Tältäkö näyttää tuleva Playstation 5 -konsoli? – kuvat uudesta konsolista leviävät netissä Kommentit pois päältä artikkelissa Tältäkö näyttää tuleva Playstation 5 -konsoli? – kuvat uudesta konsolista leviävät netissä

on paljastanut hiljalleen tietoja tulevan sukupolven -konsolistaan. Ensin saatiin tietoa laitteen kokoonpanosta ja sitten visuaalista todistetta mihin laite pystyy.

Konsolin kuvan on julkaissut hollantilainen LetsGoDigital -sivusto ja se on alunperin peräisin patenttihakemuksesta Braziliasta.

Nyt ensimmäiset kuvat konsolin ulkoasusta on vuotanut nettiin. Kyseessä ei välttämättä kuitenkaan ole laitteen lopullinen ulkoasu, vaan kehittäjille tarkoitettu dev kit -versio. Konsolin muotokieli noudattaa kovasti V-kirjainta, joka vastaa roomalaista numeroa 5.

Nähtäväksi jää miltä lopullinen myyntiin saapuva konsoli näyttää. Aiempien Sonyn konsolien kehitysversiot ovat poikenneet enemmän tai vähemmän lopullisista ulkoasuistaan.

Kommentoi

Worms hyppää battle royalen maailmaan – katso Worms Rumblen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Worms hyppää battle royalen maailmaan – katso Worms Rumblen traileri

Worms Rumble

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna Worms -pelisarjan paluusta ja nyt Worms Rumble on saanut ensimmäisen trailerinsa.

Peli tulee poikkeamaan pelisarjalle ominaisesta taktisesta vuoropohjaisesta tyylistään. Worms Rumblessa on battle royale -tila, jossa kolmen pelaajan joukkueet kamppailevat alati pienentyvällä pelialueella. Yhteensä pelaajia voi olla enintään 32.

Pelattavana on myös Last Squad Standin -tila, jossa joukkueen matoja voi elvyttää. Perinteisempään pelityyliin löytyy myös Deathmatch -tila, jossa eniten tappoja kerännyt voittaa.

Luonnollisesti pelistä löytyvät kaikki klassiset aseet kuten Bazooka, Holy Hand Grenade ja pesäpallomaila. Myös täysin uusia aseita tulee löytymään pelistä.

Pelaajat keräävät kokemuspisteiden lisäksi myös pelin sisäistä valuuttaa, jolla voi hankkia skinejä aseisiin, erilaisia pukuja ja lisäosia sekä emoteja.

Worms Rumble ilmestyy Playstation 4 ja -konsoleille ja PC:lle tämän vuoden lopulla. Peli tulee tukemaan myös ristiinpelaamista.

Kommentoi

Playstation 5 -konsolin hinnasta lisää huhuja liikkeellä Kommentit pois päältä artikkelissa Playstation 5 -konsolin hinnasta lisää huhuja liikkeellä

Playstation 5

Aiemmin kesäkuussa paljastetun -konsolin hinnasta on jälleen liikkellä huhuja. Aiemmin tässä kuussa konsolin hinta vilahti Ranskan Amazonin listoilla ja uudet huhut näyttävät konsolin hinnaksi samaa.

Uusien huhujen taustalla on IronManPS5 Twitter-tili, jonka mukaan Playstation 5 -konsolin hinnaksi tulisi 499€ ja digitaalisen version 399€. Samainen tili on paljastanut myös tulevien lisälaitteiden hintoja. Dualsense -ohjaimen hinnaksi tulisi 59,99€ ja latausaseman hinnaksi 29,99€. Muiden lisälaitteiden hinnaksi on ilmoitettu seuraavia: PS5 HD-kamera 59,99€, Pulse 3D kuulokkeet 179€, kaukosäädin 29,99€ ja pystyteline 19,99€.

Samaisen tilin mukaan molemmat konsolit tulisivat sisältämään 825 GB:n kokoisen SSD-aseman.

Xbox Series X -konsolin hinnan on arvioitu alkavan n. 350 eurosta. Playstation 4 oli ilmestyessään 100 euroa Xbox One -konsolia halvempi, mutta nyt näyttäisi siltä, että seuraavan sukupolven kohdalla roolit ovat toisinpäin.

Seuraavan sukupolven konsolit ilmestyvät tämän vuoden lopulla.

Kommentoi