Jagged Alliance 3 tulossa – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Jagged Alliance 3 tulossa – katso ensimmäinen traileri

Jagged Alliance 3

Suosittu vuoropohjainen taktinen roolipeli Jagged Alliance on saamassa jatkoa kolmannen osan myötä piakkoin, kun ilmestyy :lle.

Pelin kehittäjän toimii , ja -pelien kehittäjä .

Kolmas osa sijoituu Grand Chienin kuvitteelliseen valtioon, joka on poliittisesti vahvasti jakautunut ja luonnonvaroiltaan rikas. Pelaajan tehtävänä on etsiä valtion kadonnut presidentti ja päihittää pahisjengi nimeltään The Legion. Valittavana on luonnollisesti lukuisia eri palkkasotureita.

Pelissä yhdistyy vuoropohjainen taistelu ja valtavan pelimaailman tutkiminen. Luvassa on myös strategisia elementtejä kuten alueiden hallintaa, joukkojen kouluttamista sekä useiden tiimien hallintaa.

Jagged Alliance 3 on ensimmäinen varsinainen jatko-osa vuonna 1999 ilmestyneelle Jagged Alliance 2 -pelille. Pelisarjasta on saatu myös spinoffeja kuten vuonna 2018 ilmestynyt Jagged Alliance: Rage!.

Jagged Alliance 3 on tulossa piakkoin PC:lle. Jagged Alliance: Gold Edition on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Steam -palveliusta.

Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Tasohyppelyräiskintä Towaga: Among Shadows ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Towaga: Among Shadows

Sunnyside Gamesin kehittämä ja Noodlecaken julkaisema toimintapeli on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Towaga: Among Shadows on tyylikäs 2D-räiskintäpeli, jossa pelaaja omaksuu valon mestarin roolin. Matkaa lumotun maan halki ja taistele raivoisten olentojen laumoja vastaan käyttäen voimakkaita loitsujasi.

Peli tarjoaa yli 70 ainutlaatuista kenttää, joilla pelaaja voi hioa taitojaan ja avata uusia varusteita. Neljä erilaista pelitilaa pitävät kokemuksen monipuolisena. Samalla kun kukistat pahuuden voimia, paljastuu Az'Kalarin salaperäinen menneisyys kerättämiesi esineiden kautta.

Towagan visuaalinen ilme on animaatioelokuvien inspiroima ja mukaansatempaava ääniraita luo eeppisen tunnelman taisteluihin. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege -moninpelin tuore pelikausi tuo mukanaan uutta verta

Rainbow Six Siege

tuo suosittuun -moninpeliin kiehtovan uudistuksen, joka muuttaa pelin luonnetta alokasoperaattoreilla. Pelin yhdeksännen vuoden toinen kausi, Operation New Blood, esittelee Recruit-uudistuksen. Sen myötä joukkoon liittyy kaksi keltanokkaa: Striker-hyökkääjä ja Sentry-puolustusoperaattori.

Näille hahmoille pelaajat voivat valita kaksi toissijaista laitetta. Tämä avaa kiehtovia uusia yhdistelmiä ja luo uusia mahdollisuuksia taktikoinnille.

Lisäksi pelipäivitys tuo mukanaan tasapainoa parantavia muutoksia Fenfirille ja Solisille. Armeijakäyttöinen piikkilanka on nyt entistä terävämpi ja vahingoittaa operaattoreita näiden liikkuessa langan läpi. Mukana on myös joukko pienempiä lisäyksiä, kuten muutoksia karttoihin ja pelimekaniikkoihin, sekä hienosäätöä pelattavuuteen.

Stadium Alpha- ja Stadium Bravo -kentät ovat käyneet läpi remontoinnin. Esimerkiksi luodinkestävien lasipintojen määrää on vähennetty ja samalla kenttien puolustettavuutta on parannettu. Versus AI -kenttävalikoima on laajentunut Coastline- ja Nighthaven Labs -kartoilla.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege on saatavana , , /S ja -pelikonsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.