John Romeron epävirallinen Doom-episodi Sigil on nyt ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa John Romeron epävirallinen Doom-episodi Sigil on nyt ladattavissa ilmaiseksi

John Romeron uusi epävirallinen Doom-episodi on vihdoin täällä ja ladattavissa ilmaiseksi. Sigil tuo alkuperäiseen peliin 18 yksin- ja moninpelitasoa.

Romero julkisti Sigilin alunperin viime joulukuussa Doomin 25-vuotismerkkipäivänä ja lupasin pelin ilmestyvän helmikuussa. Peli oli kyllä valmis, mutta sen rajoitettu fyysinen painos Limited Run Gamesin kanssa viivästytti julkaisua.

on ladattavissa ilmaiseksi Romeron kotisivuilta. Peli on kuitenkin megawad-formaatissa, joka vaatii alkuperäisen vuoden 1993 Doom-pelin toimiakseen. Mikäli kyseistä peliä ei kokoelmista löydy, sen voi hankkia suhteellisen edulliseen hintaan Steamistä, Humble Storesta tai GOGista. Pelistä on saatavilla myös versio Bucketheadin ääniraidalla, jonka voi poistaa tietenkin 6,66€ hintaan.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi