iPhone 15 Pro muuttaa pelaamisen säännöt – useita huippupelejä saapuu mobiilipelaamisen maailmaan Kommentit pois päältä artikkelissa iPhone 15 Pro muuttaa pelaamisen säännöt – useita huippupelejä saapuu mobiilipelaamisen maailmaan

Applen viimeisimmässä iPhone-tapahtumassa pelaajille tarjoiltiin herkullisia uutisia: suositut pelit, kuten :n uusintaversio, ja Assassin's Creed Mirage ovat saapumassa Pro:lle myöhemmin tänä vuonna ja alkuvuodesta 2024. Pilvipelaamisen nousu tekee suurten PC- ja konsolipelien pelaamisen mobiililaitteilla mahdolliseksi, mutta pelaajien on varauduttava riippuvaisuuteen nettiyhteyden nopeudesta.

Vaikka on korostanut uusimpien piirien, kuten M1- ja M2-sarjan, tehoja pelikäytössä, monet pelikehittäjät ovat olleet hitaita hyväksymään Applen väitteitä Mac-pelaamisen potentiaalista. Kuitenkin iPhone on toinen juttu: ihmiset pelaavat sillä lukuisia pelejä, aina Genshin Impactista Fortniteen. Tämä siirto mahdollistaa pelaajille paitsi perinteiset mobiilipelit myös AAA-luokan pelit.

Ajatus, että voit pelata suurta peliä, kuten Assassin's Creed Miragea iPhonella jo alkuvuodesta 2024 ilman merkittäviä graafisia ongelmia, on merkittävä saavutus. Lisäksi lisälaitteet, kuten Razerin Kishi-ohjain, tekevät puhelimella pelaamisesta entistä helpompaa.

Ilmaisen Brawlhalla -verkkopelin Star Wars -teemajuhla alkaa Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaisen Brawlhalla -verkkopelin Star Wars -teemajuhla alkaa

tuo Tähtien sota -universumin legendaariset jedi- ja sith-soturit osaksi -pelin monipuolista soturikattausta. Uusi Star Wars -teema juhlistaa 4. toukokuuta vietettävää Tähtien sota -päivää ja tuo peliin uutta sisältöä jo hieman etukäteen.

Darth Maul ja R2D2 liittyvät taisteluun

Tämänkertaisen Star Wars -teeman aiheena on Star Wars: Episodi I – Pimeä uhka -elokuva vuodelta 1999. Uutena pahishahmona nähdään tästä samaisesta elokuvasta tuttu Darth Maul. Pelissä hänen hahmonsa mythic crossover -versio korvaa Hattori-hahmon ja aseena nähdään hahmon ikoninen kaksiteräinen valomiekkayhdistelmä. Toissijaisena aseena on käytettävissä punasävyinen valomiekka.

Lisäksi päivityksen myötä mukana on R2D2-droidi, joka toimii pelaajahahmon sisään lennättävänä sidekick-hahmona. Pelaaja voi myös tehdä kunniaa Voiman pimeälle puolelle valitsemalla käyttöönsä Sith- tai Darth Maul -avatarin.

Uusi peliympäristö ja hahmoanimaatioita

Päivityksen myötä mukana on myös valikoima uusia hahmoanimaatioita eli emoji-liikkeitä tutuilta hahmoilta, kuten Clone Trooper, Darth Maul, Battle Droid ja Obi-Wan. Kokonaisuuden viimeistelee uusi Pimeä uhka -elokuvasta tuttu peliympäristö eli Theed Power Generator -kenttä, joka mahdollistaa täysverisen Star Wars -kokemuksen.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä , , ja S, ja Nintendo -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Star Wars -elokuvat saapuvat Brawlhalla -pelin taistelukentille Kommentit pois päältä artikkelissa Star Wars -elokuvat saapuvat Brawlhalla -pelin taistelukentille

tuo suositut Stars Wars -hahmot osalliseksi -pelin vauhdikkaisiin taistoihin.

Kauan sitten kaukaisessa galaksissa kolme rohkeaa jedisoturia taisteli rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta Kloonisodissa. Peloton Anakin Skywalker, jalo jedimestari Obi-Wan Kenobi ja vapaustaistelija Ahsoka jättivät jälkensä historiaan, josta heidät myös tultaisiin tuntemaan. Mutta kun galaktinen tasavalta hajosi, nousi esiin yksi sen tunnetuimmista vihollisista, Sith-herra Darth Vader – tuo pahamaineisen imperiumin tunnetuin johtohahmo.

Nämä neljä Voimaa käyttävää hahmoa saapuvat osaksi Brawlhalla-taistelupelin taistelijakaartia, jonka myötä mukana tulee uutta tekniikkaa sekä ainutlaatuisia efektejä ja hahmoanimaatioita. Eikä tule unohtaa hahmojen tunnistettavia valomiekkoja! Pelipävitys 8.06 sisältää myös kokonaan uuden Balance Pass -järjestelmän, uusia säätömahdollisuuksia, yleisluontoisia peliparannuksia ja ohjelmointikorjauksia.

Hahmolisäysten myötä mukaan tulevat ainutlaatuiset aseskinit ja asianmukaiset ääniefektit, jotka noudattavat tuttua Star Wars -tyyliä. Lisäksi jokainen pelitapahtuman aikana sisään kirjautunut pelaaja saa ilmaisen Jedi Knight -pelaajatittelin.

Brawlhalla-pelissä Anakin Skywalker ja Darth Vader toimivat Ezio-taistelijan voimin. Vastaavasti Ahsoka Tano ja Obi-Wan Kenobi mukailevat Asuri- ja Val-soturien taistelutyyliä. Tuttuun tapaan jokaisella hahmoversiolla on omat kommenttinsa, erikoisanimaationsa ja erikoishyökkäyksensä. Kaikki Star Wars -teemaiset keräilyesineet ovat hankittavissa pelin sisäisestä kauppapaikasta koko Star Wars -tapahtuman ajan.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä , , ja S, ja Nintendo -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.