Jimm’s helpottaa striimaajien elämää uusilla välineillä Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s helpottaa striimaajien elämää uusilla välineillä

Streamplify

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store tuo myyntiin uuden Streamplify -tuotemerkin alla kattavan valikoiman striimaajien video- ja audiovälineistöä.

”Striimauksesta on tullut innostava ja hauska harrastus monille pelaajille ja muille sisällöntuottajille. Osalle tekijöistä striimauksesta on tullut jopa osa- tai kokopäivätyö. Streamplifyn monipuolisella ja laadukkaalla striimausvälineistöllä voimme tarjota hyvät varusteet kenelle tahansa striimaajalle, olipa kyseessä sitten uusi tai kokenut tekijä. Laitteiden käyttöönotto on helppoa ja yhdessä ne muodostavat kokonaisvaltaisen tuoteperheen, joka ei vaadi muuta kuin tietokoneen ja intoa tekemiseen.”

kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ’Wellu’ Nietula.

Streamplify on Jimm’s PC-Storen saksalaisen emoyhtiön, Pro Gamers Groupin, oma tuotemerkki. Streamplifyn valikoima keskittyy nimensä mukaisesti striimaus- eli suoratoistotarvikkeisiin ja kattaa laajan valikoiman aloittelevan striimaajan tarpeisiin suunnattuja tuotteita. Näitä ovat tällä hetkellä striimauskamera, kaksi erilaista mikrofonia, kaksi erilaista kuvausvaloa ja green screen -taustakangas.

Streamplifyn taustalla on kymmeniä vuosia laite- ja pelialalla toimineita veteraaneja, jotka tietävät mitä pelaajat ja muut striimaajat laitteiltaan ja välineistöltään edellyttävät. Tuotevalikoimaa suunniteltaessa on tehty yhteistyötä monenlaisten striimaajien kanssa. Näitä ovat pelaajat, sisällöntuottajat, muusikot ja teknikot sekä video- ja valokuvausammattilaiset, joiden kanssa tuoteperhe on suunniteltu vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin. Streamplifyn tuotteilla Twitchissä, YouTubessa tai vaikkapa Facebookissa onnistuu helposti.

Streamplify CAM

Streamplify CAM on striimauskamera, joka kykenee kirkkaaseen ja tarkkaan täysteräväpiirtoiseen 1080p-videokuvaan 60 kuvan sekuntinopeudella. Kamerassa on täyslasilinssi ja se osaa automaattisesti tarkentaa kuvauskohteeseen sekä vahvistaa ympäröivää valaistusta. Laajakuvalinssin 90 asteen näkökenttä ja 360 astetta kääntyvä jalusta mahdollistavat oikeanlaisen kuvausasennon helposti. Kun kameraa ei käytetä, sen yhdysrakenteisella suojuksella voidaan peittää linssi kokonaan. Kamerassa on Realtek Solutionin yhdysrakenteinen mikrofoni sekä monipuolisesti taittuva kolmijalka, jolla kamera voidaan sijoittaa haluttuun paikkaan.

Streamplify MIC

Streamplify MIC TRIPOD ja Streamplify MIC ARM ovat RGB-valoilla valaistuja ja striimauskäyttöön sopivia mikrofoneja. Mallista riippuen mikrofonin mukana tulee joko kevytrakenteinen kolmijalka tai säädettävä mikrofonivarsi. Niillä mikrofonin voi asettaa sopivaan paikkaan ja asentoon. Mikrofonissa on 48 kilohertsin 16-bittinen näytteenottotaajuus, kätevä mykistystoiminto ja kaksi erilaista käyttötilaa (Podcast- ja pelitila). Mikrofoni tallentaa ääntä kardioidin muotoiselta alueelta, mikä ehkäisee taustamelun kuulumista. Mikrofonissa on myös äänisuodatin, jonka ansiosta ääni taltioituu pehmeämmin ilman äkillisiä poksahduksia ja napsahduksia.

Streamplify LIGHT

Streamplify LIGHT 10 ja Streamplify LIGHT 14 ovat rengasmaisia led-valaisimia, joilla voidaan valaista striimaajan kasvot tasaisesti kameraa varten. Kummassakin mallissa on valittavissa kolme värilämpötilaa ja kymmenen kirkkaustasoa. Molemmissa on mukana kiinnikkeet kameralle ja älypuhelimelle. Lisäksi valaisimissa on tukeva kolmijalka, jolla voidaan säätää lampun korkeutta. Virtaa valaisimet saavat usb-liittimestä.

Pöytä- ja lattiakäyttöön sopivan Streamplify LIGHT 14 -valaisimen halkaisija on 14 tuumaa eli noin 36 senttimetriä. Valaisimen korkeus on säädettävissä 50-170 senttimetriin. Lisäksi valaisimessa on hipaisupainikkeet ja langaton kaukosäädin. Pöytäkäyttöön tarkoitetun Streamplify LIGHT 10 -valaisimen halkaisija on 10 tuumaa eli vajaat 26 senttimetriä. Valaisimen korkeus on säädettävissä 20-25 senttimetriin. Valaisimen hallintapainikkeet ovat yhdysrakenteiset ja osana valaisimen johtoa.

Streamplify SCREEN LIFT

Streamplify SCREEN LIFT on liikuteltava vihreä taustakangas eli green screen hydraulisella nostimella. Tukevarakenteinen kangas on puolitoista metriä leveä ja kaksi metriä korkea. Kankaan jalustassa on lukittavat renkaat, joilla kankaan liikuttaminen sujuu kevyesti. Lukittuina jalusta pysyy tukevasti paikoillaan ja tarjoaa helposti hallittavan taustavärin striimilähetyksiä varten. Käyttöönotto alumiinisesta säilytyskotelosta on nopeaa, sillä kangas on käyttövalmis vain 30 sekunnissa. Kangas on kestävää ja vettä hylkivää materiaalia, joten kangas sopii myös ulkokäyttöön.

