Jättirahoitettu avaruussimulaatio Star Citizen ammentaa The Great Gatsby -leffasta uusimmalla trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa Jättirahoitettu avaruussimulaatio Star Citizen ammentaa The Great Gatsby -leffasta uusimmalla trailerilla 141

Star Citizen 890 Jump

Jättimäistä yleisörahoitusta kerännyt avaruussimulaatio on julkaissut trailerin, jossa pääosassa on pelin uusin ökyalus 890 Jump. Videolla on vahvasti vaikutteita -leffasta.

Peli on kerännyt tähän päivään mennessä yli 234 miljoonaa dollaria rahoitusta ja rekisteröityneitä pelaajia on jo yli 2 miljoonaa. Vuodesta 2011 kehitteillä olleen pelin piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2014, mutta viivästyi lukuisten laajennusten paisuessa. Peli on saamassa myös yksinpeliversion Squadron 42, joka toimii samassa peliuniversumissa.

Star Citizen 890 Jump
890 Jump -ökyaluksen varustukseen kuuluu mm. uima-allas ja baari.

Pelin kehittäjä tarjoaa ajoittain myös videopäivityksiä kehityksen edistymisestä. Viimeisimmällä avataan kahden aluksen Aegis Vanguard Harbinger ja Sentinel varustuksia sekä pelaajan inventaariota.

Star Citizenin raakiletta pääsee jo pelaamaan maksamalla n. 50€ pledgemaksun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Crytek ja Cloud Imperium Games sovintoon Star Citizen -oikeusjutussa Kommentit pois päältä artikkelissa Crytek ja Cloud Imperium Games sovintoon Star Citizen -oikeusjutussa 49

Star Citizen

Pelifirmat Crytek ja ovat päässee yhteisymmärrykseen -peliä koskeneessa oikeudenkäynnissä. Crytekin mukaan Cloud Imperium väärinkäytti CryEngine pelimoottoria.

Jupakka alkoi viime joulukuussa kun firmat ajautuivat nokikkain pelimoottorin käytetystä lisenssistä. Crytekin mukaan moottoria oli sovittu käyttää vain yhteen peliin, mutta Star Citizen kuitenkin laajentui valtavasti käsittämättömän joukkorahoitussumman seurauksena ja eriytyi kahdeksi eri projektiksi. Crytekin mukaan yksinpeli Squadron 42 ei noudattaisi pelimoottorin lisensointia.

Cloud Imperium puolestaan vakuutteli vaihtaneensa Amazonin Lumberyard pelimoottoriin jo kauan sitten. Crytekin mukaan Cloud Imperium oli luvannut käyttää ainoastaan CryEngineä pelin kehitykseen. Tammikuussa Crytek kuitenkin vetäytyi ja siirsi oikeudenkäyntiä lokakuulle alkuperäisestä kesäkuun ajankohdasta.

Nyt kuitenkin yritykset ovat päässeet yhteisymmärrykseen asian tiimoilta ja oikeudenkäynniltä vältytään. Vielä ei ole varmaa joutuuko Crytek maksamaan osan tai kaiken oikeudenkäyntikuluista.

Star Citizen peli on kerännyt rahoitusta lähes 270 miljoonaa dollaria ja yli 2,5 miljoonaa pelaajaa on osallistunut pelin rahoitukseen.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Star Citizen joukkorahoitus saavutti 250 miljoonan dollarin rajan Kommentit pois päältä artikkelissa Star Citizen joukkorahoitus saavutti 250 miljoonan dollarin rajan 126

Star Citizen

Pitkään kehitteillä olleen ja jättimäistä joukkorahoitussummaa kerännyt avaruusseikkailu on jälleen rikkonut yhden rajapyykin. Peliä on nimittäin joukkorahoitettu nyt yli 250 miljoonan dollarin arvosta. Summa vastaa lähes 230 miljoona euroa.

Peli on ollut kehitteillä jo vuodesta 2012 ja sitä on kehittämässä useampi Cloud Imperium Gamesin studio ympäri maailmaa. Alkuvuodesta peli sai uuden planeetan ArcCorpin sekä pelaaja pystyi valitsemaan hahmonsa sukupuoleksi naisen. Uusia avaruusaluksia on myös tullut peliin jatkuvalla syötöllä, jotkin tosin järkyttävillä hintalapuilla varustettuna.

Normaalisti pelistä joutuu maksamaan vähintään 50€ liittymismaksun, mutta pelissä on parhaillaan menossa Free Fly -tila on pelattavissa PC:llä aina joulukuun 5. päivään asti. Voit värväytyä ilmaispelijaksolle täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Jättirahoituksen kerännyt Star Citizen ilmaiskokeilussa viikonloppuun asti Kommentit pois päältä artikkelissa Jättirahoituksen kerännyt Star Citizen ilmaiskokeilussa viikonloppuun asti 126

Star Citizen

Pitkään kehitteillä olleen ja jättimäisen joukkorahoitussumman kerännyt avaruusseikkailu on jälleen kokeiltavissa ilmaiseksi viikonloppuun asti. Peliä voi pelata aina sunnuntaihin marraskuun 3. päivä asti.

Ilmaisjaksolla pääset kokeilemaan pelin 3.7.1 alpha-versiota ja yhtä viidestä saatavilla olevasta eri aluksesta. Voit myös kokeilla pelin Arena Commander -tilaa, jossa pelaajat taistelevat aluksilla toisiaan vastaan. Myös pelin perinteisempi ensimmäisen persoonan moninpeli Star Marine -tila on kokeiltavissa.

Pelin Free Fly -tila on pelattavissa PC:llä aina marraskuun 3. päivään asti. Voit värväytyä ilmaispelijaksolle täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi