Jättipaljastus! Playstation 5 saapuu 2020 joulunpyhiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Jättipaljastus! Playstation 5 saapuu 2020 joulunpyhiksi

Errori.net on uutisoinut Playstation 5:stä aikaisemminkin ja jatkaa samalla linjalla. Tällä kertaa varmistuneella julkaisuajankohdalla ja muulla mielenkiintoisella pikkutiedolla. Mielenkiintoista on, että muunmuassa jätti välistä tämän vuoden E3-messut. Ehkä aika ei ollut vielä oikea teknisille paljastuksille.

Itse konsolin julkaisuajankohdaksi on sanottu virallisista lähteistä loppuvuoden 2020 pyhät. Konsoliuutuus tuo Playstation-perheeseen kaksi uudistusta peliohjaimeen. ”Haptic feedpack” korvaa tärinäominaisuuden. Tämä tuo eri tuntemuksille laajemman kirjon, kuin mitä yksinkertainen tärinän voimakkuus voi antaa. Toisena tulee ”adaptive triggers”, mikä vaikuttaa R2- ja L2-näppäimiin. Tämä saa nämä napit reagoimaan eri voimakkuuksin. Eli jousen jännitys tuntuu raskaammalta tai nelivedon kiihdytyksen kivikossa tuntee kaasunapissa.

Pelinkehittäjät ovat jo alkaneet saada prototyyppejä ohjaimesta kokeiluihinsa.

PSVR2 -laseille on tulossa joulukuussa sellaiselta vaikuttava uutuus, että kakka menee takuulla housuun Kommentit pois päältä artikkelissa PSVR2 -laseille on tulossa joulukuussa sellaiselta vaikuttava uutuus, että kakka menee takuulla housuun

Yksi virtuaalitodellisuuden suosituimmista kauhupelistä saa jatko-osan. Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 suuntaa virallisesti PSVR 2:lle ensi kuussa, luvaten suuria parannuksia alkuperäiseen verrattuna.

Peli saapuu virallisesti PSVR 2:lle 14. joulukuuta. PS-blogikirjoituksen mukaan peliin tulee kuusi eri minipelimoodia: Backstage, Fazcade, Staff Only, Food Prep, Ticket Booth ja erityinen kategoria, joka sisältää uusia VR-versioita Five Nights at Freddy’s: Sister Locationin pelattavuudesta.

Trailerin tulevasta kauhukokemuksesta voit ottaa haltuun alta:

Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat

Tekken 8


on vahvistanut :n -vaatimukset taistelupelin Steam-sivulla.

Kaikkein kiireellisin tieto tässä on todennäköisesti pelin 100 gigatavun tallennustilan vaatimus, mutta on myös huomionarvoista, että vähimmäisvaatimuksissa tarvitaan 8 gigatavua RAM-muistia, kun taas suositellut vaatimukset edellyttävät 16 gigatavua RAM-muistia.

Bandai Namco on lisähuomautuksessaan maininnut Tekken 8:n kuvan sekunnissa -lukeman. Näiden teknisten tietojen perusteella ”vakaa yli 60” on ilmeisesti ”taattu” ja valittu oletuksena grafiikka-asetuksissa, kun peli käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuitenkin Bandai Namco varoittaa, että ruudunpäivitysnopeus saattaa laskea, kun muita sovelluksia käynnissä taustalla. Tekken-pääohjaaja Katsuhiro Harada on myös vakuuttanut, ettei Tekken 8:aan ole suunniteltu lisättävän kiisteltyä Denuvo-anti-piratismiohjelmistoa.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.