Hinta ja saatavuus

Tuotteet ovat saatavilla heti seuraavilla hinnoilla Streamplify CAM 59,90 €, Streamplify MIC TRIPOD 54,90 €, Streamplify MIC ARM 69,90 €, Streamplify LIGHT 10 19,90 €, Streamplify LIGHT 14 69,90 €, Streamplify SCREEN LIFT 139,90 €.

Kommentoi

Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 saa jälleen ilmaista sisältöä

Farming Simulator 22

PAN Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema 22 -maatalouspeli laajentuu ilmaisella AGI Pack -pelipäivityksellä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

AGI on maailman johtava maatalouslaitteiden valmistaja, joka on erikoistunut lannoitteisiin sekä muun muassa siementen ja jyvien käsittelyyn. Näihin kuuluvat myös varastointi ja säilytys, jotka ovatkin tärkeitä tekijöitä maataloustuotteiden saralla. Nyt AGI tulee osaksi jo entuudestaan monipuolista 22 -pelikokemusta omilla tuotteillaan.

AGI Pack -lisäosa sisältää muun muassa ruuvikuljettimia, kuljetushihnoja, jyväsäilöitä ja muita huippuluokan käsittelykoneita maatilan vaativiin tarpeisiin. Lippulaivamallina on AGI STORM FX -käsittelylaite, jonka avulla tilallinen saa suurimot tehokkaasti talteen. Nämä uudenlaiset käsittelyvaiheet tekevät 22 -pelistä entistä yksityiskohtaisemman ja aiempaa kokonaisvaltaisemman kokemuksen.

AGI-merkin myötä mukana ovat alamerkit, kuten Batco ja Westfield, joiden säilötekniikka mahdollistaa ensiluokkaisen tuotannon ja jatkojalostuksen suoraan omalta pellolta.

on saatavilla PlayStation 5, ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että :llä ja :llä. Lisätietoa FSL-liigasta voi lukea täältä.

Kommentoi

Ilmaipelattavan Roller Champions -urheilupelin aloituskausi käynnistyy tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaipelattavan Roller Champions -urheilupelin aloituskausi käynnistyy tänään

Roller Champions

Vauhdikasta virtuaalista kilpaurheilua pelilaitteiden näytöille tarjoileva Roller Champions on uudenlainen urheilupelikokemus, joka yhdistää toisiinsa futuristista pallopeliä, rullaluistelua ja joukkuevetoista taktikointia. Erikoiset ja persoonalliset pelikentät tarjoavat vauhtia ja hurjia tilanteita tavalla, jota ei ole ennen pelikoneilla nähty. Mikä parasta, peli on täysin ilmaiseksi pelattavissa.

Vaikka pelin perusteet on helppo oppia ja säännöt hetkessä sisäistettäviä, todelliseksi mestariksi tuleminen vaatii harjoittelua ja kärsivällisyyttä. Nopea vauhti ja alati muuttuvat tilanteet pitävät huolen siitä, että tekemistä riittää ja haastetaso nousee oppimisen myötä. Oman osansa tähän tuo kiehtova liigarakenne, sillä pelaajat laitetaan vastakkain omantasoisen verkkopeliseuran kanssa. Näin ottelut pysyvät mielenkiintoisina eikä kisaamista tarvitse suorittaa liian helppoa tai turhauttavan vaikeaa kilpakumppania vastaan.

Joukkueet muodostuvat kolmen hengen tiimeistä, jotka pyrkivät pudottamaan pallon vastustajan maalirinkiin. Rullaluistellen tapahtuva liikkuminen on nopeaa, mutta toisaalta vaatii opettelua ja keskittymistä. Myös vihollisten väistely ja taklaaminen kuuluvat asiaan. Lisäksi pelipisteitä saa myös ellipsiratojen kiertämisestä pallo hallussa, mikä kuulostaa helpommalta kuin mitä onkaan.

Pelimenestyksen myötä pelaaja ja tiimi saavat lisää faneja ja seuraajia, jotka myös toimivat valuuttana pelin sisäisessä kaupassa. Pelihahmoja voidaan myös varustella eri peliasuin ja koristein. Myös erilaiset kausikohtaiset hahmopäivitykset ovat tärkeä osa pelin jatkuvaa kehitystä.

Roller Champions tukee myös alustojen välistä ristiinpelaamista, minkä ansiosta kavereiden kanssa on helppo järjestää yhteisiä peli-iltoja pelialustasta riippumatta. Kokonaisuus on kruunattu hauskoilla pikkupeleillä ja harjoittelumahdollisuuksilla.

Pelin aloituskausi käynnistyy tänään 25. toukokuuta ja jatkuu 21. kesäkuuta saakka. Alussa mukana on kolme eri areenaa ja kaksi rajoitetun ajan pelimuotoa. Ainutlaatuisia kosmeettisia hahmopäivityksiä on saatavilla sekä ilmaisen että platinatason keräilylinjan muodossa.

Roller Champions ilmestyy tänään 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle. Peli tukee alustojen välistä ristiinpelaamista ja se julkaistaan myöhemmin myös Nintendo Switch -konsolille sekä Stadia- ja Amazon Luna -pelipalveluille.

Kommentoi