Juuri julkaistu Welcome to ParadiZe tarjoaa hiukan erilaisen lähestymistavan zombeihin Kommentit pois päältä artikkelissa Juuri julkaistu Welcome to ParadiZe tarjoaa hiukan erilaisen lähestymistavan zombeihin

Welcome To Paradize


PAN Visionin jakama ja NACONin julkaisema avoimen maailman toimintapeli tekee zombeista avuliaita palvelijoita.

Welcome to ParadiZen zombikokemus tarjoaa erilaisen tavan suhtautua lihanhimoisiin zombeihin. Pelaajat voivat käyttää innovatiivista hakkerointikypärää muuttaakseen zombit täysin vaarattomiksi ja hyödyntääkseen niitä avuksi pelissä. Pelin voi pelata yksin tai ystävien kanssa joko paikallisesti tai moninpelitilassa.

Pelissä pelaajat tutkivat zombien valtaamaa maailmaa, keräävät varusteita ja kehittävät taitojaan selviytyäkseen. Lisäksi pelaajat voivat hyödyntää zombien avuliaisuutta taisteluissa ja jopa komentaa omia zombejaan.

on nyt saatavilla PlayStation 5:lle, Xbox Series X/S:lle ja pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Pelin trailerin voit ottaa haltuun alta:

Farming Simulator 22 päivittyy kaupankäynnin ja tuotannon parannuksilla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 päivittyy kaupankäynnin ja tuotannon parannuksilla

Farming Simulator 22

-maailma laajenee entisestään uuden Farm Production Pack -lisäosan myötä. Tämä tuo peliin runsaasti uusia ominaisuuksia ja mahdollisuuksia, jotka tekevät pelin kaupankäynnistä entistä monipuolisempaa ja palkitsevampaa.

Päivittäin vaihtuva kysyntä ja dynaaminen hinnoittelu

Farm Production Packin yksi merkittävimmistä uudistuksista on päivittäin vaihtuva kysyntä ja dynaaminen hinnoittelu. Tämä tarkoittaa, että eri tuotteiden hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan. Nopeimmat tavarantoimittajat voivat hyötyä tästä järjestelmästä, sillä monet myyntipaikat ovat rakentaneet toimintansa viljelijän toimituskyvyn varaan.

Uusia tuotteita ja jalostusmahdollisuuksia

Lisäosa tuo peliin useita uusia tuotteita, kuten sokerijuurikkaat, viljat ja perunat. Nämä tuotteet vaativat jalostusta ennen kuin niitä voidaan myydä eteenpäin. Tähän tarkoitukseen pelissä on nyt useita uusia jalostuslaitteita, kuten sokerijuurikkaiden puhdistuslaitteet ja leikkaavat koneet sekä viljanmyllyt.

Varastotilaa ja uusia laitteita

Uusien tuotteiden säilytykseen pelaajat tarvitsevat tilaa. Farm Production Packissa onkin mukana uusi varastointi- ja jakelukeskus, joka tarjoaa 4 000 neliömetriä säilytystilaa valmiille tuotteille. Tuotteiden käsittelyä helpottaa trukkityöskentely.

Lisäksi mukana on uusia laitevaihtoehtoja, kuten automaattisesti lannoitteita käsittelevä Lely Sphere sekä sokerijuurikkaat puhdistava ja leikkaava VDW Cleaner Tiger. Nämä investoinnit maksavat itsensä takaisin ajan myötä, kun valmiit tuotteet voi myydä raakatuotteita korkeampaan hintaan.

Sekä Farming Simulator 22 ja Farming Simulator 22: Premium Edition ovat saatavilla , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 3. Farm Production Pack -lisäosa on nyt saatavilla pelin kaikille alustoille.

Farming Simulator 22 saa kattavasti lisäsisältöä huhtikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Farming Simulator 22 saa kattavasti lisäsisältöä huhtikuun lopulla

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farm Production Pack -lisäosa monipuolistaa suosittua -peliä huhtikuun lopulla.

Virtuaalisen maanviljelyn keihäänkärki, Farming Simulator 22, on pitänyt miljoonat pelaajat kiireisinä monipuolisen agraarielämän parissa niin eläintenhoidon kuin viljelykasvienkin saralla. Huhtikuun lopulla julkaistava Farm Production Pack -laajennuspaketti tuo kymmeniä uudistuksia jo entuudestaan monipuoliseen pelikokonaisuuteen. Ennen kaikkea lisäosa tekee farmarielämästä entistä monimuotoisempaa.

Uutta ovat muun muassa dynaaminen hinnoittelu ja päivittäin vaihtuva kysyntä, joista rakentuva järjestelmä palkitsee nopeat tavarantoimittajat hyvin. Monet myyntipaikat laskevat viljelijän toimituskyvyn varaan. Esimerkiksi maatalouskauppa tarvitsee myyntiin maatalouden raakatuotteita, kun taas ruokakauppa kaipaa valikoimaansa prosessoitua ruokaa ja muita tuotteita. Vastaavasti erilaiset ruoka- ja juoma-automaatit vaativat niille sopivia jalostettuja tuotteita valikoimiinsa. Uutta lisäosassa ovat myös tuuliturbiinit ja aurinkopaneelit näitä huoltavine robotteineen.

Myös maatalouteen on tullut uusia laitevaihtoehtoja, kuten lannoitteita automatisoidusti käsittelevä Lely Sphere tai sokerijuurikkaita puhdistava ja leikkaava VDW Cleaner Tiger. Näiden tuottamat ja käsitellyt maataloustuotteet maksavat itsensä takaisin ajan myötä, kun valmiit tuotteet voi myydä eteenpäin raakatuotteita korkeampaan hintaan.

Varastointitilaa kaipaaville viljelijöille tervetullut uutinen on entistä suurempi varastointi- ja jakelukeskus, joka sisältää peräti 4 000 neliömetriä säilytystilaa valmiille tuotteille. Tämä tilava säilytystila koostuu tukevista hyllyistä, jotka kestävät suuriakin kuormia ja niiden operointi sujuu helposti trukkia hyödyntämällä. Niiden avulla suuretkin paketit on vaivaton säilöä ja siirtää tarpeen mukaan.

Varaston lisäksi pelaajalle on tarjolla pienempiä säilytysvajoja ja siiloja, joita voi räätälöidä helposti oman tarpeen mukaan. Näitä voidaan käyttää niin tavaroiden kuin työkoneiden ja laitteidenkin varastointiin. Eikä tule unohtaa omaa korjauspajaa, joka soveltuu helposti isommaksikin verstaaksi.

Design, Modeling & Innovation -studion luoma Farm Production Pack -lisäosa julkaistaan pelin kaikille alustoille 30. huhtikuuta 2024.

Sekä Farming Simulator 22 ja Farming Simulator 22: Premium Edition ovat saatavilla , ja S, sekä -pelikonsoleille, että - ja :lle. Pelin ikäraja on PEGI 3.