Jättipaljastus! Playstation 5 saapuu 2020 joulunpyhiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Jättipaljastus! Playstation 5 saapuu 2020 joulunpyhiksi 1553

Errori.net on uutisoinut Playstation 5:stä aikaisemminkin ja jatkaa samalla linjalla. Tällä kertaa varmistuneella julkaisuajankohdalla ja muulla mielenkiintoisella pikkutiedolla. Mielenkiintoista on, että muunmuassa jätti välistä tämän vuoden E3-messut. Ehkä aika ei ollut vielä oikea teknisille paljastuksille.

Itse konsolin julkaisuajankohdaksi on sanottu virallisista lähteistä loppuvuoden 2020 pyhät. Konsoliuutuus tuo Playstation-perheeseen kaksi uudistusta peliohjaimeen. ”Haptic feedpack” korvaa tärinäominaisuuden. Tämä tuo eri tuntemuksille laajemman kirjon, kuin mitä yksinkertainen tärinän voimakkuus voi antaa. Toisena tulee ”adaptive triggers”, mikä vaikuttaa R2- ja L2-näppäimiin. Tämä saa nämä napit reagoimaan eri voimakkuuksin. Eli jousen jännitys tuntuu raskaammalta tai nelivedon kiihdytyksen kivikossa tuntee kaasunapissa.

Pelinkehittäjät ovat jo alkaneet saada prototyyppejä ohjaimesta kokeiluihinsa.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

PS4 etäpelaaminen saapuu nyt myös muille Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa PS4 etäpelaaminen saapuu nyt myös muille Android -laitteille 53

on paljastanut, että Playstation 4 -konsolin uusi 7.00 -päivitys tuo mukanaan ominaisuuden, joka mahdollistaa Remote Play toiminnallisuuden muillakin kuin vain Sonyn Android -laitteilla.

Yhteensopivina laitteita ovat kaikki Android -laitteet, joissa on uudempi kuin 5.0 käyttöjärjestelmä. Aiemmin ominaisuus on ollut mahdollinen vain Sonyn omissa Android -laitteissa. iOS -laittet saivat saman ominaisuuden aiemmin tänä vuonna.

Muiden päivitysten joukossa ovat mm. Party ja chat -ominaisuuden tuplaaminen. Party tukee nyt siis 16 samanaikaista käyttäjää. Tulossa on myös Voice-to-text -ominaisuus, joka nimensä mukaan kääntää puhutun kielen tekstiksi ja näyttää sen PS4 Second Screen -mobiiliapplikaatiossa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

PS4 ristiinpelaaminen tukee jokaista peliä Kommentit pois päältä artikkelissa PS4 ristiinpelaaminen tukee jokaista peliä 54

Teknisesti PS4 voi nyt tukea ristiinpelaamista jokaiselle pelille, mutta se aloittaa Call Of Duty: Modern Warfare -pelistä. Ja vaikka systeemi käytännössä tukee jokaista peliä mikä sitä haluaa käyttää, se ei kuitenkaan tarkoita, että jokaisesta pelistä tulisi yhteensopiva ristiin. Mielenkiintoista on, että aikaisemmin Sonyn kanta eri alustojen väliseen pelaamiseen oli hyvinkin jyrkästi kielteinen. Vastikään Playstation Now -palvelun hinnanpudotuskin kielii tulevaisuuden suunnitelmista. Koittaako näin valloittaa vaivihkaa kaikkien olohuoneiden viihdeteknologian ykkössijan? Alkuvuodesta senne oli aivan päinvästainen.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen Xboxilla: https://mixer.com/Errori

Kommentoi

Sony pudottaa Playstation Now -palvelunsa hintaa Kommentit pois päältä artikkelissa Sony pudottaa Playstation Now -palvelunsa hintaa 57

Playstation Now

on pudottamassa Playstation Now -pelipalvelunsa hintaa parantaakseen kilpailukykyä kilpailijoihinsa nähden. PS Now:n kilpailijoina ovat Microsoftin Xbox Game Pass -palvelun sekä tulevat Microsoftin xCloud ja Google Stadia -pilvipelipalvelut.

Hinnat putoavat kuukaudessa aiemmasta 15 eurosta 10 euroon ja vuodessa 100 eurosta 60 euroon. Striimauspalveluiden jatkuvan lisääntymisen myötä hinnan pudotus tulee varmasti palvelua käyttäville iloisena uutisena ja varmasti houkuttelee myös lisää käyttäjiä palvelun pariin.

Vuonna 2014 lanseerattu Playstation Now mahdollistaa PS2, PS3 ja PS4 -pelien suoratoiston Playstation 4 -konsolilla ja PC:llä. Joitain PS2 ja PS4 -pelejä voi myös ladata Playstation 4 -konsolille suoraan palvelun kautta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi