Joulukuun PS Plus -pelit selvillä – Titanfall 2 ja Monster Energy Supercross Kommentit pois päältä artikkelissa Joulukuun PS Plus -pelit selvillä – Titanfall 2 ja Monster Energy Supercross

Titanfall 2

On taas se aika kuukaudesta kun ensi kuun PS Plus -pelit paljastetaan. Tällä kertaa scifiräiskintä sekä motocross-peli Monster Energy Supercross.

on supersuosittu scifiräiskintä Entertainmentilta, jonka käsialaa on myös samaan peliuniversumiin sijoittuva sekä hiljattain ilmestynyt Star Wars Jedi: Fallen Order. Palkitun peli tarjoilee loistavan yksinpelikampanjan ja nopeatempoista moninpeliä. Tämä peli kannattaa ehdottomasti napata talteen mikäli et sitä vielä omista.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame on puolestaan vuonna 2017 ilmestynyt motocross-peli, joka vie pelaajat aidoille kisaradoille. Peli sisältää myös oikeita kuskeja 250SX ja 450SX sarjasta. Voit myös luoda omia ratoja ja muovata kulkuneuvosi haluamaasi kuntoon virallisten härpäkkäiden avulla.

Pelit tulevat ladattavaksi Playstation 4 -konsolin PS Plus -tilaajille ensi viikon tiistaina eli joulukuun 3. päivä. Muista siihen mennessä napata talteen tämän kuun pelit Nioh ja Outlast 2!

Kommentoi

FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 23 -pelistä saatiin uusi syväluotaava traileri

FIFA 23

julkaisee uuden FIFA 23 -jalkapallopelinsä syyskuun 30. päivä. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi syväluotaava esittelyvideo, joka pureutuu mm. Momentsiin, pelaajakemioihin, ristiinpelaamiseen, muokattavuuteen sekä Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin. Voit katsoa trailerin alta.

Pelissä realismia on paranneltu mm. stadionin sisä- ja ulkokuvissa, kentän kulumisessa, parannelluissa uusinnoissa sekä tarkemmin mallinnetussa yleisössä.

Pelissä on myös uusi syväterävyyskamerakulma, joka tuo pelikokemuksen lähemmäksi jalkapallolähetystä. Mukana on myös ensimmäistä kertaa naispuolisia toimihenkilöitä. FIFA Trainerin ulkoasua on myös päivitetty nykyaikaisemmaksi.

Teknologialtaan pelissä on paranneltu HyperMotion 2 -teknologia sekä pelissä on myös hyödynnetty koneoppimista. Hypermotion -teknologia nähtiin ensimmäisen kerran edellisessä FIFA 22 -pelissä ja siinä oikeiden pelaajien liikkeitä on taltioitu aidomman näköisten animaatioiden saavuttamiseen. Koneoppimista puolestaan käytetään sopivien animaatioiden yhdistelemiseen.

Lisäksi pelissä tulee olemaan uusia taitoliikkeitä kuten vasemman jalan liikkeitä, Mbappen harhautusvetoja sekä muita nimikkoliikkeitä suosituilta pelaajilta.

FIFA 23 ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle syyskuun 30. päivä.

Kommentoi

Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Saints Row -rebootista saatiin uusi pelivideo

Saints Row

Saints Row -pelisarjan rebootti ilmestyy elokuun 23. päivä ja nyt tulevasta pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Tulevassa pelissä voit muokata lähes kaikkea aina pelihahmon hampaista syntymämerkkeihin sekä prosteettisista jaloista aina emojeihin joilla hahmojen sukupuolielimet peitetään. Pelissä voi muokata myös vahvasti aseita ja ajoneuvoja.

Alkuperäinen peli ilmestyi vuonna 2006 ja se sai jatkoa kolmen pelin verran, joista viimeisin ilmestyi vuonna 2013. Saints Row: The Third puolestaan sai uusinnon PS4, One ja PC -alustoille viime vuonna.

ilmestyy PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle elokuun 23. päivä 2022.

Kommentoi