Indiana Jones & Dial Of Destiny tulee olemaan sarjan pisin elokuva Kommentit pois päältä artikkelissa Indiana Jones & Dial Of Destiny tulee olemaan sarjan pisin elokuva

Indiana Jones and the Dial of Destiny:n virallinen kesto rikkoo koko elokuvasarjan ennätyksen. Viidennen osan, on määrä saapua elokuvateattereihin 30. kesäkuuta ja sen on ohjannut James Mangold, jonka käsialaa ovat mm.elokuvat Logan ja Le Mans 66. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Indiana Jones -elokuvan ohjaa joku muu kuin Steven Spielberg.

Elokuva seuraa Indiana Jonesia (Harrison Ford) hänen aloittaessaan uuden seikkailun 1960-luvun avaruuskilpailun taustalla.

Tuottaja Kathleen Kennedyn mukaan elokuva kestää noin 2 tuntia ja 22 minuuttia. Tämä tekee siitä koko franchisen pisimmän elokuvan, lyöden vuoden 1989 Indiana Jones ja viimeinen ristiretki -elokuvan, joka kesti 2 tuntia ja 7 minuuttia.

Kommentoi

Indiana Jones -huuma on alkanut – äänestä suosikkiasi elokuvasarjan aikaisemmista osista Kommentit pois päältä artikkelissa Indiana Jones -huuma on alkanut – äänestä suosikkiasi elokuvasarjan aikaisemmista osista

Uusi -elokuva on pian täällä ja huuma elokuvan ympärillä kiihtyy kiihtymistään.

Viidennen osan, on määrä saapua elokuvateattereihin 30. kesäkuuta ja sen on ohjannut James Mangold, jonka käsialaa ovat mm. elokuvat Logan ja Le Mans 66. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun -elokuvan ohjaa joku muu kuin Steven Spielberg.

Elokuva seuraa Indiana Jonesia (Harrison Ford) hänen aloittaessaan uuden seikkailun 1960-luvun avaruuskilpailun taustalla. Kyseessä on Fordin viimeinen kerta hahmon saappaissa.

Ennen hyppäämistä uuden seikkailun pariin, haluamme kuitenkin kysyä lukijoiltamme, mikä onkaan juuri sinun suosikkisi Indiana Jonesin seikkailuista? Äänestämään pääset alta.

Paras Indiana Jones -seikkailu on?

Kommentoi

Indiana Jones 5 on tehnyt ei-toivotun ennätyksen ennen julkaisuaan – ennakkoesitys osoittautui suureksi virheeksi Kommentit pois päältä artikkelissa Indiana Jones 5 on tehnyt ei-toivotun ennätyksen ennen julkaisuaan – ennakkoesitys osoittautui suureksi virheeksi

on tehnyt kovin ei-toivotun ennätyksen arvostelusivusto Rotten Tomatoesissa ennen virallista ensi-iltaansa ensi kuussa.

Viides -elokuva sai maailmanensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla 18. toukokuuta, mutta näyttää siltä, että paikalla olleet kriitikot eivät olleet vakuuttuneita elokuvasta. Tällä hetkellä elokuva saa 49%:n arvosanan Rotten Tomatoesissa 43 arvostelun perusteella.

Ottaen huomioon aiempien sarjan elokuvien saamat kriitikkopisteet, tämä tekee siitä sarjan toistaiseksi alhaisimman Tomatometer-arvosanan suurella erolla.

Tämä arvosana todennäköisesti vaihtelee, kun useammat kriitikot pääsevät katsomaan James Mangoldin elokuvaa tulevien viikkojen aikana, samalla kun yleisö voi jakaa omat ajatuksensa Indyn viimeisestä seikkailusta ensi kuusta lähtien.

Kommentoi