Jättirahoitettu avaruussimulaatio Star Citizen ammentaa The Great Gatsby -leffasta uusimmalla trailerilla Kommentit pois päältä artikkelissa Jättirahoitettu avaruussimulaatio Star Citizen ammentaa The Great Gatsby -leffasta uusimmalla trailerilla 26

Star Citizen 890 Jump

Jättimäistä yleisörahoitusta kerännyt avaruussimulaatio on julkaissut trailerin, jossa pääosassa on pelin uusin ökyalus 890 Jump. Videolla on vahvasti vaikutteita -leffasta.

Peli on kerännyt tähän päivään mennessä yli 234 miljoonaa dollaria rahoitusta ja rekisteröityneitä pelaajia on jo yli 2 miljoonaa. Vuodesta 2011 kehitteillä olleen pelin piti alunperin ilmestyä jo vuonna 2014, mutta viivästyi lukuisten laajennusten paisuessa. Peli on saamassa myös yksinpeliversion Squadron 42, joka toimii samassa peliuniversumissa.

Star Citizen 890 Jump
890 Jump -ökyaluksen varustukseen kuuluu mm. uima-allas ja baari.

Pelin kehittäjä tarjoaa ajoittain myös videopäivityksiä kehityksen edistymisestä. Viimeisimmällä avataan kahden aluksen Aegis Vanguard Harbinger ja Sentinel varustuksia sekä pelaajan inventaariota.

Star Citizenin raakiletta pääsee jo pelaamaan maksamalla n. 50€ pledgemaksun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Avaruusseikkailu Star Citizen ilmaiskokeilussa viikon ajan Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruusseikkailu Star Citizen ilmaiskokeilussa viikon ajan 61

Pitkään tekeillä olleen ja järjettömällä joukkorahoitussummalla rahoitettu avaruusseikkailu on pelattavissa ilmaiseksi viikon verran.

Kehittäjä juhlistaa pelin uusinta 3.5 päivitystä ilmaisella kokeilujaksolla. Päivitys tuo peliin päivitetyn lentotilan, naishahmon, sekä hahmon muokkaustyökalun. Avaruusmatkailijoille on tarjolla tutkittavaksi myös ArcCorp -kaupunkiplaneetta.

Kokeilun ajan pelaajat voivat testata viittä eri alusta ja pääsevät myös käsiksi pelin virallisiin oppitunteihin, jotka varmasti tulevat tarpeen.

Pelin Free Fly -tila on pelattavissa aina toukokuun 8. päivään asti. Voit värväytyä ilmaispelijaksolle täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kunnianhimoisen Star Citizenin tarinamoodi sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Kunnianhimoisen Star Citizenin tarinamoodi sai ensimmäisen trailerinsa 51

Vuodesta 2012 tekeillä olleen kunnianhimoisen avaruusseikkailu moninpeli Star Citizenin yksinpelikampanja Squadron 42 on saanut ensimmäisen trailerinsa.

Videolla nähdään lukuisia Hollywoodista tuttuja naamoja kuten Gary Oldman, Gillian Anderson, Mark Strong, Henry Cavill sekä Mark Hamill.

Gillian Anderson – Squadron 42 -trailerista

Julkkisten ja fiilistelyn lisäksi traileri ei avaa liioin tietoa tulevasta pelistä. Sen julkaisuajankohta on edelleen pimennossa.

Star Citizen on pelintekijä Chris Robertsin (Wing Commander, Freelancer) luotsaaman Cloud Imperium Gamesin kehittämä ja se on rahoitettu pääosin joukkorahoitusten avulla.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi