Jimm’s PC-Store ja Conquer Gaming -kilpapelitiimi yhteistyöhön Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store ja Conquer Gaming -kilpapelitiimi yhteistyöhön

Jimm's PC Store x Conquer Gaming

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, ja -kilpapelitiimi ovat aloittaneet yhteistyön.

Yhteistyön alkaessa Conquer Gaming saa heti striimikäyttöönsä Jimm’s-pelitietokoneet ja -pelituolit. Samalla CS:GO- ja striimitiimi varustetaan -pelivarusteilla.

”Jatkamme iloisin mielin kilpapelaamisen mahdollistajana Suomessa tarjoamalla jälleen uudelle yhteistyökumppanille heidän tarvitsemansa työvälineet”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Haluamme, että suomalaiset kilpapelaajat pysyvät maailman kärkikastissa ja että myös uudet lupaukset nousevat esiin. Siksi myös heidän taustajoukkonsa, kuten tärkeässä asemassa olevat striimajat, voivat tehdä työtään kunnon työvälineillä.”

”Hienoa saada niinkin vahva brändi mukaan kuin Jimm’s! On upeaa, että he lähtevät tukemaan meidän striimaajia ja kilpapelaajia”, kommentoi Conquer Gamingin toimitusjohtaja Jyri Karvanen. ”Conquer Gamingissa asiat tehdään aina omalla tyylillä ja täydellä asenteella. Juuri siihen Jimm’s on mahtava kumppani. Tämä uusi yhteistyö tarjoaa Conquerille mahdollisuuden tuottaa entistä enemmän sisältöä eri kanaviin ja samalla voimme yhdessä Jimm’sin kanssa rakentaa kannustavampaa työskentely-ympäristöä niin striimaajille kuin myös pelaajille!”

Conquer Gaming

Conquer Gaming on vuonna 2016 perustettu suomalainen elektronisen urheilun organisaatio. Conquer kilpailee tällä hetkellä kolmessa eri pelissä, joita ovat CS:GO, NHL ja Hearthstone. Lisäksi organisaatiolla on kuusi ammattimaista sisällöntuottajaa, jotka lähettävät pelaamiseen liittyvää sisältöä suorana Twitchiin ja YouTubeen useina päivinä viikossa. Näyttökertoja kertyy vuodessa miljoonia. Conquerin CS:GO-joukkue on tahkonut hyviä tuloksia läpi kuluneen syksyn ja odotamme innolla NHL-joukkueen ensimmäisiä pelejä! Conquer Gaming on myös vihjaillut sosiaalisessa mediassa, että lähiaikoina organisaatioon liittyy ainakin yksi uusi striimaaja.

Jimm’s-pelitietokoneet

Jimm’s –pelitietokoneet ovat avainasemassa kilpapelaamisessa. Pelityypistä riippumatta kilpapelaamisen keskeisintä osaa yhdessä pelaajan kanssa näyttelee pelaamiseen tarkoitettu tietokone. Sen suorituskyky ja toimintavarmuus ovat tärkeässä roolissa mitä tahansa peliä pelatessa. Pienetkin fyysiset viat tai puutteet tietokoneessa voivat vaikuttaa merkittävästi pelissä pärjäämiseen. Kuten kaikessa muussakin kilpaurheilussa, kanssakilpailijoille ei ole varaa antaa etulyöntiasemaa. Jimm’s-pelitietokoneet myydään aina räätälöityinä, joten kukin pelaaja voi valita itselleen parhaat komponentit ja lisälaitteet.

Nitro Concepts

Nitro Concepts –pelituolit on valmistettu ergonomia etusijalla. Niiden miellyttävä selkänoja ja käsinojat ovat isoja ja monipuolisesti säädettäviä. Keinonahkainen pinnoite tuntuu ja näyttää hyvältä. Viisipyöräinen jalusta on tyylikäs ja tukeva. Nitro Conceptsin yli 20 tuolin kattavasta valikoimasta löytyy sopiva kaiken tyyppisille pelaajille. Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi nyt lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana ilman turhia pakkausmateriaaleja.

Endgame Gear

Endgame Gear suhtautuu intohimoisesti pelaamiseen ja tarjoaa kaikille pelaajille mahdollisuuden siirtyä seuraavalle tasolle parhailla mahdollisilla pelivälineillä. Merkittävät pelisaavutukset ovat mahdollisia tekniikan hienovaraisten edistysaskeleiden ja innovatiivisten ominaisuuksien avulla. Oikeat pelivälineet voivat kääntää tappion voitoksi minkä tahansa pelaajan uralla, ja pienet muutokset voivat tuottaa selkeästi parempia tuloksia. Kilpapeliveteraanit ovat olleet mukana kehittämässä Endgame Gear -tuotteita nimenomaan ammattimaisten pelaajien käyttöön kaikissa kilpaympäristöissä. Pelihiirien tyylikäs ja kestävä muotoilu, kaikkien otteiden tuki sekä ainutlaatuisen nopea analoginen tekniikka mahdollistavat jokaisen ammattilaisen keskittymisen tärkeimpään. Endgame Gear varmistaa, että jokaisen pelaajan unelmat voivat toteutua.

Kommentoi

Jimm’s PC-Store tutki pelaajien tuolimieltymyksiä ja julkisti uusia noblechairs-pelituoleja Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store tutki pelaajien tuolimieltymyksiä ja julkisti uusia noblechairs-pelituoleja

Jimm's PC Store x noblechairs

järjesti elokuussa 2021 nettikyselyn, jonka tuloksista voidaan päätellä, että pelaajat arvostavat mainettaan enemmän ergonomiaa. Kaikkiaan kyselyyn tuli 1030 vastausta. Vastaajista hieman alle puolet (45,5 %) omistaa pelituolin ja 42,3 prosenttia toimistotuolin. Muut eli 12,2 prosenttia vastaajista istuu jollakin muulla vähemmän selkeästi määriteltävällä istuimella puujakkarasta muoviseen keittiötuoliin.

Kyselyyn vastanneista peräti 95,7 prosenttia piti tuolin istuinmukavuutta tuolin tärkeimpänä ominaisuutena. Vasta sen jälkeen heitä kiinnostivat tuolin ulkonäkö (1,7 %) ja materiaalivalinnat (2,6 %). Tuolin verhoilua kysyttäessä voiton vei hiuksenhienosti keinonahka 46,8 prosentilla, mutta hyvänä kakkosena tuli kangasverhoilu 45,6 prosentin osuudellaan. Loput 7,6 prosenttia jakautuivat sekalaisten materiaalien kesken tasaisesti.

”Usein kuvitellaan, että pelaajia kiinnostavat ensisijaisesti vilkkuvat valot ja muut ulkoiset seikat, mutta kyselymme perusteella voimme todeta tilanteen olevan aivan toisenlainen”, kommentoi Jimm’s PC-storen tuore toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula. ”Pelaajat istuvat usein etenkin verkko- ja kilpapelaamisen yhteydessä tietokoneen ääressä tuntikausia. Heille istuinmukavuus ja kokonaisvaltainen ergonomia ovat erittäin tärkeitä asioita. Vaikka keinonahka on tuolien verhoilumateriaalina suosiossa, niin kangasmateriaalit hengittävät paremmin ja lisäävät siksi suosiotaan. Pelituolit eivät myöskään ole ainoastaan pelaajien suosiossa, vaan niiden ergonomiaa arvostavat myös monet muut paljon istumatyötä tekevät.”

Noblechairs on julkaissut EPIC-, HERO- ja ICON-tuolisarjoihinsa pitkään odotetut hengittävällä kankaalla päällystetyt TX-pelituolit. Tyylikäs antrasiitinharmaa kangasverhoilu ja fleecevuoraus tekevät tuoleista kestäviä ja mukavia käyttää. Lisäksi likaa hylkivä pintamateriaali on helppo pitää puhtaana.

Tuolien korkeus ja käyttökulma ovat vapaasti säädettävissä. Istuinosien asennot ovat lukittavissa eri kallistuskulmiin. Tuolien jalustojen hydrauliset männät tarjoavat alansa parasta luotettavuutta ja turvallisuutta. Viiden jalustapyörän ansiosta tuolit liikkuvat helposti eri lattiapinnoilla. Tuolien pehmusteet ovat ensiluokkaisia ja päällysteiden viimeistelyt huokuvat arvokkuutta sekä kestävät kulutusta. Kaikki mallistot ovat saatavana kangaspäällysteen lisäksi myös nahkaisella tai keinonahkaisella päällysteellä.

Noblechairs EPIC

EPIC on kuin sporttinen ja mukava valtaistuin sekä pelaamiseen että muuhun tietokoneen käyttöön. Pelituoli tarjoaa miellyttävän istumiskokemuksen ja päällysteiden viimeistely tuo poikkeuksellista tyyliä. Tuolin maksimikantavuus on 120 kilogrammaa.

Noblechairs HERO

HERO on suunniteltu yhteistyössä elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa. HERO-mallisto onkin erityisesti paljon pelaaville suunniteltu pelituoli ja samalla noblecharsin ergonomisin vaihtoehto. HERO-pelituolit ovat muita malleja leveämpiä ja näin sopivat erinomaisesti myös isommille pelaajille. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa.

Noblechairs ICON

ICON edustaa urheiluautojen istuinten tinkimätöntä muotoilua ja tyyliä, joka hakee vertaistaan toimisto- ja pelituolien saralla. Tyylistä huolimatta noblechairs-tuolit kulkevat aina istuinergonomia edellä, sillä miellyttävyys ja oikeanlainen selän tukeminen ovat kaikki kaikessa. ICON-tuolissa onkin erinomainen alaselän tuki, jonka lisäksi tuoli on muotoiltu tukemaan koko vartaloa tasapainoisesti istuimen kaltevuudesta riippumatta. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa.

Pelituolit valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella

Jimm’s PC-Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Hinta ja saatavuus

Noblechairs TX -pelituolit ovat saatavana välittömästi 379-419 euron hintaan.

Kommentoi

Jimm’s PC-Store täyttää 20 vuotta – juhlat huomenna perjantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store täyttää 20 vuotta – juhlat huomenna perjantaina

Jimm's PC-Store

Suomen tietotekniikan verkkokaupan pioneeri täyttää tässä kuussa 20 vuotta ja juhlii sitä työn merkeissä ensi perjantaina.

Erityisesti tietokoneharrastajien ja PC-pelaajien suosikkina tunnettu Jimm’s aloitti taipaleensa vuonna 2001 Salossa tietokoneiden ylikellotuksen ja PC-komponenttien erikoisliikkeenä. Monien värikkäiden vaiheiden jälkeen yrityksestä on tullut tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, joka tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja teknisestä osaamisestaan.

”Viime vuonna saavuttamamme tuloksellinen yli 57 miljoonan liikevaihto ja 54 hengen henkilökunta kertoo omaa kieltään kehityksestämme, johon olemme päässeet valitsemallamme tiellä”, sanoo Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Teemme edelleen työtämme pilke silmäkulmassa ja olemme ylpeitä nörttimaineestamme tietokoneharrastajien keskuudessa. Nöyrät kiitokset asiakkaillemme ja henkilökunnallemme!”

Uusia asiakaskokemuksia tietokoneiden hankkijoille

Jimm’s on aiemminkin panostanut merkittävästi asiakaskokemukseen, onpa sitten kyseessä ollut asiakaspalvelu, toimitustavat tai teknisten haasteiden ratkaiseminen. Hyvä esimerkki aiemmista kehityshankkeista on paljon aikaa ja vaivaa vaativien pelituolien toimittaminen asiakkaille koottuna kotiovelle.

Johtavana räätälöityjen tietokoneiden valmistajana Jimm’s on pitkään kehittänyt uudenlaista paketointia, joka tarjoaa uudenlaisen asiakaskokemuksen tietokoneen saapuessa kotiin. Nyt tämä kehitystyö on valmis ja jokainen Jimm’s-tietokone toimitetaan uudessa laatikossa, josta laite on helppo ottaa käyttöön. Laatikossa on mukana kaikki tarvittava ohjeista tarvikkeisiin. Mukana on myös kätevä Jimm’s-kangaskassi, jolla voi suojata tietokoneensa ja kantaa sen helposti vaikkapa pelitapahtumiin.

”Halusimme asiakkaan kokevan ensimmäisen Vau-elämyksen jo tietokoneen saapuessa kotiin ja siksi kehitimme täysin uudenlaisen paketoinnin tietokoneillemme”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Paketti on helppo purkaa ja haluttaessa myös kierrättää. Vaihtoehtoisesti sitä voi käyttää vaikkapa tukevana apupöytänä, kun tietokoneen on ottanut käyttöön.”

Striimivalvojaiset synttäriteemalla

Jimm’s juhlii 20-vuotista historiaansa ensi perjantaina perinteisillä striimivalvojaisillaan. Suora lähetys Jimm’s PC-storen päämajasta alkaa 23.4.2021 klo 18.00 täällä. Illan aikana on luvassa paljon hyviä keskusteluja Jimm’sin henkilökunnan vetämänä. Mukana on myös vierailevia tähtiä etenkin Suomen esports-piireistä. Illan aikana julkistetaan lisää myös 20-vuotistarjouksia, joita on ollut tarjolla jo viime viikosta lähtien täällä.

Kommentoi