Jimm’s PC-Store tutki pelaajien tuolimieltymyksiä ja julkisti uusia noblechairs-pelituoleja Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store tutki pelaajien tuolimieltymyksiä ja julkisti uusia noblechairs-pelituoleja

Jimm's PC Store x noblechairs

järjesti elokuussa 2021 nettikyselyn, jonka tuloksista voidaan päätellä, että pelaajat arvostavat mainettaan enemmän ergonomiaa. Kaikkiaan kyselyyn tuli 1030 vastausta. Vastaajista hieman alle puolet (45,5 %) omistaa pelituolin ja 42,3 prosenttia toimistotuolin. Muut eli 12,2 prosenttia vastaajista istuu jollakin muulla vähemmän selkeästi määriteltävällä istuimella puujakkarasta muoviseen keittiötuoliin.

Kyselyyn vastanneista peräti 95,7 prosenttia piti tuolin istuinmukavuutta tuolin tärkeimpänä ominaisuutena. Vasta sen jälkeen heitä kiinnostivat tuolin ulkonäkö (1,7 %) ja materiaalivalinnat (2,6 %). Tuolin verhoilua kysyttäessä voiton vei hiuksenhienosti keinonahka 46,8 prosentilla, mutta hyvänä kakkosena tuli kangasverhoilu 45,6 prosentin osuudellaan. Loput 7,6 prosenttia jakautuivat sekalaisten materiaalien kesken tasaisesti.

”Usein kuvitellaan, että pelaajia kiinnostavat ensisijaisesti vilkkuvat valot ja muut ulkoiset seikat, mutta kyselymme perusteella voimme todeta tilanteen olevan aivan toisenlainen”, kommentoi Jimm’s -storen tuore toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula. ”Pelaajat istuvat usein etenkin verkko- ja kilpapelaamisen yhteydessä tietokoneen ääressä tuntikausia. Heille istuinmukavuus ja kokonaisvaltainen ergonomia ovat erittäin tärkeitä asioita. Vaikka keinonahka on tuolien verhoilumateriaalina suosiossa, niin kangasmateriaalit hengittävät paremmin ja lisäävät siksi suosiotaan. Pelituolit eivät myöskään ole ainoastaan pelaajien suosiossa, vaan niiden ergonomiaa arvostavat myös monet muut paljon istumatyötä tekevät.”

Noblechairs on julkaissut EPIC-, HERO- ja ICON-tuolisarjoihinsa pitkään odotetut hengittävällä kankaalla päällystetyt TX-pelituolit. Tyylikäs antrasiitinharmaa kangasverhoilu ja fleecevuoraus tekevät tuoleista kestäviä ja mukavia käyttää. Lisäksi likaa hylkivä pintamateriaali on helppo pitää puhtaana.

Tuolien korkeus ja käyttökulma ovat vapaasti säädettävissä. Istuinosien asennot ovat lukittavissa eri kallistuskulmiin. Tuolien jalustojen hydrauliset männät tarjoavat alansa parasta luotettavuutta ja turvallisuutta. Viiden jalustapyörän ansiosta tuolit liikkuvat helposti eri lattiapinnoilla. Tuolien pehmusteet ovat ensiluokkaisia ja päällysteiden viimeistelyt huokuvat arvokkuutta sekä kestävät kulutusta. Kaikki mallistot ovat saatavana kangaspäällysteen lisäksi myös nahkaisella tai keinonahkaisella päällysteellä.

Noblechairs

on kuin sporttinen ja mukava valtaistuin sekä pelaamiseen että muuhun tietokoneen käyttöön. Pelituoli tarjoaa miellyttävän istumiskokemuksen ja päällysteiden viimeistely tuo poikkeuksellista tyyliä. Tuolin maksimikantavuus on 120 kilogrammaa.

Noblechairs HERO

HERO on suunniteltu yhteistyössä elektronisen urheilun ammattilaisten kanssa. HERO-mallisto onkin erityisesti paljon pelaaville suunniteltu pelituoli ja samalla noblecharsin ergonomisin vaihtoehto. HERO-pelituolit ovat muita malleja leveämpiä ja näin sopivat erinomaisesti myös isommille pelaajille. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa.

Noblechairs ICON

ICON edustaa urheiluautojen istuinten tinkimätöntä muotoilua ja tyyliä, joka hakee vertaistaan toimisto- ja pelituolien saralla. Tyylistä huolimatta noblechairs-tuolit kulkevat aina istuinergonomia edellä, sillä miellyttävyys ja oikeanlainen selän tukeminen ovat kaikki kaikessa. ICON-tuolissa onkin erinomainen alaselän tuki, jonka lisäksi tuoli on muotoiltu tukemaan koko vartaloa tasapainoisesti istuimen kaltevuudesta riippumatta. Tuolin maksimikantavuus on peräti 150 kilogrammaa.

Pelituolit valmiiksi koottuna ja kotiinkuljetuksella

Jimm’s -Storesta pelituolinsa hankkiva voi lisätä tilaukseensa sekä pelituolin kokoamisen että kotiinkuljetuksen omina palveluinaan. Nämä 46 ja 12,50 euron lisäpalvelut mahdollistavat valmiiksi kootun pelituolin saapumisen kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimituksen yhteydessä vastaanottajalle ei jää hoidettavakseen edes turhia pakkausmateriaaleja, vaan nekin viedään pois asiakkaan puolesta.

Hinta ja saatavuus

Noblechairs TX -pelituolit ovat saatavana välittömästi 379-419 euron hintaan.

Kommentoi

Jimm’s PC-Store julkisti ensimmäisen nestejäähdytteisen tietokonemallistonsa Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store julkisti ensimmäisen nestejäähdytteisen tietokonemallistonsa

Jimm's PC Store x noblechairs

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s -Store julkisti kolme nestejäähdytteistä tietokonetta, joiden ylikellotusominaisuudet ovat verrattomat.

”Olemme jo vuosia tehneet räätälöityjä nestejäähdytteisiä tietokoneita ja tarjonneet monipuolisen valikoiman jäähdytystarvikkeita. Emme ole aiemmin tehneet omaa nestejäähdytteistä tietokonemallistoa, mutta nyt koemme ajan olevan oikea sellaiselle. Nestejäähdytteisten tietokoneiden kysyntä on lisääntynyt eikä läheskään kaikki sellaista haluavat kaipaa tietokoneen rakentamiseen liittyvää vaivaa ja epävarmuutta toimivuudesta. Tarjoamme osaamisellemme myös takuun, joten epävarmuustekijöitä ei enää ole!”

kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Veli ”Wellu” Nietula.

Jimm’s Liquid Builds – Big Chungus V2

Jimm’s Liquid Builds – Big Chungus V2 on uuden malliston lippulaiva, josta ei teho lopu kesken. Huikean tehokas jopa 4,9 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava Ryzen 9 5950X -suoritin on erinomainen kumppani upeaa kuvanlaatua tarjoavalle AMD RX 6900 XT -näytönohjaimelle. Huipputehokkuuden sivutuotteena muodostuva lämpö viilennetään tehokkaasti näyttävällä Jimm’sin suunnittelemalla nestejäähdytysjärjestelmällä, jossa on hyödynnetty EK Water Blocksin erillisosia. Lisää jäähdytystä tarjoavat tietokoneen lasisen etupaneelin takana olevat tuulettimet, jotka tuovat kokonaisuuteen myös lisää värikkyyttä ja tyyliä.

Tehopakkaus on rakennettu todella näyttävään ja kooltaan massiiviseen Big Chungus UNIT -koteloon. Erittäin tilava ja näyttävän esillepanon mahdollistava viistokotelo koostuu enimmäkseen karkaistusta lasista. Se tarjoaa esteettömän näkymän tietokoneen komponentteihin ja niiden nestejäähdytykseen. Kotelon molemmat sivut, etupaneeli ja jopa katto ovat hillitysti tummennettua lasia. Kokonaan mustaksi jauhemaalattu teräsrunko pitää kokonaisuuden vankkana ja vakaana.

Jimm’s Liquid Builds – Deep Space

Jimm’s Liquid Builds – Deep Space on malliston tehokas järkikone, joka on paketoitu tyylikkääseen E-ATX-tornikoteloon. Etupaneeli ja vasen kylki ovat karkaistua lasia, josta näkee läpi Jimm’sin upeasti suunnitteleman nestejäähdytysjärjestelmän. Erittäin tehokas jopa 4,8 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava Ryzen 9 5900X -suoritin ja supertehokas 3080 Ti - takaavat pelaajille ja muille raskaita sovelluksia pyörittäville tehotyökalun vuosiksi eteenpäin.

Jimm’s Liquid Builds – Mini Ocean

Jimm’s Liquid Builds – Mini Ocean on pieni ja pippurinen lähes kuution muotoinen tehokone, joka on mitoitettu Mini-ITX-koteloon. Etupaneeli ja vasen kylki ovat karkaistua lasia, josta näkee läpi Jimm’sin upeasti suunnitteleman nestejäähdytysjärjestelmän. Tehokas jopa 4,7 gigahertsin kellotaajuuteen ylikellotettava Ryzen 7 5800X -suoritin ja tehokas 3070 - tekevät pelaamisesta entistä nautittavampaa.

Uusi paketointi helpottaa tietokoneen käyttöönottoa

Jimm’s uusi tietokoneidensa paketoinnin viime keväänä. Uudenlainen paketointi helpottaa tietokoneen käyttöönottoa, koska samassa paketissa on mukana kaikki tarvittava ohjeista tarvikkeisiin. Mukana on myös kätevä Jimm’s-kangaskassi, jolla voi suojata tietokoneensa ja kantaa sen helposti vaikkapa pelitapahtumiin.

Hinta ja saatavuus

Jimm’s Liquid Builds – Big Chungus V2, Jimm’s Liquid Builds – Deep Space ja Jimm’s Liquid Builds – Mini Ocean ovat saatavana välittömästi 6 999, 6 699 ja 4 799 euron hintaan. Jimm’s-tietokoneet myydään aina räätälöityinä. Keskusyksikön ympärille voi erikseen hankkia minkä tahansa näppäimistön, hiiren, näytön ja muut lisälaitteet.

Kommentoi

Jimm’s PC-Store täyttää 20 vuotta – juhlat huomenna perjantaina Kommentit pois päältä artikkelissa Jimm’s PC-Store täyttää 20 vuotta – juhlat huomenna perjantaina

Jimm's PC-Store

Suomen tietotekniikan verkkokaupan pioneeri Jimm’s PC-Store täyttää tässä kuussa 20 vuotta ja juhlii sitä työn merkeissä ensi perjantaina.

Erityisesti tietokoneharrastajien ja PC-pelaajien suosikkina tunnettu Jimm’s aloitti taipaleensa vuonna 2001 Salossa tietokoneiden ylikellotuksen ja PC-komponenttien erikoisliikkeenä. Monien värikkäiden vaiheiden jälkeen yrityksestä on tullut tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, joka tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja teknisestä osaamisestaan.

”Viime vuonna saavuttamamme tuloksellinen yli 57 miljoonan liikevaihto ja 54 hengen henkilökunta kertoo omaa kieltään kehityksestämme, johon olemme päässeet valitsemallamme tiellä”, sanoo Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Teemme edelleen työtämme pilke silmäkulmassa ja olemme ylpeitä nörttimaineestamme tietokoneharrastajien keskuudessa. Nöyrät kiitokset asiakkaillemme ja henkilökunnallemme!”

Uusia asiakaskokemuksia tietokoneiden hankkijoille

Jimm’s on aiemminkin panostanut merkittävästi asiakaskokemukseen, onpa sitten kyseessä ollut asiakaspalvelu, toimitustavat tai teknisten haasteiden ratkaiseminen. Hyvä esimerkki aiemmista kehityshankkeista on paljon aikaa ja vaivaa vaativien pelituolien toimittaminen asiakkaille koottuna kotiovelle.

Johtavana räätälöityjen tietokoneiden valmistajana Jimm’s on pitkään kehittänyt uudenlaista paketointia, joka tarjoaa uudenlaisen asiakaskokemuksen tietokoneen saapuessa kotiin. Nyt tämä kehitystyö on valmis ja jokainen Jimm’s-tietokone toimitetaan uudessa laatikossa, josta laite on helppo ottaa käyttöön. Laatikossa on mukana kaikki tarvittava ohjeista tarvikkeisiin. Mukana on myös kätevä Jimm’s-kangaskassi, jolla voi suojata tietokoneensa ja kantaa sen helposti vaikkapa pelitapahtumiin.

”Halusimme asiakkaan kokevan ensimmäisen Vau-elämyksen jo tietokoneen saapuessa kotiin ja siksi kehitimme täysin uudenlaisen paketoinnin tietokoneillemme”, kommentoi Jimm’s PC-storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Paketti on helppo purkaa ja haluttaessa myös kierrättää. Vaihtoehtoisesti sitä voi käyttää vaikkapa tukevana apupöytänä, kun tietokoneen on ottanut käyttöön.”

Striimivalvojaiset synttäriteemalla

Jimm’s juhlii 20-vuotista historiaansa ensi perjantaina perinteisillä striimivalvojaisillaan. Suora lähetys Jimm’s PC-storen päämajasta alkaa 23.4.2021 klo 18.00 täällä. Illan aikana on luvassa paljon hyviä keskusteluja Jimm’sin henkilökunnan vetämänä. Mukana on myös vierailevia tähtiä etenkin Suomen esports-piireistä. Illan aikana julkistetaan lisää myös 20-vuotistarjouksia, joita on ollut tarjolla jo viime viikosta lähtien täällä.

Kommentoi