

IKEAn ja ASUS ROGin tulevista pelikalusteista saatiin lisää kuvia Kommentit pois päältä artikkelissa IKEAn ja ASUS ROGin tulevista pelikalusteista saatiin lisää kuvia

Ruotsalainen huonekalujätti ja pelioheislaitevalmistaja ROG ovat julkaisseet peliaiheisia tuotteita aiemmin Kiinassa ja Japanissa. Nyt tuotteet ovat vihdoin saapumassa myös muihin maihin lokakuussa.

Tuotteiden joukossa on mm. erilaisia pelituoleja ja pöytiä, mutta myös kärry :lle, kuuloke- ja hiirikaapeliteline sekä hiirimatto.

Pelituotteet ovat olleen aiemmin saatavilla ainoastaan Kiinassa ja Japanissa. Vielä ei ole tietoa saapuuko tuotteet Eurooppaan ja Suomeen asti.

ASUS ja IKEA alkavat valmistamaan edullisia pelikalusteita Kommentit pois päältä artikkelissa ASUS ja IKEA alkavat valmistamaan edullisia pelikalusteita

IKEA

Republic of Gamers ja ovat ilmoittaneet aloittavansa yhteistyön edullisten pelikalusteiden ja -tarvikkeiden merkeissä. IKEA kertoi aiheesta kotisivuillaan.

Yhteensä tuotteita on tulossa 30 ja niitä suunnitellaan parhaillaan IKEA:n tuotekehityskeskuksessa Shangaissa. Molempien yrityksien edustajat ovat pitäneet yhteisiä työpajoja ammatti- ja harrastepelaajien kanssa määrittääkseen ominaisuuksia tuleville tuotteille.

Edullisen hinnan lisäksi tuotteiden kerrotaan olevan ergonomisia ja sulautuvan hyvin koteihin.

Tuotevalikoima tulee ensiksi myyntiin helmikuussa 2021 Kiinassa ja lokakuussa 2021 muualla maailmassa.