Jotun, Prey ja Redout ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Jotun, Prey ja Redout ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Store jakaa tällä viikolla kolmea peliä: viikinkiseikkailu Jotun, scifiräiskintä sekä futuristinen ajopeli Redout.

Vuonna 2015 ilmestyneen pelin on kehittänyt ja julkaissut indiefirma Games. Pelissä yhdistyvät käsinpiirretty grafiikka, norjalainen mytologia, toiminta sekä seikkailu. Päähahmo on Thora, kunniattoman kuoleman kohdannut viikinki, jonka täytyy todistaa itsensä päästäkseen Valhallaan.

on puolestaan vuonna 2017 ilmestynyt mainio scifiräiskintä, joka sijoittuu vuoteen 2032 ja siinä seikkaillaan kuuta kiertävällä Talos I -avaruusasemalla. Olet osa kokeilua, jonka tarkoituksena on muuttaa ihmiskuntaa lopullisesti, mutta asiat menevät tietenkin pieleen.

on futuristinen ajopeli, joka ammentaa peleistä kuten Wipeout, Rollcage sekä F-Zero. Peli ilmestyi alunperin :lle vuonna 2016.

Kommentoi

Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle Kommentit pois päältä artikkelissa Futuristinen Redout -ajopeli viivästyy kesäkuulle

Redout 2

on ilmoittanut viivästyttävänäsä nopeatempoisen ja futuristisen Redout 2 -ajopelin julkaisua kesäkuun 16. päivälle. Pelin piti alunperin ilmestyä konsoleille ja :lle tällä viikolla toukokuun 26. päivä.

Kehittäjä ilmoitti aiheesta Twitter -viestissään, jossa se kertoo tarvitsevansa lisäaikaa pelin viimeistelemiselle.

Peli on jatkoa alunperin vuonna 2016 ilmestyneelle Redout -pelille ja jatko-osassa on 36 rataa. Ajaa voi niin yksin kampanjatilassa tai verkossa 12 pelaajan kisoissa ja eri pelitiloissa kuten Arena Races, Time Attacks, Last Man Standing sekä Boss Races.

Valittavana on 12 erilaista ajoneuvon pohjaa joihin voi valita rakettimoottorit, vakaimet, peräsimet, magneetit, välijäähdyttimet, siivet sekä spoilerit.

ilmestyy kesäkuun 16. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä :lle Games Storen ja Steamin kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

Bethesda ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

Starfield on Bethesdan kovasti odotettu ”Skyrim avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

Starfield ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Xbox Series X ja S -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi