Kadonneita klassisia Star Trek -pelejä saapui GOG -palveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Kadonneita klassisia Star Trek -pelejä saapui GOG -palveluun

Star Trek

Aiemmin tällä viikolla vietettiin kansainvälistä -päivää ja sen kunniaksi nippu klassisia Star Trek -pelejä saapui jälleen saataville GOG -palveluun:

Lisäksi Star Trek Armada I ja II -pelit ovat saapumassa kauppapaikan valikoimaan piakkoin. Monet listan peleistä ovat puuttuneet pitkään digitaalisten kauppapaikkojen valikoimista.

Löydät pelit täältä.

Kommentoi

Watch Dogs: Legion -toimintapelin tarinaa syvennetään kirjojen avulla Kommentit pois päältä artikkelissa Watch Dogs: Legion -toimintapelin tarinaa syvennetään kirjojen avulla

Watch Dogs Legion

yhdessä kirjakustantajien Insight Editions, ja kanssa julkaisevat -toimintapelin maailmaan sijoittuvia kirjoja.

Watch Dogs Legion -kirjat

Dystopista pelimaailmaa eri tavoin lähestyvät kirjat syventävät pelin maailmaa sekä sen hahmoja ja tapahtumia kukin eri tavoin.

Aconyten julkaisema Watch Dogs Legion: Day Zero -romaani kertoo salaliittoihin sekaantuvan aloittelijahakkerin tarinan. Lähitulevaisuuden Lontooseen sijoittuvan kertomuksen ovat kirjoittaneet BAFTA-ehdokkaanakin tunnettu suosikkikirjailija James Swallow ja tieteiskirjasarjoista tuttu Josh Reynolds. Kirja julkaistaan e-kirjana 13. lokakuuta ja paperikirjana 3. marraskuuta.

Resistance Report -lähdetietokirja taustoittaa pelin maailmaa tekstin ja kuvin. Se syventää pelimaailman taustoja, teknologiaa, autoja, aseita, ryhmittymiä, alueita ja paljon muuta. Kirja onkin todellinen pakko-ostos Watch Dogs -pelien faneille, sillä kirjan avulla monet yksityiskohdat avautuvat entistä tarkemmin. Kirjan luonut Rick Barba tunnetaan yli 150 kirjan tekijänä, jotka liittyvät moniin sarjoihin, kuten , ja LEGO: Jurassic World. Insight Editionsin kustantama Resistance Report julkaistaan 27. lokakuuta.

Glénatin kustantama ranskankielinen Watch Dogs Legion -sarjakuva julkaistaan yhtäaikaisesti pelin kanssa. Sarjakuvan kertomus sukeltaa syvälle yksityisarmeijoiden, rikollisjärjestöjen ja kyberrikollisten maailmaan. Vastaansa nämä tahot saavat laajalle levittäytyneen DedSec-hakkeriporukan, joka taistelee paremman tulevaisuuden puolesta. Sarjakuva julkaistaan kaksiosaisena 54-sivuisena opuksena. Sen tarinasta vastaa maineikas Sylvain Runberg ja kuvituksesta Gabriel Germain.

Watch Dogs: Legion tulee myyntiin 29. lokakuuta 2020 sekä - ja -pelikonsoleille, Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluille että :lle Epic Games- ja Uplay-kauppapaikkojen kautta. Peli julkaistaan myös Xbox Series -konsoleille 10. marraskuuta ja -pelikonsoleille digitaalisesti 12. marraskuuta sekä fyysisenä 24. marraskuuta.

Kommentoi