Jättipaljastus! Playstation 5 saapuu 2020 joulunpyhiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Jättipaljastus! Playstation 5 saapuu 2020 joulunpyhiksi

.net on uutisoinut Playstation 5:stä aikaisemminkin ja jatkaa samalla linjalla. Tällä kertaa varmistuneella julkaisuajankohdalla ja muulla mielenkiintoisella pikkutiedolla. Mielenkiintoista on, että Sony muunmuassa jätti välistä tämän vuoden -messut. Ehkä aika ei ollut vielä oikea teknisille paljastuksille.

Itse konsolin julkaisuajankohdaksi on sanottu virallisista lähteistä loppuvuoden 2020 pyhät. Konsoliuutuus tuo -perheeseen kaksi uudistusta peliohjaimeen. ”Haptic feedpack” korvaa tärinäominaisuuden. Tämä tuo eri tuntemuksille laajemman kirjon, kuin mitä yksinkertainen tärinän voimakkuus voi antaa. Toisena tulee ”adaptive triggers”, mikä vaikuttaa R2- ja L2-näppäimiin. Tämä saa nämä napit reagoimaan eri voimakkuuksin. Eli jousen jännitys tuntuu raskaammalta tai nelivedon kiihdytyksen kivikossa tuntee kaasunapissa.

Pelinkehittäjät ovat jo alkaneet saada prototyyppejä ohjaimesta kokeiluihinsa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi