Tältäkö näyttää tuleva Playstation 5 -konsoli? – kuvat uudesta konsolista leviävät netissä Kommentit pois päältä artikkelissa Tältäkö näyttää tuleva Playstation 5 -konsoli? – kuvat uudesta konsolista leviävät netissä 162

on paljastanut hiljalleen tietoja tulevan sukupolven -konsolistaan. Ensin saatiin tietoa laitteen kokoonpanosta ja sitten visuaalista todistetta mihin laite pystyy.

Konsolin kuvan on julkaissut hollantilainen LetsGoDigital -sivusto ja se on alunperin peräisin patenttihakemuksesta Braziliasta.

Nyt ensimmäiset kuvat konsolin ulkoasusta on vuotanut nettiin. Kyseessä ei välttämättä kuitenkaan ole laitteen lopullinen ulkoasu, vaan kehittäjille tarkoitettu dev kit -versio. Konsolin muotokieli noudattaa kovasti V-kirjainta, joka vastaa roomalaista numeroa 5.

Nähtäväksi jää miltä lopullinen myyntiin saapuva konsoli näyttää. Aiempien Sonyn konsolien kehitysversiot ovat poikenneet enemmän tai vähemmän lopullisista ulkoasuistaan.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Death Stranding -pelin uusi video tarjoaa katsauksen pelin tarinaan Kommentit pois päältä artikkelissa Death Stranding -pelin uusi video tarjoaa katsauksen pelin tarinaan 28

Death Stranding

Hideo Kojiman ja Sonyn tuleva Death Stranding -peli on saanut yli 7 minuuttisen videon, jolla avataan pelin tarinaa.

Videon tapahtumat keskittyvät Valkoisen talon Oval Office -huoneeseen, jossa United Cities of American povattu johtaja Amelie (Lindsay Wagner) ja Die-Hardman (Tommie Earl Jenkins) pyrkivät siihen, että pelin päähahmon Sam suuntaisi lähteen yhdistäen kaikki kaupungit Chiral -verkostoon.

Death Stranding on Kojiman ensimmäinen teos sitten miehen lähdettyä Konamilta vuonna 2015. Peli on myös hänen Kojima Productions -firmansa ensimmäinen peli itsenäisenä studiona.

Death Stranding ilmestyy marraskuun 8. päivä Playstation 4 -konsolille.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Dualshock -ohjain saa neljä uutta väriä vuoden lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Dualshock -ohjain saa neljä uutta väriä vuoden lopulla 51

on tuonut syksyn kunniaksi myyntiin neljä uutta värivaihtoehtoa DualShock 4 -ohjaimelle. Kovin syksyiset värit eivät kuitenkaan ole kyseessä: ruusukulta, titaanin sininen, sähköinen violetti sekä punainen camo.

Yhteensä erivärisiä DualShock -ohjaimia on Playstation 4 -konsolille kertynyt jo 25 kappaletta. Ruusukultainen ohjain saanee rinnalleen myös saman väriset kuulokkeet marraskuussa.

Mitä värejä suosit pelikonsoleiden ohjaimissa?

Kaikki uudet värit koko komeudessaan

Uusien ohjainten on määrä saapua markkinoille vuoden lopulla.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Nintendo, Sony ja Microsoft haluavat tuoda loot boxien todennäköisyydet julki Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendo, Sony ja Microsoft haluavat tuoda loot boxien todennäköisyydet julki 62

Suurimmat konsolivalmistajat Nintendo, ja Microsoft ovat yhteistuumin ajamassa uusia menettelytapoja joiden avulla loot boxien todennäköisyydet tulisivat kaikille nähtäväksi. Entertainment Software Association on kertonut säännösten tulevan voimaan ensi vuoden puolella.

Monet pelifirmat ovat jo luvanneet tuoda loot boxien todennäköisyydet esille. Yritysten joukossa on mm. Activision Blizzard, Bandai Namco Entertainment, Bethesda, Bungie, Electronic Arts, Take-Two Interactive sekä Ubisoft.

Loot boxit ovat jo pitkään olleet suurennuslasin alla ja monet maat ovat aktivoituneet loot boxien uhkapelimaisen luonteen vuoksi. Apple teki linjauksen loot boxien todennäköisyyksistä IOS -peleille jo vuonna 2017 ja Google seurasi myöhemmin perässä Play -kaupassa olevia pelejä koskien.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi