Jättiläiset rynnivät joukolla – Giants Uprising ilmestyy tiistaina Kommentit pois päältä artikkelissa Jättiläiset rynnivät joukolla – Giants Uprising ilmestyy tiistaina

Giants Uprising

on julkaisemassa uutta toimintaseikkailupeliä tänä tiistaina marraskuun 2. päivä. Pelissä jättiläiset pakenevat ihmisten orjuudesta ja aiheuttavat kaaosta.

Ihmisten lisäksi jättiläisenä pelaajat saavat vastaansa myös toisia jättiläisiä. Oheisella pelivideolla nähdään kuinka jättiläiset ottavat mittaa toisistaan valtavalla areenalla. Voitettuaan toinen jättiläisistä pakenee areenalta ja aiheuttaa tuhoa läheisessä kylässä.

ilmestyy PC:lle tilassa tiistaina marraskuun 2. päivä.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Fire, Shield sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä X ja S sekä One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi