Joulukuun PS Plus -pelit selvillä – Titanfall 2 ja Monster Energy Supercross Kommentit pois päältä artikkelissa Joulukuun PS Plus -pelit selvillä – Titanfall 2 ja Monster Energy Supercross

Titanfall 2

On taas se aika kuukaudesta kun ensi kuun -pelit paljastetaan. Tällä kertaa scifiräiskintä sekä motocross-peli .

Titanfall 2

Titanfall 2 on supersuosittu scifiräiskintä Respawn Entertainmentilta, jonka käsialaa on myös samaan peliuniversumiin sijoittuva sekä hiljattain ilmestynyt . Palkitun peli tarjoilee loistavan yksinpelikampanjan ja nopeatempoista moninpeliä. Tämä peli kannattaa ehdottomasti napata talteen mikäli et sitä vielä omista.

Monster Energy Supercross

Monster Energy Supercross – The Official Videogame on puolestaan vuonna 2017 ilmestynyt motocross-peli, joka vie pelaajat aidoille kisaradoille. Peli sisältää myös oikeita kuskeja 250SX ja 450SX sarjasta. Voit myös luoda omia ratoja ja muovata kulkuneuvosi haluamaasi kuntoon virallisten härpäkkäiden avulla.

Pelit tulevat ladattavaksi -konsolin PS Plus -tilaajille ensi viikon tiistaina eli joulukuun 3. päivä. Muista siihen mennessä napata talteen tämän kuun pelit Nioh ja Outlast 2!

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.

Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – Nintendo Switchille Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – Nintendo Switchille

Vampire: The Masquerade – Swansong

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema tuo suositun World of Darkness -pelimaailman vampyyrit myös Nintendo Switchille.

World of Darkness -pelimaailmaan perustuva ja siihen sijoittuva Vampire: The Masquerade -roolipeli on tarinavetoinen kokemus maailmasta vampyyrihahmojen silmin. Aiemmin PlayStation- ja Xbox-pelikonsoleille julkaistu roolipeli tarjoaa perinteisten pöytäpelien tapaan pelaajille erilaisia etenemisvaihtoehtoja. Siinä missä yksi pelaaja valitsee tavakseen suoraviivaisen toiminnan, toiselle vaihtoehtona saattaa olla juonittelevampi ja vaivihkaisempi lähestymistapa.

Jännitystä, toimintaa ja draamaa toisiinsa yhdistävä pelattavuus muodostaa kiehtovan kokonaisuuden erilaisten vampyyrihahmojen kautta koettuna. Lisäksi peli tuo keskiöön Bostonin suurkaupungin erilaisine ryhmittymineen, joista jokaisella on roolinsa vampyyrien edustamassa elämäntyylissä.

Pelaajan ohjattavana on kolme erilaista vampyyria, joista jokaisella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kaikkia kuitenkin yhdistää verenhimo ja sen kurissa pitäminen. Kiehtovaan juonitteluiden verkkoon ja valtataisteluiden vyyhtiin joutuminen tekeekin tästä roolipelistä ainutlaatuisen kokemuksen.

Vampire: The Masquerade – Swansong on nyt saatavana Nintendo , , , ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille ja :lle Epic Games Storen kautta.