Itch.io -palvelu tarjoaa lukuisia pelejä ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Itch.io -palvelu tarjoaa lukuisia pelejä ilmaiseksi

Itch.io

Koronaviruksen aiheuttamien eristyksien takia monet pelikauppapaikat ovat tarjonneet helpotusta kotona värjötteleville ihmisille, tarjoamalla ilmaisia pelejä.

on nyt osallistunut talkoisiin ja tarjoaa lukuisia pelejä ilmaiseksi. Palvelun käyttäjä Avie on koonnut listan lähes kaikista palvelusta ilmaiseksi ladattavista peleistä. Voit katsoa listan täältä.

Suurin osa peleistä on ldattavissa ilmaiseksi vain rajoitetun ajan niin mielenkiintoisimmat kannattaa napata talteen pian.

Myös -palvelu jakaa ilmaiseksi 27 klassista peliä sekä pelisälää osana kevätaleaan.

Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Rakenna ja valloita – Nomads of Driftland: The Forgotten Passage ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Nomads of Driftland: The Forgotten Passage

-pelikauppapaikka tarjoaa parhaillaan ilmaiseksi ainutlaatuiseen strategiamaailmaan sijoittuvaa -lisäosaa.

Pelissä hallitset kiertelevää heimoa, joka selviytyy ja taistelee alati liikkuvalla, sirpaleisella planeetalla. Käskytä heimonsi jäseniä reaaliajassa ja muokkaa maastoa strategiseksi eduksesi. Laajennus sisältää 10 uutta skenaariota, jotka tarjoavat monipuolisia haasteita ja syventävät kokemusta.

: The Forgotten Passage on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle täältä. Laajennus on osa alkuperäistä Nomads of Driftland -peliä, joka on myöskin ladattavissa ilmaiseksi.

Klassinen romurallipeli FlatOut ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen romurallipeli FlatOut ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Flatout

Klassinen romurallipeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi rajoitetun ajan :lle -pelikauppapaikalla.

Jo 20-vuoden ikään yltänyt peli tarjoilee aikakaudelleen mullistavan fysiikanmallinnuksen tuhoutuvine autoineen ja ympäristöineen.

Valitse jokin pelin 16 muokattavasta autosta ja lähde haastamaan 7 muuta kuskia 36 eri radalla. Mukana on myös 6 minipeliä kuten korkeus- ja pituushyppy, keilaus sekä tikat.

Voit ladata pelin kokoelmiisi täältä.