John Romeron epävirallinen Doom-episodi Sigil on nyt ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa John Romeron epävirallinen Doom-episodi Sigil on nyt ladattavissa ilmaiseksi

John Romeron uusi epävirallinen Doom-episodi Sigil on vihdoin täällä ja ladattavissa ilmaiseksi. Sigil tuo alkuperäiseen peliin 18 yksin- ja moninpelitasoa.

Romero julkisti Sigilin alunperin viime joulukuussa Doomin 25-vuotismerkkipäivänä ja lupasin pelin ilmestyvän helmikuussa. Peli oli kyllä valmis, mutta sen rajoitettu fyysinen painos Limited Run Gamesin kanssa viivästytti julkaisua.

Sigil on ladattavissa ilmaiseksi Romeron kotisivuilta. Peli on kuitenkin megawad-formaatissa, joka vaatii alkuperäisen vuoden 1993 Doom-pelin toimiakseen. Mikäli kyseistä peliä ei kokoelmista löydy, sen voi hankkia suhteellisen edulliseen hintaan Steamistä, Humble Storesta tai GOGista. Pelistä on saatavilla myös versio Bucketheadin ääniraidalla, jonka voi poistaa tietenkin 6,66€ hintaan.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että -tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. VFR, After ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen VR-lasit kuten HTC Vive, tai Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi