Indiepeli Serial Cleaner ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Indiepeli Serial Cleaner ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta

Serial Cleaner

Mikäli Storen puolella parhaillaan ilmaisjaossa oleva Bad North ei kiinostanut, niin tarjoaa hyvän vaihtoehdon. Voit nimittäin ladata Serial Cleaner -indiepelin täysin ilmaiseksi.

Visuaalisesti minimalistisen kaunis Serial Cleaner on tarinavetoinen ja nopeatempoinen toimintapeli, joka yhdistelee myös hiiviskelyelementtejä. Peli sijoittuu 70-luvun Yhdysvaltoihin ja nimensä mukaan pelaaja on siinä ammattisiivoja. Tehtävänäsi on siivota brutaaleja rikospaikkoja – pyyhi verijäljet ja piilota raskauttavat todisteet, äläkä jää kiinni!

Alunperin vuonna 2017 ilmestyneen pelin on kehittänyt puolalainen Draw Distance, jonka käsialaa on myös ensi kuussa ilmestyvä visuaalinen novelli Vampire: The Masquerade – Coteries of New York.

Nappaa Serial Cleaner nopeasti talteen sillä peli on ladattavissa ilmaiseksi vain sunnuntaihin 24. marraskuuta asti! Saat ilmaiskoodin Steam -palveluun ja peli toimii :n lisäksi myös Macillä ja Linuxilla.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi