Tältäkö näyttää tuleva Playstation 5 -konsoli? – kuvat uudesta konsolista leviävät netissä Kommentit pois päältä artikkelissa Tältäkö näyttää tuleva Playstation 5 -konsoli? – kuvat uudesta konsolista leviävät netissä 251

on paljastanut hiljalleen tietoja tulevan sukupolven -konsolistaan. Ensin saatiin tietoa laitteen kokoonpanosta ja sitten visuaalista todistetta mihin laite pystyy.

Konsolin kuvan on julkaissut hollantilainen LetsGoDigital -sivusto ja se on alunperin peräisin patenttihakemuksesta Braziliasta.

Nyt ensimmäiset kuvat konsolin ulkoasusta on vuotanut nettiin. Kyseessä ei välttämättä kuitenkaan ole laitteen lopullinen ulkoasu, vaan kehittäjille tarkoitettu dev kit -versio. Konsolin muotokieli noudattaa kovasti V-kirjainta, joka vastaa roomalaista numeroa 5.

Nähtäväksi jää miltä lopullinen myyntiin saapuva konsoli näyttää. Aiempien Sonyn konsolien kehitysversiot ovat poikenneet enemmän tai vähemmän lopullisista ulkoasuistaan.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Sonic The Hedgehog -elokuvan trailerilla nähdään uudistunut Sonic Kommentit pois päältä artikkelissa Sonic The Hedgehog -elokuvan trailerilla nähdään uudistunut Sonic 38

Sonic The Hedgehog

Aiemmin tänä vuonna Sonic The Hedgehog -elokuva sai ensimmäisen trailerinsa ja fanit pettyivät päähahmo Sonicin ulkonäköön ja nousivat barrikadeille. Tämä kannatti sillä elokuvastudio Paraamount Pictures palasi työpöydälle uusimaan Sonicin ulkonäön arvoisensa kuntoon. Nyt uudistunut Sonic nähdään uudella trailerilla:

Trailerilla nähdään nyt peleille uskollisemman näköinen Sonic tälle ominaisemmassa maastossa. Leffassa nähdään Jim Carrey pahiksena Doctor Robotnikin roolissa ja James Marsden puolestaan seriffi Tom Wachowskina, joka ystävystyy Sonicin kanssa.

Leffa saapuu elokuvateattereihin ystävänpäivänä helmikuun 14. päivä 2020.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Yhden aikakauden loppu – SingStar palvelimet sulkeutuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Yhden aikakauden loppu – SingStar palvelimet sulkeutuvat 150

SingStar

15 vuoden olemassaolon jälkeen on päättänyt sulkea SingStar -palvelimet tammikuun 31. päivä 2020.

Palvelimien alasajon jälkeen voit vielä nauttia lataamastasi kappaleista, mutta uusia ei enää saa ladattua eikä verkkotoiminnot ole käytössä. Myös kaikki Singstar.com -palvelussa jaetut sisällöt poistuvat. Kaikki offline toiminnot siis toimivat normaalisti palvelimien sulkemisen jälkeen.

Playstation 4 -käyttäjät voivat uudelleen ladata ostamansa kappaleet, mutta Playstation 3 -käyttäjillä tätä ominaisuutta ei ole palvelimien alasajon jälkeen.

SingStar ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2004 Playstation 2 -konsolinen kylkiäisenä ja se oli yksi syistä konsolin suureen suosioon. Playstation 2 on edelleen maailman myydyin konsoli. Yhteensä SingStar -pelejä on julkaistu yli 20 erilaista, joista monet ovat eri maihin kohdistettuja julkaisuja. Suomessa on julkaistu pelejä kuten SingStar SuomiBileet ja SingStar SuomiPop.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Työpaikkailmoitus paljasti – Horizon Zero Dawn saamassa jatkoa? Kommentit pois päältä artikkelissa Työpaikkailmoitus paljasti – Horizon Zero Dawn saamassa jatkoa? 49

Horizon Zero Dawn

Vuonna 2017 ilmestynyt ja kovasti arvostusta niittänyt avoimen maailman seikkailu Horizon Zero Dawn näyttäisi olevan saamassa jatkoa. Pelin kehittäneen Guerrilla Gamesin sivuilla nimittäin etsitään henkilöä Technical Vegetation Artist -nimikkeellä.

Tässä ote työilmoituksesta:

Within Guerrilla, we have four teams dedicated to creating the stunning environments of Horizon. One team focuses on the creation of lush and stunning vegetation. We build these 3D models from scratch, so our world dressing teams can deliver our immersive world with industry-benchmark graphics.

Työilmoituksen kuvaustekstissä mainitaan Horizon ja koska alkuperäisen pelin ja sen viimeisimmän lisäosan julkaisusta alkaa olla sen verran aikaa, että kyseessä saattaisi hyvinkin olla jatko-osa. Kyseessä saattaisi olla jopa seuraavan sukupolven -konsolille ilmestyvä peli.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi