Indiepeli Serial Cleaner ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Indiepeli Serial Cleaner ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta

Serial Cleaner

Mikäli Epic Games Storen puolella parhaillaan ilmaisjaossa oleva Bad North ei kiinostanut, niin tarjoaa hyvän vaihtoehdon. Voit nimittäin ladata Serial Cleaner -indiepelin täysin ilmaiseksi.

Visuaalisesti minimalistisen kaunis Serial Cleaner on tarinavetoinen ja nopeatempoinen toimintapeli, joka yhdistelee myös hiiviskelyelementtejä. Peli sijoittuu 70-luvun Yhdysvaltoihin ja nimensä mukaan pelaaja on siinä ammattisiivoja. Tehtävänäsi on siivota brutaaleja rikospaikkoja – pyyhi verijäljet ja piilota raskauttavat todisteet, äläkä jää kiinni!

Alunperin vuonna 2017 ilmestyneen pelin on kehittänyt puolalainen Draw Distance, jonka käsialaa on myös ensi kuussa ilmestyvä visuaalinen novelli Vampire: The Masquerade – Coteries of New York.

Nappaa Serial Cleaner nopeasti talteen sillä peli on ladattavissa ilmaiseksi vain sunnuntaihin 24. marraskuuta asti! Saat ilmaiskoodin Steam -palveluun ja peli toimii :n lisäksi myös Macillä ja Linuxilla.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

6 on saatavilla sekä /S-, One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä 6 on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. VFR, After The Fall ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Arizona Sunshine
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen kuten Vive, Meta Quest tai Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi