Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Interaktiivisesta suoratoistokokemus Silent Hill: Ascensionista saatiin ensimmäinen traileri

Silent Hill: Ascension

Lokakuussa 2022 paljasti Silent Hill: Ascensionin, joka on uudenlainen interaktiivinen suoratoistokokemus, jossa katsojat pääsevät vaikuttamaan lopputulokseen. Nyt tulevasta sarjasta on saatu ensimmäinen traileri.

Kokemuksen taustalla on yhteistyössä Konamin ja Bad Robot Gamesin kanssa. Kehittäjän mukaan kyseessä on MILE (Massively Interactive Live Event) eli massiivisesti interaktiivinen live-tapahtuma. Genvid on aiemmin julkaissut samantyyppisen -kokemuksen, joka toimi Facebookin kautta.

Sarjassa katsojat voivat auttaa päättämään henkilöhahmojen kohtaloista. Tarinan edetessä yleisö voi vaikuttaa siihen, kuka selviää, kuka pelastuu tai tuomitaan tekojensa perusteella ja kuka kärsii seuraamuksista.

sisältää uusia hahmoja, hirviöitä ja paikkoja Silent Hillin universumissa. Sarja alkaa myöhemmin vuonna 2023 ja jokainen päivä on erilainen yleisön vuorovaikutuksen perusteella.

Return To Silent Hill kiinnitti pääosan esittäjänsä Kommentit pois päältä artikkelissa Return To Silent Hill kiinnitti pääosan esittäjänsä

Deadline kertoo, että ohjaaja Christphe Gansin (, Kaunotar ja Hirviö) tulevaan -videopeliin perustuvaan elokuvaan :iin on kiinnitetty ensimmäiset pääosan näyttelijät.

Jeremy Irvine (War Horse, The Railway Man) tulee näyttelemään James Sunderlandia, kun taas Hannah Emily Anderson (Jigsaw, X-Men: Dark Phoenix) esittää Mariaa (Mary)

Return To Silent Hillin kerrotaan olevan mytologinen rakkaustarina jostakusta, joka on niin syvästi rakastunut, että on valmis menemään helvettiin pelastaakseen jonkun. Se tulee samalla olemaan myös Konamin oma paluu rakastetun Silent Hill-maailman pariin.

Konami julkisti uusia Silent Hill -pelejä sekä uuden elokuvan Kommentit pois päältä artikkelissa Konami julkisti uusia Silent Hill -pelejä sekä uuden elokuvan

Silent Hill 2

on paljastanut jatkoa suursuositulle -kauhupelisarjalle Silent Hill Transmission -esityksen myötä. Mukana on -uusinto, uusi -peli, -elokuva, Silent Hill Ascension -interaktiivinen teos sekä täysin uusi -peli.

Silent Hill 2 -uusinto

Kuten aiemmin huhuiltiin, Silent Hill 2 on saamassa uusinnon ja sen kehityksestä vastaa -pelin kehittäjä . Täysin uusittu peli ilmestynee PC:lle Steamin kautta ja aluksi yksinoikeudella PlayStation 5 -konsolille.

Silent Hill Townfall

Silent Hill Townfall on täysin uusi peli No Code kehittäjältä, joka tunnetaan mm. Observation ja Stories Untold -peleistä. Trailerin perusteella luvassa on melko erilainen Silent Hill -kokemus.

Return to Silent Hill -elokuva

Return to Silent Hill -elokuvan puolestaan tulee ohjaamaan vuoden 2006 Silent Hill -elokuvasta tuttu Christophe Gans. Uusi elokuva tulee pohjautumaan Silent Hill 2 -peliin. Parhaillaan elokuvaan etsitään näyttelijöitä.

Silent Hill: Ascension

Silent Hill Ascension on interaktiivinen striimattava videokokemus, jonka taustalla on Dead By Daylight luoja Behaviour Interactive, sekä ohjaaja J.J. Abramsin .

Silent Hill f

Lopuksi Konami esitteli täysin uuden Silent Hill -pelin nimeltään SIlent Hill f. Pelissä tullaan näkemään täysin uusi tarina, joka sijoittuu 1960 luvun Japaniin. Tarinasta vastaa kuuluisa japanilainen visuaalisten novellien tuottaja Ryūkishi07.