Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – klassinen Jagged Alliance, Titan Quest ja Epic Games Storen ilmaispelit Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaista pelattavaa viikonlopuksi – klassinen Jagged Alliance, Titan Quest ja Epic Games Storen ilmaispelit

Jagged Alliance

Tällä viikolla tarjoillaan runsaasti ilmaispelejä. Steam tarjoilee ilmaiseksi Jagged Alliance: Gold Edition ja Titan Quest Anniversary Edition -pelit. Games Storen puolella on puolestaan jaossa ja Tharsis -pelit.

Jagged Alliance: Gold Edition

Jagged Alliance: Gold Edition sisältää alkuperäisen vuoden 1995 Jagged Alliance -pelin sekä Deadly Games -lisäosan. Peli tarjoilee taktista vuoropohjaista strategiaa. Pelaajat valitsevat palkkasoturijoukon ja suuntaavat Metaviran eksoottiselle. saarella auttamaan tutkija Jack Richardsia ja tämän tytärtä Brendaa pysäyttämään pahiksen nimeltään Santinon suunnitelmat.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä aina ensi torstaihin syyskuun 23. päivä asti.

Titan Quest Anniversary Edition

Titan Quest Anniversary Edition puolestaan yhdistää alkuperäisen Titan Quest ja Titan Quest Immortal Throne -pelit yhdeksi paketiksi. Molemmat pelit on myös päivitetty uuteen uskoon. Peli tarjoilee perinteistä toimintaroolipeliä, joka sijoittuu antiikin Kreikkaan, Egyptiin ja Aasiaan. Titaanit ovat paenneet ikuisista vankiloistaan ja aiheuttavat harmia ympäri maailmaa. Pelaajan tehtävänä on tulkita Tiresiasin ennustuksia ja taistella yhdessä Agamemnonin ja Achilleen kanssa.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä aina ensi torstaihin syyskuun 23. päivä asti.

on nopeatempoinen, kaksiulotteinen ja anime-henkisesti kuvitettu taistelupeli, jossa yhdistyy myös tasohyppelyelementtejä. Valitse taistelijasi ja löydä oma taistelutyylisi, sekä kasaa oma tiimisi parhaista taistelijoista.

on jaossa ilmaiseksi Games Storen puolella ja ladattavissa :lle aina ensi viikon torstaihin syyskuun 23. päivä asti.

on avaruuteen sijoittuva noppapohjainen vuoroihin perustuva strategiapeli. Pelissä tehtävänäsi on hallita ihmiskunnan ensimmäistä matkaa Marsiin. Retkikunta joutuu kuitenkin vaikeuksiin kun sen yllättää meteorimyrsky.

on myöskin jaossa ilmaiseksi Games Storen puolella ja ladattavissa :lle aina ensi viikon torstaihin syyskuun 23. päivä asti.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. SoulCalibur VI, Injustice 2 Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the Grid sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös Mortal Kombat XL ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös SoulCalibur VI, Injustice 2 Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the Grid sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja SoulCalibur VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat koodeja PC:lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi