Joulukuun PS Plus -pelit selvillä – Titanfall 2 ja Monster Energy Supercross Kommentit pois päältä artikkelissa Joulukuun PS Plus -pelit selvillä – Titanfall 2 ja Monster Energy Supercross

Titanfall 2

On taas se aika kuukaudesta kun ensi kuun PS Plus -pelit paljastetaan. Tällä kertaa scifiräiskintä sekä motocross-peli Monster Energy Supercross.

on supersuosittu scifiräiskintä Respawn Entertainmentilta, jonka käsialaa on myös samaan peliuniversumiin sijoittuva Apex Legends sekä hiljattain ilmestynyt Jedi: Fallen Order. Palkitun peli tarjoilee loistavan yksinpelikampanjan ja nopeatempoista moninpeliä. Tämä peli kannattaa ehdottomasti napata talteen mikäli et sitä vielä omista.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame on puolestaan vuonna 2017 ilmestynyt motocross-peli, joka vie pelaajat aidoille kisaradoille. Peli sisältää myös oikeita kuskeja 250SX ja 450SX sarjasta. Voit myös luoda omia ratoja ja muovata kulkuneuvosi haluamaasi kuntoon virallisten härpäkkäiden avulla.

Pelit tulevat ladattavaksi 4 -konsolin PS Plus -tilaajille ensi viikon tiistaina eli joulukuun 3. päivä. Muista siihen mennessä napata talteen tämän kuun pelit ja 2!

Kommentoi

Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Idris Elba saapuu Cyberpunk 2077 -peliin – katso uusi traileri

Cyberpunk 2077

on julkaissut Game Awards -tapahtuman yhteydessä uuden trailerin tulevasta Cyberpunk 2077 -pelin Phantom Liberty -lisäosasta.

Trailerilla nähdään uusi lisäys pelin näyttelijäkaartiin ja se on Idris Elba, joka tunnetaan mm. Luther sarjasta ja Fast and Furious sekä The elokuvista.

Elba nähdään Solomon Reedin roolissa, joka on ainoa henkilö johon pelaajat voivat luottaa mahdottomalta tuntuvan vakoojatehtävän yhteydessä.

Phantom Liberty -lisäosa ilmestyy ensi vuoden puolella Cyberpunk 2077 -peliin. Peli on saatavilla PC:lle sekä ja Xbox -konsoleille

Kommentoi

Farming Simulator 22 -maataloussimulaatio laajenee toisen pelivuoden myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 -maataloussimulaatio laajenee toisen pelivuoden myötä

Farming Simulator 22

Finlandin jakeleman ja GIANTS Softwaren julkaiseman Farming Simulator 22 -maatalouspelin toisen pelivuoden kausipassi lupaa lisää tekemistä alehintaan.

Farming Simulator 22 on pelisarjansa upein ja monipuolisin julkaisu. Sen ensimmäinen pelivuosi sisälsi runsaasti tekemistä paitsi emopelissä, myös kiehtovissa lisäosissa. Pelin toinen vuosi sisältää runsaasti kiinnostavaa tekemistä. Laajennusten tiekartta kattaa neljä lisäosapakettia sekä yhden isomman pelilaajennuksen.

Paketeista ensimmäinen julkaistaan alkuvuodesta 2023. Sen jälkeen osat kaksi ja kolme julkaistaan vuoden keskivaiheilla. Neljäs lisäosapaketti sekä isompi pelilaajennus tuodaan saataville loppuvuodesta. Aktiivipelaajille ja pelin faneille onkin järkevintä ostaa toisen pelivuoden kausikortti, joka sisältää kaikki vuoden aikana julkaistavat laajennukset ja lisäosat yhdellä hinnalla. Lisäksi kausikortin ostajat saavat bonuksena järeän ja tehokkaan BM-Volvo LM 845 -työkoneen.

Lisäosia on myös mahdollista hankkia erikseen. Kausikortin ostaja kuitenkin säästää hinnassa noin 30 prosenttia yksittäisten lisäosien ostajiin verrattuna.

Farming Simulator 22 Platinum Edition ja Farming Simulator 22 on saatavilla 5, Series X ja S, 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä.

Kommentoi