Jumanji: The Video Game päivittyi PlayStation 5 -konsolille Kommentit pois päältä artikkelissa Jumanji: The Video Game päivittyi PlayStation 5 -konsolille

Jumanji: The Video Game

Outright Games on päivittänyt Jumanji: The Video Game -pelin PlayStation 5 -konsolille.

Päivitys tuo peliin tuen 4K-resoluutiolle, 120 fps:n ruudunpäivitysnopeudelle sekä :lle.

Peli perustuu viimeisimpiin Jumanji -elokuviin joiden pääosassa nähdään sekä Dwayne ”The Rock” Johnson. Pelissä pelaajat metsästävät jalokivia pelastaakseen fantasiamaailman. Pelata voi joko yksin tai neljän pelaajan voimin.

Jumanji: The Video Game on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, ja Switch -konsoleille sekä PC:lle. PlayStation 5 -version päivitys on ilmainen pelin jo :lle omistaville.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Fire, sekä Atari VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Halo Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi