Jotun, Prey ja Redout ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Jotun, Prey ja Redout ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

jakaa tällä viikolla kolmea peliä: viikinkiseikkailu , scifiräiskintä sekä futuristinen ajopeli .

Jotun: Valhalla Edition

Vuonna 2015 ilmestyneen pelin on kehittänyt ja julkaissut indiefirma Thunder Lotus Games. Pelissä yhdistyvät käsinpiirretty grafiikka, norjalainen mytologia, toiminta sekä seikkailu. Päähahmo on Thora, kunniattoman kuoleman kohdannut viikinki, jonka täytyy todistaa itsensä päästäkseen Valhallaan.

Prey

Prey on puolestaan vuonna 2017 ilmestynyt mainio scifiräiskintä, joka sijoittuu vuoteen 2032 ja siinä seikkaillaan kuuta kiertävällä Talos I -avaruusasemalla. Olet osa kokeilua, jonka tarkoituksena on muuttaa ihmiskuntaa lopullisesti, mutta asiat menevät tietenkin pieleen.

Redfall

Redfall on futuristinen ajopeli, joka ammentaa peleistä kuten Wipeout, Rollcage sekä F-Zero. Peli ilmestyi alunperin PC:lle vuonna 2016.

Kommentoi

Haamuhippaa tarjolla ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Haamuhippaa tarjolla ilmaiseksi PC:lle

Midnight Ghost Hunt

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi -peliä. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Peli on kaoottinen piiloleikki, jossa haamut ja haamujen metsästäjät ottaa mittaa toisistaan. Haamut voivat riivata erilaisia objekteja ja yrittää selviytyä, kun taas metsästäjät yrittävät etsiä ja tuhota haamuja ennen kuin niistä tulee liian voimakkaita.

Midnight Ghost Hunt on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi

Fallout: New Vegas ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout: New Vegas ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Fallout: New Vegas

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi :lle äärimmäisen suosittua ja arvostettua post-apokalyptistä roolipeliä .

Alunperin vuonna 2010 ilmestyneessä pelissä pelaajat löytävät itsensä kuriirin roolista post-apokalyptiseltä Mojaven autiomaalta. Peli vie matkalle selviytymisen, koston sekä poliittisen kieroilun syövereihin.

Ultimate Edition sisältää peruspelin lisäksi kaikki peliin julkaistut lisäsisällöt. Mukana on uusia kohteita, haasteita sekä sivujuonia.

Voit ladata Fallout: New Vegas -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina ensi viikon torstaihin asti.

Kommentoi