Jättiläiset rynnivät joukolla – Giants Uprising ilmestyy tiistaina Kommentit pois päältä artikkelissa Jättiläiset rynnivät joukolla – Giants Uprising ilmestyy tiistaina

Giants Uprising

on julkaisemassa uutta toimintaseikkailupeliä tänä tiistaina marraskuun 2. päivä. Pelissä jättiläiset pakenevat ihmisten orjuudesta ja aiheuttavat kaaosta.

Ihmisten lisäksi jättiläisenä pelaajat saavat vastaansa myös toisia jättiläisiä. Oheisella pelivideolla nähdään kuinka jättiläiset ottavat mittaa toisistaan valtavalla areenalla. Voitettuaan toinen jättiläisistä pakenee areenalta ja aiheuttaa tuhoa läheisessä kylässä.

ilmestyy :lle tilassa tiistaina marraskuun 2. päivä.

Kommentoi

Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Battalion: Legacy

Toiseen maailmansotaan sijoittuva moninpeliräiskintä on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

on viimeisin versio vuonna 2018 ilmestyneestä Battalion 1944 -pelistä. Versioon on paranneltu mm. lukuisia bugeja kuten palvelinvalikkoa. Lisäksi pelissä on uusi ryhmittymä, uusia aseita sekä klassinen Search & Destroy -pelitila. Myös pelin käyttöliittymää on päivitetty.

Pelistä piti alunperin tulla myös konsoliversio, mutta sen kehitys on lopetettu samassa kun yhteistyö Square Enixin kanssa on päättynyt.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Steamistä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi